O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ARCHIV - S ÚSMĚVEM YDIOTA - II. PDF Tisk E-mail
Středa, 21 květen 2008

I D E Á L N Í    M U Ž ....   Jsem muž. Muži se ideální muž popisuje dost těžko. Neustále se totiž snaží popisovat sám sebe a lhát. Ale kontroloval jsem se a opravdu vám popsal muže ideálních vlastností. Žádný jiný muž by s takovým odstupem a nadhledem téma ideálního muže pojmout nedokázal.

Byl jsem natolik nezávislý, že bych se v mnou popisovaném ideálu nalezl sotva z devadesáti procent.

 

 

 

 

 

 

Jako muž můžu muže snů popsat ze dvou pohledů. Nejprve popíšu ideálního muže tak, jak si jako muž myslím, že si ho ženy představují. Pak popíšu muže, jakého ženy skutečně potřebují. U obou dvou popisů jsem se snažil nepropadnout sarkasmu, abych zbytečně neprovokoval feministky či šovinisty. Musím uznat, že se mi to nepovedlo.

 

 

Pohled muže na ideálního muže z pohledu ženy

 

       Smím-li apelovat na muže, pak bych je rád upozornil, že pokud si chtějí zachovat zbytky zdravého sebevědomí, neměli by navštěvovat stránky internetových seznamek. Studijně jsem navštívil rubriku Ona hledá jeho a zjistil, že patrně nejenže nejsem ideálním mužem, ale nejspíš nejsem mužem vůbec, a možná ani nejsem člověk. Vyberu-li z vlastností, které by měl muž, hodný seznámení s většinou žen splňovat, pak jsou to nejčastěji tyto:

 

       Měl by být sympatický. Je dobře, že ženy tuto vlastnost zdůrazňují. Ani já bych na jejich místě nechtěl nesympatického partnera. Já bych nechtěl ani nesympatického džungarského křečka, natož partnera. Představuji si, jak si takový nesympatický muž inzerát přečte a řekne si - aha, tak tahle chce sympatického, inu, já jsem bohužel nesympatický až běda, tak si musím nechat zajít chuť. Určitě to báječně funguje.

 

       Měl by být hodný. Chápu to tak, že by jednak neměl být zlý, jednak by měl být hodný oné zájemkyně. Bohužel, slovo hodný je pro většinu mužů synonymem slova idiot . Jen kdyby tak každý idiot byl alespoň hodný - mnohá žena totiž žije s idiotem, který nejenže je zlý, ale ani není hodný oné ženy.

 

       Měl by být sportovně a romanticky založený, vysoký, tmavovlasý a hnědooký. Z toho jsem dostal největší splín. Nabídka mužů těchto ideálních vlastností zdaleka nedosahuje poptávky a mohlo by se tedy zdát, že většina žen zůstane neuspokojena. Naštěstí muži, splňující výše uvedené požadavky, mají pro svou výjimečnost pochopení a nejeden z nich rád uspokojí svou přítomností i několik žen najednou, někdy v rychlém postupném sledu, někdy současně. Život je krátký, času není nazbyt a nešťastných žen je na světě pořád dost.

 

       Měl by mít vyřešenou minulost a vědět, co od života chce. To je rozumný požadavek. Kupříkladu já ho splňuji beze zbytku. Mám vyřešenou minulost a vím, co do budoucnosti od života chci. Jediné, co mi zbývá vyřešit (neboť to jediné mi dělá veliké problémy), je přítomnost.

 

       Měl by být finančně zajištěný, případně solventní. Vždy, když čtu tenhle požadavek, nejsem si jist, zda se tím žena brání tomu, aby se k ní nastěhoval vyžírka, jemuž bude kupovat pivo a ponožky, či zda tím chce naznačit, že sama peníze nemá a seznámení by pro ní bylo nejsnažší cestou, jak k nim přijít. V takovém případě bych dotyčným ženám poradil, aby do závorky uvedly i požadovaný minimální příjem hledaného muže - informace jako např. finančně zajištěný (min. 50 000 Kč/měs.) by jednoduše vyjasnila, na jak vysokém základě by bylo možno vztah vybudovat.

 

       Měl by být sympatický, cílevědomý, atraktivní, ctižádostivý, sportovně založený, aktivní, spolehlivý, vyrovnaný, společenský, optimistický, úspěšný, vzdělaný a neměl by být sebestředný (vše jsem vybral z jediného inzerátu). Autorka zapomněla jen dodat, že kromě všech těchhle báječných vlastností by ještě měl při tom všem mít čas na pročítání stovek inzerátů na obskurní internetové seznamce, neboť navzdory svým vlastnostem a aktivitám ne a ne narazit na to správné děvče.

 

       Měl by být upřímný. To je také velmi důležitá vlastnost. Muž, který si takový inzerát přečte, ví, že má před sebou ženu, které může na její otázku „Nemám v těchhle džínách velkej zadek?" bez rozpaků odpovědět „Jo, máš v tom zadek jak pivovarskej valach" a žena bude blahem bez sebe, jak upřímného má partnera.

