O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SLUNCE – SENO – HOŠTICE! PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 14 březen 2024
V létě, v sobotu 6. července, se Hoštice přes noc převléknou do podoby, jak je známe z filmů Zdeňka Trošky. Bude se oslavovat celých dlouhých 49 let od premiéry prvního filmy Slunce, seno … Budou přítomni všichni ještě existující hrdinky a hrdinové, kteří v těchto filmech hráli, bude se konat autogramiáda, ukáže se i autor hudby Karel Vágner – a pochopitelně nebude chybět ani režisér Zdeněk Troška, který nejen, že v Hošticích prožil své dětství a mládí, ale i aktuálně je opět jejich hrdým občanem.

V Hošticích prý bude extra živo – tahle jihočeská vesnička se díky trilogii Slunce, seno… stala prakticky ikonou a stále přitahuje davy turistů a nadšenců.

Jednodenní festival už nyní slibuje neopakovatelnou zábavu a nabitý program v nefalšovaném jihočeském duchu.

 

 

Zdeněk Troška (2017) Na programu je například procházka po Hošticích, které se opět převléknou téměř do filmových kulis, návštěvnící budou moci absolvovat komentovanou prohlídku vesnice s nespočtem zajímavostí a perliček z natáčení i života místních, a k vidění budou rovněž velkoformátové fotografie herců a výstava fotek z natáčení.

Chybět nemohou ani soutěže ve stylu Slunce, seno.

 

Zájemci si tak užijí a vyzkouší například hod holínkou nebo otepí slámy či sena, na řadu přijde i simulátor dojení a o neopakovatelný zážitek by se měla postarat, nyní již motorizovaná, postel staré Škopkové, se kterou bude možné jezdit po návsi.

No, bude to jedna ptákovina za druhou…

 

Součástí programu budou živá hudební vystoupení, filmové karaoke a samozřejmě dobré jídlo a pití.

Vrcholem setkání se rovněž stane beseda s hvězdami filmové trilogie a večerní promítání filmu Slunce, seno, jahody. 

 

 

Těší mě, že můžu po neuvěřitelných 40 letech od premiéry Slunce, seno, jahody pozvat všechny naše diváky a příznivce opět k nám do Hoštic. Hoštice jsou pro mě synonymem mého života. Nakonec už samotné hlášky, skeče a děj vychází z mého dětství, z toho, jak jsme žili, co bylo u nás v rodině i na vesnici běžné a co jsme prožívali. Budeme rádi, když dorazíte s celou rodinou, vezmete maminku a třeba i babičku a pomůžete nám tu „čtyřicítku“ oslavit, jak se sluší a patří. Už teď se na vás všechny moc těšíme,“  

 

 

vzkazuje nám všem

režisér Zdeněk Troška

 

 

Komentáře (1)add feed
... : *deeres*
Tak jsem si říkala, proč ještě rok nepočkali a neoslavují rovnou půl století? No, proč asi?
březen 15, 2024 05:30
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]