O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KDYŽ PENÍZE PADAJÍ Z NEBE PDF Tisk E-mail
Úterý, 24 říjen 2023
Kamil Bartošek, už hodně dlouho známý jako KAZMA, je neuvěřitelně šikovný chlápek. Dokázal si za krátký život vydělat opravdu víc než solidní sumu peněz a jeho nápady jsou úžasné. Ne že bych ho nějak sledovala, jeho film jsem také neviděla a ani nevím, o čem vlastně je. Ale - ve filmu byly obsaženy indicie k vyluštění hádanky, respektive kód, na otevření schránky, ve které byl milión dolarů.. Jenže to nikdo neuhodl.


 

 

 

A tak se rozhodl pro další variantu, jak peníze lidem věnovat.

Nebyl by to Kazma, kdyby to zase nebylo vtipné a napínavé. Takže: to se vezme helikoptéra, pak zavazadlo, ve kterém je opravdu celý milión těch drahých a pravých papírků – dolarů, a nad jednou loukou – na kterou všechny případné zájemce pozval - se tenhle drahý oblak rozhodí…

 

Přátelé, ani mne tak nezaujal způsob jeho jednání, uvažování atd., jako všechny ty kritické komentáře – hlavně od těch, kteří nejspíš sami někomu ani korunu, natož dolar, nedali.

 

 Nejkomičtější je, že tito „chudáci“ pak bulvár vzápětí zaplňovali svými fotkami z opravdu luxusních dovolených.

Ano, máte pravdu – i oni mohli nějakou slušnou částku věnovat potřebným.

Nehledě na to, že nikdo nikomu nebrání se živit podobnou činností, jako Kazma. A navíc - o tom, co kdo udělá se svými penězi, rozhoduje přeci pouze on.

(No, zkuste se postavit před hospodu a vyčítat lidem, že oni si kupují chlast, a támhle je někdo nemocný, že to mají dát jemu… Snad se vám podaří včas utéct.)

 

Taky jsem četla, že prý Kazma ponížil lidi, kteří si ty dolary přišli nachytat, nasbírat. Pokud je chytání peněz ponižující, pak se ponížil každý účastník dobrovolně sám. Nebyla to přeci povinná akce…

 

 

 

Kazma Money rain dolar - Praha 4 | Bazoš.cz

Závěrem něco vtipného:

 

Kazma se spojil s organizací Donio.

Vytiskli milión QR kódů s různými příběhy.

Každý kód je přednastavený na platbu 22 Kč, tedy hodnotu jednoho dolaru.

Těmi QR kódy polepili celý ten jeden milión jednodolarových bankovek, a každá nese příběh někoho, kdo ji potřebuje.

Samozřejmě, že se v Doniu pochopitelně dozvědí, kolik z toho nasbíraného miliónu lidé na charitu opravdu poslali.

 

 

 

 

Tak – a teď se ozvěte vy:

jste škarohlídi, nebo berete situace s humorem?

 

d@niela

 

Komentáře (3)add feed
... : Josef
Jo, něco málo jsem o tý akci zaslechl, ale nic o tom nevim, až teprv tady ten článek. Fakt ale je, že mě nějakej Kazma nezajímá ani náhodou, takže jediný, co o něm vim je, že jsem někde čet, že snad spí doma v rakvi, neboco. Sorry jako.
A moje odpověď na otázku?: Pokud tohle má bejt humor, tak já jsem škarohlíd.
říjen 25, 2023 05:24
... : *deeres*
Kazma je exot a sponzoruje ho každý, kdo čučí na jeho přehnané kraviny. Potom má dolary na to, aby je rozhazoval z vrtulníky mezi lidi a opět si z nich vystřelil QR kódem.
22 kaček mi tak stačí na jednu návštěvu veřejných WC v Praze. Taky jsem škarohlíd, to bude tím, že patřím do té poválečné generace a tyhle blbiny mne neberou.
říjen 25, 2023 05:54
... : *deeres*
Taky mne napadlo, jestli nejsou bankovky QR kódem vlastně znehodnocene. Pak by je nálezce mohl použít jediné na té toaletě, ale jinak, než, že by zaplatil za vstup.
říjen 25, 2023 06:02
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]