O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

HLEDÁ SE TANEČNÍK NA SALSU PDF Tisk E-mail
Úterý, 23 květen 2023
Hledám parťáka na taneček, abych si osvěžila základní lekce salsy a pobavila se. Můžeš být i gay. Vzhledem ke zkušenosti z minulého roku považuji skoro nutností zmínit, co nehledám. Moje požadavky na tanečního parťáka jsou velmi skromné. Ideální parťák už někdy salsu tančil. Můj parťák se nezkáruje během 20 minut pod obraz na trase Luzern - Weggis, aby byl volný v kyčlích. Člověk se třemi promilemi bývá volný v kyčlích až moc.

 

 

 

 

 

 

Pokud mě shledáš čistou náhodou po třináctém pivu atraktivní, a získáš pocit, že potřebuješ vypustit draka z kalhot, tak vášnivý monolog typu: "Jsem hezký kluk, vykuř mi ho a ukaž kozy," na mě nefunguje. Je to divné, ale ono to nefunguje snad na žádnou normální slečnu.

 

Pokud se rozhodneš odpočinout si na zemi, v blátě, vedle veřejných záchodků, nevolej, prosím, nahlas moje jméno… a pokud možno, vůbec se ke mně nehlas. Kvůli tomu minulému mládenci jsem si natáhla burku, změnila jméno a zmizela v davu.

 

Pokud se tu najde někdo,

kdo chce tančit u jezera (opravdu si jen zatančit), napište mi zprávu.


 

Vždy a všeho schopná

 

VERONIKA

 

P.S. Jsem začátečník

 

Komentáře (1)add feed
... : Josef
Vůbec nechápu, jak jsem mohl bez salsy dožít požehnanýho věku a přitom ještě cestou životem potkat tolik bezva holek a bab.
květen 24, 2023 13:56
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]