O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CO S MEŠUGE BABOU? PDF Tisk E-mail
Středa, 30 srpen 2023
Asi mít radu nebudete - snad jen další zážitky a zkušenosti. No - zkusím to... Povím vám, co mne poslední dobou děsně - no, řeknu to slušně - co mne děsně trápí. Mám sousedku. Vedle v bytě. v paneláku. Normálně vypadající dáma, zvící tak sedmdesáti zim. Nebudu psát jar, protože je to herdek-baba. Přistěhovala se k nám do domu cca před půlrokem. A od té doby nám to dává těžce sežrat. Bydlí sama, navštěvuje ji její dcera, která coby jablíčko spadla fakt hodně blízko svého rodného stromu: stejná satorie. Ale teď už konkrétní věci:

 

 

 

Sotva se usídlila, začala všude a všem říkat, že to u nás v domě i v suterénu příšerně páchne, že tu určitě jsou sklady nějakých chemikálií a že ona je z toho nemocná.  

Nejprve jsme ji, když si paní stále stěžovala, všichni litovali, dokonce si majitelé sklepů prohlédli jejich vnitřky, jestli jim skutečně něco od někud neuniká...

Ale nic, ani jeden sklep nebyl na vině, nic nikde ani z dalších místností v suterénu, nic páchnoucího odnikud neunikalo. 

 

Jenže paní přešla do ofenzívy: rozhodla se ten neexistující zápach přebít něčím jiným - po chodbě kolem svého bytu začala rozlévat všechno možné, co mělo vražedné jedy, které tam na ni nastražujeme, přetlouct. Mimo jiné - to už pak skutečně páchlo, ty její "zbraně".

A chodila po domě, všude na každém patře začala otevírat okna, takže dovnitř prší.

 

Když byla upozorněná, že tohle by dělat neměla, reagovala nesmírně vulgárně - a teď už se to začíná týkat i mne: protože svoje nářky začala vyřvávat otevřenými dveřmi od svého bytu do světa, tedy na chodbu. Když jí dojdou slova, pořádně dveřmi třískne, až se panelák otřese v základech.

Tímhle se zabývá několikrát během dne.

 

V poslední době přidala ještě zvonění na zvonky.

Protože bydlíme v přízemí, má to k nim blízko, takže zvoní na všechno, co jí přijde pod ruku.

U mně zvoní přímo na zvonek do bytu. Ne, absolutně nemá důvod se bavit konkrétně se mnou, ale když ten zvonek je tak blízko...

 

Nejhorší je, že se jí začínám bát.

Vzhledem k tomu, že tu rozestřikuje všemožné pičifuky, tak se začínám děsit toho, že mi jednou stříkne něco do obličeje...

Jsem z ní už dost mimo, protože jí je jedno, kolik je, když ji to popadne, hodin. Teď v pondělí i úterý to měla přímo excelentní náladu. "Jela" skoro celé dny i noci. Dnes mi bouchala do dveří v pět ráno. 

Ale co dělat? Když jsem se vyhrabala z pelechu a kukátkem se koukla - chodba prázdná, baba stopro spokojená... 

 

Už několikrát pobláznila policii, byli tu i hasičáci, záchranáři... prostě jim zavolá, něco šíleného napovídá (třeba že v domě silně uchází plyn atd.) a když přijedou, všechno zkontrolují a zjistí, že se nic neděje, tak se fakt i nadále nic neděje.

 

Jednoduše s potrhlou babou se prý nedá nic dělat.

 

 

Nemáte nějaký nápad?

Nějakou zkušenost, která by pomohla?

 


d@niela,

těžce nas-štvaná



Komentáře (14)add feed
... : Marie
Danielko, nezávidím, ale tady musí poradit někdo, kdo to taky zažil. Pamatuji si od jednoho přítele, že se domluvil výbor a odmontovali kličky ve všech oknech na všech poschodích.
Osobně si myslím, že se dá stěžovat na městkém úřadě a mělo by pak nastat občanskoprávní jednání, když už se někdy nedá domluvit. Třeba napíše někdo, kdo něco podobného i zažil a vyřešil.
srpen 30, 2023 11:59
... : mamča
V pět ráno bych jí stříkla do xichtu pepřák. Pokud by někde žalovala, můžu tvrdit, že jsem jí v rozespalosti a bez brýlí nepoznala, a že jsem jí v tuto nekřesťanskou dobu považovala za vetřelce a násilníka.
srpen 30, 2023 12:13
... : *deeres*
Herdek baby se asi množí dělením? Nebo recyklace?

JAK NA SOUSEDKU „POTÍŽISTKU“
Neděle, 06 srpen 2023

Tam už rady jsou.

srpen 30, 2023 13:53
... : mamča
*deeres* : To bude ta samá, jenom zřejmě přitvrdila. Mít tohle za dveřmi, je opravdu radost.
Možná by pomohlo vypůjčit si na pár týdnů od kamarádů-pejskařů nějakou "čubu Baskervilskou", a v případě zazvonění v noční hodinu, vypustit.
Kamarádka má psa - Malorskou dogu. Toho stačí jen vidět, ani štěknout nemusí. "Žere všechno, má rád děti". :-)
srpen 30, 2023 16:24
... : Lenka1
mamča:¨

Upgrade k tvému řešení - nevím, neviděla jsem, neznám, já jsme to nebyla, nevím, o čem ta paní mluví. Proč se k tomu vůbec přiznávat, hm?

