O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TATÍNEK JAK SE PATŘÍ PDF Tisk E-mail
Středa, 31 leden 2024
Robert De Niro, tento dnes 80letý herec, je stále "těžkej frajer". A to nemluvím o jeho pracovním hereckém nasazení, které je víc než úžasné. Překvapivá zpráva o dalším přírůstku do jeho početné rodiny byla odhalena před necelým rokem, když byl jedním reportérem dotázán, jaké to je být otcem šesti dětí. Herec s úsměvem reportéra opravil s tím, že jich má ve skutečnosti sedm … A oficiálně oznámil po boku své současné partnerky Tiffany Chen narození své další dcery.


 

Ta dostala jméno Gia Virginia Chen-De Niro. A současně řekl, že plánoval, že se znovu stane otcem, a že se tak rozhodli s přítelkyní Tiffany.

Tiffany a Robert se poprvé setkali už v roce 2015 při společné práci na filmu, Tiffany Chen tehdy měla ve filmu roličku jako instruktorka Tai Chi.

 

 

Who is Robert De Niro's girlfriend? Lowdown on Tiffany Chen

 

 

V té době byl ještě ženatý s Grace, která se ho za žádnou cenu nechtěla vzdát. Vztah s Tiffany vydržel i v době, kdy de Niro procházel divokou rozvodovou bitvou (od roku 2018) s Grace Hightowerovou. V dubnu 2022 soudce konečně rozhodl, ale Grace a jejich společné děti nezůstali „v chudobě“ od tatínka dostávají ročně milion dolarů a navíc dostali i výnos z prodeje společného domu.

 


 

 

Jeho děti, od nejstarších:

s první manželkou Diahnne Abbottovou má Drenu (51) a Raphaela (46). S další, už zmiňovanou Grace Hightowerovou má Elliota (25) a Helen (11). Navíc má ještě dva kluky, dvojčata Aarona a Juliana (27), které mu přivedla na svět jeho tehdejší přítelkyně, Toukie Smith.

 

 

 

Je jednodušší psát o dětech Roberta De Niro; o jeho rolích, které za svou úžasnou hereckou dráhu absolvoval, by byl úkol na mnoho stran. Takže dnes o jeho schopnostech otcovských. Jinak - pochybuju, že by si vzpomněl na všechny krasavice, které měl v životě možnost obdařit svou přízní...

 

Připomíná mi to jednu přítelkyni, mj. kdysi naši zastupitelku na jednom zahraničním vyslanectví, které jsem kdysi řekla, že ať mi třeba udělá čárky na noviny, kolik měla asi tak za život "kamarádů s výhodami". Ona se jen nádherně zasmála: "Danielo, ne na noviny, ale kdybych dělala čárky tady dole na zeď, asi bych ti začmárala všechny stěny..."

Ale co, nakonec se ještě dobře vdala a i když už není, tak měla opravdu život na zážitky bohatý...

 

 d@niela

 

 

 

 

Komentáře (4)add feed
... : *deeres*
Je to herecký chameleon. Jeden z nejúžasnějších filmů, které jsem kdysi s ním viděla byl Lovec jelenů.
únor 01, 2024 06:15
... : Franta
De Niro je superchlap. Ono nadělat si děti není žádný extra kumšt, ale on se dokázal o ně i o jejich maminky vždycky perfektně postarat. Rozhodně není žádný krkoun.
Taky by mne docela zajímalo jen tak přibližné číslo jeho "záseků". smilies/grin.gif
únor 01, 2024 15:06
... : Josef Kouba
De Niro je také můj oblíbený herec. Kolik zářezů měl na "pažbě", nevím. Ale povím vám o jedné rekreační oblasti v Krkonoších, kde muži dosahovali opravdu mimořádných výkonů.

Než se cinkalo klíči, ROH do Krkonoš i jinam poslali z továren tisíce rekreantů. V zimních měsících to byli týdenní rekreace, celkem 16 týdenních cyklů a v létě 14 denní, pouze 6 cyklů. Celkem 22 x výměna rekreantů.
V místě kde jsem 13 let pracoval, bylo 5 rekreačních objektů s celkovou kapacitou 600 lůžek.
Takže tuto rekreační oblast navštívilo každoročně přes 1300 tisíc rekreantů. S tohoto počtu bylo odhadem 30% děvčat svobodných, což činí 4000 dívek. Ve všech 5 rekreačních objektech byl seznamovací a rozlučkový večírek, na nich tenkrát vždy hrála živá kapela. Takže sexuální Sodoma Gomora. Někteří sex maniaci měli na "pažbě" i 60 zářezů ročně. Jeden kapelník zahajoval vždy večírek takto, a byl tím proslaven: "k poslechu a tanci vám budou hrát Trnkovo kanci, začínáme písní, Ta naše písnička česká a o půlnoci zakončíme písní, já ti ho tam našroubuju. smilies/grin.gif
únor 02, 2024 08:09
... : Josef Kouba
Robert De Niro, tento dnes 80letý herec, je stále "těžkej frajer". Být v jeho situaci, žádná ženská by mě k oltáři nedostala.
únor 03, 2024 09:59
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]