O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEUVĚŘITELNÉ, ALE PŘESTO BĚŽNÉ - 1. PDF Tisk E-mail
Neděle, 28 květen 2023

Je fakt neuvěřitelné, co všechno lidi napadne, čeho všeho jsou schopni. Těch bláznivin, z nichž některé opravdu ohrožují životy. Například v současné době se černoši rozhodli být světlejšími. Ne bílými, ale mít jen takový čokoládový šmrnc.

 

 

Je to dnes celoafrické šílenství.Ve velkém se nejrůznějšími mastmi mažou v Kongu, Keni i Kamerunu. V Togu se bělí 59 procent žen, v Mali čtvrtina. A v Ghaně budoucí matky už bělí i svá nenarozená miminka. Pojídají pilulky, které nikdo neschválil, a doufají, že se jim narodí vybělené dítě. Touží po světlé pokožce, která je odliší od těžce pracujících zemědělců a přiblíží je evropskému vzhledu. Týká se to už i obyvatelstva Azie. Všichni věří, že světlejší barva kůže otevírá cestu k lepší práci, lepšímu partnerovi nebo partnerce a celkově k lepší budoucnosti.

 

 

 

Lidé se světlou kůží totiž fakt častěji patří mezi „bílé límečky“. Proto se místní i ve 40 stupňových teplotách balí od hlavy k patě do oblečení a na obličej si nasazují brýle a roušku.

 

 
 

Víte, co je SHIBARI? 

Je to japonské umění svazování. Tato technika se nejprve využívala jako způsob veřejného trestání nejrůznějších provinilců, vězni a zločinci byli v Japonsku během středověku a období Edo (1200 až konec roku 1800) svazováni, což nejspíš živilo temnější erotickou představivost výstředních Japonců, podobně jako evropské středověké vězeňské nástroje inspirovaly západní BDSM -  jen si představte v mučírnách ty nejrůznější kříže, pouta a „zařízení na ochranu cudnosti".

 
 
Ropecraft Chicago 2022 Presenters – ROPECRAFT Rope Event
 
 
 

V 19. století však tahle „radovánka“ pronikla i do běžného života. Zatímco na Západě má podobně jako bondáž spíše sexuální podtext a často se využívá jako BDSM praktika, v Japonsku se prý dlouhodobě jedná pouze o umělecký projev s důrazem na odhalování emocí, které bývají hluboko skryté pod maskou rigidní japonské společnosti. (Tomu tak věřím…)

 

Spousta lidí dnes považuje za super sexy svázat partnera – nebo být svázán partnerem – v ložnici. Ve skutečnosti je to v BDSM (B znamená „otroctví“) nejběžnější sexuální fantazií, přičemž 93 % mužů a 96 % žen v minulosti fantazírovalo o nějakém jeho aspektu.

 

Tak jo, zkusili jste to někdy?

OK, vím, že na tohle mi asi nikdo neodpoví, ale já bych se nějak "omezit" nenechala...

 

 

pokud tohle provozujete, tak pozor...

 

d@niela

 

Komentáře (6)add feed
... : mamča
K sexuálním úchylkám nemám kompetence se vyjadřovat. Ale to "bělení" černochů mi taky připadá na palici. Kdysi jsme měli sousedku, krásnou blonďatou Slovenku, co měla chlapečka s černochem. Kluk byl krásný a všestranně nadaný, ale pro Čechy moc tmavý. No, řekněte matky před 30ti léty - jak byste byly nadšené, kdyby vám dcera přivedla domů "kakaového kudrnatého chlapce" ?
Pak se Slovenka se svým chlapcem a partnerem odstěhovali do Ghany - rodiště partnera. Tam byl pro ně chlapec zase moc "světlý". Takže ho nechtěli ani tam. Nakonec rodina skončila v Anglii. Tam už tehdy takových míšenců bylo dost, aby se chlapec necítil divně.
Dneska už by to bylo v pořádku i u nás, ale nejsem si jistá, jestli bych hýkala nadšením nad černou nevěstou. Právě kvůli těm vykořeněným dětem - míšencům.
květen 29, 2023 07:31
... : Markéta
Miminka pevné zabalení v zavinovačce uklidnuje, ale já bych to nedala. Ale umím si představit svázak svou šefovou... to jo... to by byl klid :-)
květen 29, 2023 07:34
... : Milena Nováková
Někteří chovatelé koní používají u hříbat, která se jaksi nemají moc k světu metodu, při které se hříbátko sváže, chovatel jej obejme a svírá a po uvolnění se jakoby navodí nové narození. Mám o tomto pochyby, třeba by se hříbě v době po takovém ošetření zvedlo i tak. Možná nejde o to, že by se napodobil porod (průchod úzkými porodními cestami), možná postačí to, že namísto vysilujících pokusů vstát se hříbě nechá nuceně odpočívat vleže a pak má tím spíš šanci se na nohy postavit a napít se od matky.
Prý existují i obdobné praktiky v psychiatrické/psychologické praxi, kdy se osoba zamotá do deky či spacáku jako nemluvně do povijanu, ale přiznám se, že jsem se o to blíže nezajímala...
květen 29, 2023 17:36
... : Franta
jediné, co mám rád svazané, jsou španělské ptáčky.
smilies/grin.gif
květen 29, 2023 18:13
... : Franta
odklepl jsem to moc brzo. Ještě bych dodal, že náš současný svět je fakt bujarý a stále nás znovu a znovu překvapuje: bílí černoši, blažená zajatkyně v extázi, šetrní ministři, kterým stačí "jen dvě auta" (tedy mimo pana Bartoše, který má rovnou čtyři).
Jsem zvědav na pokračování - všiml jsem si za nadpisem číslo 1.
smilies/grin.gif
květen 29, 2023 18:17
... : Josef Kouba
O sex mi nikdy nešlo. U žen hledám vnitřní krásu. Jakmile jsem uvnitř...ó to je krása.
květen 30, 2023 03:27
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]