O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VIRTUÁLNÍ STOPY?! PDF Tisk E-mail
Pátek, 30 květen 2008

 Zůstávám stife, štronzo a paf. Jen si poslechněte, co se mi v současně proběhlých dnech událo... Před cca dvěma roky byl na  ještě  "původní Kudlance" jakýsi článek, který se týkal manželských problémů. Nu, a postupem času si do jeho komentářů kdosi cosi vložil, prostě pod článkem probíhala další zajímavá diskuze.

 

 

 

 

     Vzhledem k tomu, že ta dřívější kudla je na jiném systému, který už nepoužívám, nemám ani možnost se nějak dozvědět, když tam kamkoli kdokoli něco připíše. Ale - i ta "odložená" Kudlanka si neustále žije svým životem. Nu, a co se nestalo:

 

      Najednou jsem měla v poště dopis, který mi dával dvoudenní ultimatum, abych u tohoto článku odstranila diskuzi, jinak že budu velice nepříjemně právně popotahována! Podívala jsem se tedy a četla to, co tam bylo postupem času připsáno - ano, jak už to bývá zvykem, "taktrochu" se to tam odklonilo od "věci" a lidé si psali o něčem jiném. Konkrétně tam psaly nějaké dívky dost vášnivé varování před jakýmsi pánem. Bylo tam psáno, co prý se mělo stát atd... Ale - to je vedlejší. Prostě na mne jeho známí písemně udeřili...

 

      Co s tím? Tak jsem dala raději celý článek pryč. Ale - co se nestalo: ve vyhledávačích stále je... Konkrétně - dám-li jméno toho pána do vyhledávače, objeví se tam právě jen tento článek, který fyzicky už na oné Kudlance není.

Nechápu to... Když si tou minulou kudličkou zalistuji - článek tam není. Když dám jeho název do vyhledávače - objeví se. Víte, jak je to možné? Poradíte mi?

 

      Dost mne to štve, dnes na mne dvakrát půlhodiny po telefonu někdo útočil kvůli něčemu, v čem absolutně nemám prsty. Připadá mi to asi jako když mám zahrádku, na té někdo někoho zabije, ale nakonec zavřou mě... Nojo, přeháním :-)))))

 

Ale - jak to, že to tam tedy stále je?

Co myslíte, že bych ještě měla udělat?

 

d@niela 

 

 

 

 

 

Komentáře (7)add feed
Nemá šanci : David
Celé jsem to pročetl a u soudu by se mu vysmáli. To by nevyhrál, ani kdyby žalobcem byl JUDr. Urválek.

Nápověda: Vražedný démon
květen 30, 2008 11:11
Davídku, ty jsi lovec... : d@niela
No, já si myslím totéž... A díky za podporu.
smilies/grin.gif
květen 30, 2008 11:14
To je jednoduché : opas
Každý vyhledávač má tzv. cache - databázi, kam si ukládá kopie stránek a pomocí které vyhledává. Nech to plavat, za nějaký čas vyhledávač zjistí, že stránka zmizela a vymaže si ji.

květen 30, 2008 11:28
opasi, : David
Tohle není jen v cachi, ta stránka je stále i na serveru. Asi na ní jen už nevede odkaz.
květen 30, 2008 12:47
Oni tihle vyhrožovači : Míša šíša
většinou žádné žaloby nepodávají. Kdybych ti měla vypravovat, jak mně kvůlivá jednomu článku vyhrožoval soudama a jinak zastrašoval jeden místní cikánský baron ... (Mimochodem byl zapletený do té kauzy, kdy Romové zaměstnávali jiné Romy za super mzdy, jenže ti vzápětí šli marodit a pobírali skvostné nemocenské dávky. No a vyhrožoval nejen mně, ale také třeba i jedné reportérce z Novy.) Taky jsem měla bobky, článek honem rychle ze serveru stáhla, ale nakonec z toho nic nebylo, jen se potřeboval vyvztekat. Jo a víš, jak se k tomu mému článku dostal? Nějaký dobrák si ho vytiskl a hodil mu ho do poštovní schránky smilies/grin.gif
květen 30, 2008 13:07
jestli jsem tomu dobře rozuměla, : alena p
tak ty sporné příspěvy jsi nepsala ty - takže ty ses pomluvy nedopustila. Pokud by už pán měl někoho žalovat, tak ty dívky, které tam zveřejnily ty sporné informace. Cž tobě může býti ukradeno neb na každým šprochu je pravdy trochu a pán zajisté čisté svědomí nemá, jinak by se už dávno soudil. Naopak mám silný pocit, že chce celozuvěc ututlat a tím pádem nemá zájem na tom, aby se celá věc rozmazávala po soudech
květen 30, 2008 13:25
ten pan bol asi magor : Sipik
Moja mila, Ty predsa nemozes za to, co napisal niekto iny, pan je magor a evidentne ma pocit, ze vyhrazanie je dobra vec. Co keby si si nasla nejakeho pana s ruskym prizvukom co by dotycnemu panovi magorovi tiez par krat prezvonil? Co sa tyka temy rozhovoru - najlepsia vyhrazka je nespecifikovana - ved Ty uvidis a podobne... on si uz potom doplni co uvidi.
červen 03, 2008 13:29
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]