 

       Měl by být inteligentní. Většina mužů si samozřejmě zakládá na tom, že je inteligentní, takže i tento požadavek ztrácí v inzerátu selektivní smysl. Stejně dobře mohla autorka napsat, že by ráda muže dvounohého nebo živého.

       No a především by měl mít autorku inzerátu rád. Tento požadavek se v inzerátech objevuje tak často, že mě až překvapuje, jak málo žen chce partnera, který by je rád neměl.

 

 

Závěrečná rady pro ženy,

které si podávají seznamovací inzerát:

 

  • Zkuste si místo toho, abyste si diktovaly vlastnosti zájemce o vás, napsat něco pravdivého, chytrého a vtipného o sobě. Odradíte tím ty nesprávné a mezi ostatními si budete moci vybírat.
  • Nesplňujete-li vlastnosti, které po muži žádáte, nesnažte se ho hledat. Je omyl myslet si, že partner je záplatou na díry ve vaší duši.

 

 

 

     A mimochodem, já na nějaké seznamování přes inzerát nevěřím. Denně odepisuji na desítky z nich a nikdy z toho nic nebylo.

 

 

 

Jeník Flaška

 

 

Komentáře (12)add feed
:))))) : Kamila
to je zase krása! To se tak hezky čte, culím se tu na monitor! Tak honem honem, kde je ten druhý popis? Už se nemůžu dočkat!
květen 22, 2008 08:43
Nojo, už aby tu byl.. : ivanka
Hele, nevíte někdo, jak ten živej Flaška vypadá?
Nu, je jen o jedno procento horší, přeci...
smilies/cheesy.gif
květen 22, 2008 09:17
ještě že jsem si nikdy nemusela inzerát dávat, : Inka
vždy když už s jedním končím a říkám si "hlavně už nikdy v životě žádného chlapa"!!!, tak se jak na potvoru nějakej prima objeví, je milej, šikovnej, inteligentní, nosí mě na rukou a nosí mi růže a já zase vyměknu!!!!
květen 22, 2008 10:05
... : bb
ty brďo, a já myslela, že jsi svým manželům vždy byla věrná
květen 22, 2008 17:15
ivanko, : bb
sympaticky, inteligentně, optimisticky a není sebestředný :-)

http://www.ydiot.com/
květen 22, 2008 17:17
Tak tohle podepisuju. : Lehká Soda
Na internetové seznamky tedy nechodím, nikdy mi to nic nepřineslo. Tak jsem si vytvořil časem takový ostych před tímto způsobem seznamování. S článkem nicméně nemůžu než souhlasit.
Já mám dokonce v reálu takovou zkušenost, že jako důvod proč "by to neklapalo" mi bylo často řečeno, že jsem "moc hodný" (takže idiot). Naposledy to bylo že jsem moc "vážný, hodný a sofistikovaný". Ale kdo mě zná ví, že vážný nejsem vůbec, hodný snad a vysokoškolský titul má přece dneska kde kdo.
květen 22, 2008 19:22
no taak : baraa
Pobavilo, ale ono to funguje stejne i naopak, zdali ne vic nez stejne-))))

květen 23, 2008 03:26
mam stesti : baraa
poznala jsem takle kamarada (mezi snuskou fotek penisu:-))), nic vic, nic min, kazdy hledal neco vic, ale ono ani kamaradstvi neni na zahozenou:-))))
:-)ale kdyz kazdy hleda krasnou, mladou, stihlou, financne nezavislou, sportovkyni, horalku, bikerku:-))))atd:-)))))malokdy se a jestli vuec cte,chci zenskou, cobude bikerka jako ja,ale kdy ne, svet se nebori:-)))o domaci pohode nemluve:-)


květen 23, 2008 03:31
bb jasně že jo , : Inka
smilies/wink.gif jen už nejsem s tím úplně prvním chlapem, také byl mezitím nějaký rok příjemné svobody ... a nakonec když to shrnu tak to byly vždy ti chlapi co mi zahnuli jako první a tím porušili naší nepsanou smouvu smilies/undecided.gif a dál to pak šlo úplně jinam než to jít mělo ... smilies/wink.gif
květen 23, 2008 10:43
... : bb
:-)
z čehož plyne poučení - nenechat se opít první růží, čas ukáže jací jsou to muži


květen 23, 2008 14:20
když ono je to tak příjemný : Inka
nechat se rozmazlovat a opečovávat, která z nás po tom netouží, já jsem takový věčný snílek a nenapravitelný romantik. To obměkčí srdce i té nejtvrdší .... a nejzarytější ... smilies/wink.gif smilies/wink.gif smilies/wink.gif
květen 23, 2008 14:57
... : bb
a občas se nechat opít taky, že :-)
květen 23, 2008 15:19
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]