O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SVĚT SE BOJÍ I BAVÍ, VŠECHNO BUDE JINAK? PDF Tisk E-mail
Úterý, 27 červen 2023
CO JSEM KDE NAŠLA - TADY MÁTE: V Bělorusku začala stavba prvního tábora, kde se mají ubytovat wagnerovci. Podle serveru verstka.media má stát v Asipovičích v Mohylevské oblasti, asi 200 kilometrů od ukrajinské hranice. Stavba prý začala téměř okamžitě poté, co se objevila informace, že vzbouření žoldáci se na základě dohody zprostředkované běloruským vůdcem Alexandrem Lukašenkem uchýlí do Běloruska.Tábor se bude nacházet na ploše 24 tisíc metrů čtverečních, přičemž se počítá, že tam bude osm tisíc lůžek. Podobných táborů má být údajně v Bělorusku několik.

 

 

 

 

Bojovníci Wagnerovy skupiny, kteří se vzpoury účastnili, vzhledem ke svým válečným zásluhám stíháni nebudou, a část žoldnéřů, kteří se pochodu neúčastnili, prý podepíše smlouvy s ministerstvem obrany. Šéfa wagnerovců Jevgenije Prigožina stále vyšetřuje ruská tajná služba FSB kvůli podezření z organizování ozbrojené vzpoury. Trestní řízení proti Prigožinovi zahájila prokuratura v pátek večer poté, co obvinil ruskou armádu, že zaútočila na pozice jeho mužů, a tehdy vyrazil na „pochod spravedlnosti“ na Moskvu.

 

 

 

 

 

V sobotu večer, po projevu ruského prezidenta Vladmira Putina, pochod na ruskou metropoli zastavil, a oznámil, že wagnerovci se stahují do svých táborů. Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov tehdy tvrdil, že trestní řízení proti šéfovi wagnerovců bylo zastaveno a že odjede do Běloruska.

 

V neděli večer i se skupinou svých osobních strážců byl v Minsku. Předtím, v sobotu večer, při odjezdu z Rostova na Donu, se s ním místní lidé loučili jako s celebritou.

 

V pondělí odpoledne pak Prigožin zveřejnil zhruba 11 minut dlouhou audionahrávku, v níž vysvětluje své důvody k „pochodu na Moskvu“. A během neděle komunikoval přes prostředníky. Na telegramovém kanálu Iriny Kuskenkové, dopisovatelky ruského Prvního kanálu, se tak objevil vzkaz, že Prigožin vyplatí 50 milionů rublů (12,8 mil. Kč) příbuzným deseti lidí, kteří zahynuli v Il-22, jež wagnerovci na svém sobotním tažení sestřelili.

 

 

 


 

 

 

Tak jsem zvědavá, co z tohoto nakonec bude.

Pár dní, možná týdnů bude nejspíš klid, a začnou se dít věci, o kterých nemáme ani potuchy.

 

Chytrý byl přesun wagnerovců do Běloruska s odzkoušením obranných složek pro případ útoku Ukrajinců na Moskvu. Pokud by se přesouvali na Ukrajinu podél ukrajinské hranice, měli by pravděpodobně problémy. Takhle to bylo zcela bez problému, protože útok na Moskvu byl nejspíš pouze divadlo.

 

Nyní mají výhodnější strategické pozice, odkud mohou útočit.

Nejen na Ukrajinu.


 

Tak uvidíme, co dalšího nejbližší dny přinesou.

Jak to posuzujete vy?

 

d@niela

 

 

 
Komentáře (3)add feed
... : Josef
Sorry jako, ale cirkus už se mi jeví jako zcela nezajímavej. Spíš mám jen srandu ze zděšený šokovaný Mirky, z dezorientace šišlavýho Lipavskýho. A znova! Chci svýho ptáka, slíbenýho mi závaznym prohlášením vlády!
červen 27, 2023 05:16
... : *deeres*
Teď už Putinovi schází jen Podněstří. I když je otázka jestli opravdu. Autonomní republika podporována Ruskem. Většina obyvatel pravoslavná, mluvící ruským jazykem. Putinovi stačí tam navézt svou vojenskou techniku.
červen 27, 2023 06:00
... : Josef Kouba
USA válkou proti Rusku nemohou vyhrát (.z hlav vojenských expertů) Jediná možnost je státní převrat a na to vehementně pracují. Za peníze jichž mají v tiskárně nadbytek se dá koupit každý. Když se nedáš koupit, mají jiné metody. Nikdy Rusku pokoj nedali, ten příběh se již táhne od 19 století. Ruská slavná revoluce, financována německými a americkými bankéři. Lenin pár let ve Vídni a Trockyj přes 2 roky v New Yorku v nobl hotelu a jeli s narvanými dolary v kapse dělat revoluci.
Proč o Rusko tak bankéři stojí nevím, ale pokud by jej nechali na pokoji byl by klid. Nebyla by ani válka na Ukrajině, vojenská základna US v Čechách, Polsku, Rumunsku...hurá na ně!!! Přitom USA je díky lokalitě nedobytné.
USA přichází o dominanci dolaru jež jim držel ekonomiku, největší kšeft mají z výroby zbraní, jsou po uši zadluženi a hrozí jim bankrot. Proto tak vyvádí. Jak to ale vše dopadne
neví ani experti. P.
červen 28, 2023 00:44
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]