Jinak má pravdu deeres - už to tady bylo.
srpen 30, 2023 19:44
... : d@niela
Jojo, přiznávám, věříte, že mě to tak drtí, ze už fakt nevím, co dál...
No, nechtěla jsem se asi přiznat, že mne ta ježibaba tak drtí.
Já, která léta radim jinejm, nemám ani trochu rozumu pro sebe. smilies/grin.gif

Opravdu se té ženské bojím, protože je nepostižitelná.
Když něco v záchvatu vchrstne někomu do obličeje, tak se jí nic nestane. Všichni to o ní vědí, ale nikdo neví, co s ní. Dokud se holt nestane něco horšího.
Maximálně dostane polstrované apartmá.

srpen 30, 2023 20:32
... : *deeres*
Paragraf 357 Šíření poplašné zprávy
(1) Kdo úmyslně způsobí nebezpečí vážného znepokojení alespoň části obyvatelstva nějakého místa tím, že rozšiřuje poplašnou zprávu, která je nepravdivá, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti.
(2) Kdo zprávu uvedenou v odstavci 1 nebo jinou nepravdivou zprávu, která je způsobilá vyvolat opatření vedoucí k nebezpečí vážného znepokojení alespoň části obyvatelstva nějakého místa anebo bezdůvodnou záchrannou práci integrovaného záchranného systému sdělí soudu, orgánu Policie České republiky, orgánu státní správy, územní samosprávy, nebo jinému orgánu veřejné moci, právnické osobě, fyzické osobě, která je podnikatelem, anebo hromadnému informačnímu prostředku, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta nebo zákazem činnosti.

por. Mgr. Lenka Drahokoupilová, 17. března 2011
srpen 31, 2023 06:24
... : *deeres*
Najdi si na webu další odkazy, určitě přijdeš na to, jak babu zpacifikovat. Pokuta, blázinec, vězení.
Nejspíš je cvok, to, že cítí něco, co neexistuje může způsobovat i nádor.

srpen 31, 2023 06:28
... : d@niela
díky díky,
já už přestávám totiž funglovat, on je ten spánek dost těžko nahraditelnej a s podobnym sousedstvim někdy těžko možnej smilies/cheesy.gif
srpen 31, 2023 09:19
... : Josef
Co třeba, zeptat se umělý inteligence?
srpen 31, 2023 12:49
... : Josef
Semse zeptal za tebe. Otázky i odpovědi jen lítaly, nic ovšem, co by někam vedlo. Poslední výměnu ti tady volizuju (Já jsem pro AI ten user. A to jsem se fakt ani neusral):

ChatGPT
Situace s obtížnými sousedy může být náročná a složitá. Je důležité hledat podporu od profesionálů a autorit, abyste mohli chránit sebe a své sousedy a minimalizovat stres, který z této situace vyplývá.

User
Tak to ti teda pěkně děkuji. Pokusím se minimalizovat stres. Popřípadě bábu zmlátím nebo rovnou zabiju.

ChatGPT
Rozumím, že situace s obtěžující sousedkou může být velmi frustrující a stresující. Nicméně násilí není řešením a může mít závažné právní a morální následky. Místo toho byste měl hledat legální a konstruktivní způsoby, jak se s touto situací vyrovnat. Můžete se poradit s profesionály, konzultovat možnosti se svými blízkými a hledat podporu v rámci komunity. Pokud máte obtíže s emocemi nebo stresem, mohlo by být užitečné vyhledat pomoc od odborníka na duševní zdraví.
srpen 31, 2023 13:29
... : mamča
Josef : Tak to je rada za všechny prachy !
Takže když Tě buzeruje praštěná sousedka, tak máš vyhledat psychiatra. No jo, tak to vlastně v životě chodí. Když máš v rodině blázna, tak pomoc, jak se z toho nezbláznit, je zobat antidepresiva. Pokud možno celá rodina, v tomto případě celý příslušný panelák.
srpen 31, 2023 14:23
... : Josef
Nojo. To je holt inteligentní přístup skutečný inteligence. Kam se hrabe obyčejná lidská neinteligence.
Takže nejlepčí rada pro Danielu - navštívit Džamilu a svěřit se jí se svejma obtížema s emocema a stresem.
září 01, 2023 06:07
... : Lenka1
Nicméně násilí není řešením


No jo, umělá inteligence se fakt nezapře. Všechno v duchu vychovávat z lidí vovce, nedejbože aby se někdy překonali strach, převzali na sebe odpovědnost a postavili sami za sebe.

Při letmém pohledu napříč historií tohohle živočišnýho druhu si naopak troufám tvrdit, že násilí naopak vyřešilo vždycky všechno. Silnější pes m....á.

Aneb v přírodě vždy "survival of the fittest".

Jak to bylo v té hlášce o Stalinovi. Jak se mu donese, že papež má nějaké připomínky k jeho konání. Tak Stalin říká: "Papež si na mě stěžuje, jo? A kolik má divizí?"

Takže asi tak. Nemusí se nám to líbit, ale tohle je realita. Ta slabá slupka tý takzvaný civilizace stejně z lidí spadne okamžitě při prvním větším průseru. A kdo to čeká a zařídí se podle toho, ten nebývá překvapen.

To jen k tomu hlodu od AI.

Jinak Danielo - deeres ti radí dobře. Možnost vždycky je. Chápu, že ty babu asi válečkem na nudle nepraštíš, ale legálních možností máš pořád dost.
září 09, 2023 16:16
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]