O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DÁMSKÁ CHORŮBKA ... PDF Tisk E-mail
Středa, 22 únor 2023
Už nechci být ženská, nechám se přeoperovat na ... No, ještě nevím na co, ale být ženská bolí. Bolest v podbřišku, časté nucení a zároveň neschopnost se vyčůrat, bolest a pálení, případně zvýšená teplota a nepříjemná bolest v bedrech, která naznačuje, že zánět se již zřejmě přesunul do ledvin. Jo, takhle nějak to prožije většina ženských. A pak jedna antibiotika za druhými, protože se to po jistém čase opakuje. V četnosti jsou po infekcích dýchacích cest prý na druhém místě. Zánět močového měchýře trápí kvůli kratší močové trubici častěji ženy (alespoň jednou za život tuto zkušenost prý má každá druhá z nás).


 

U mne to před dvěma roky skončilo pobytem v nemocnici a speciálními infuzemi, protože, jak pan doktor prohlásil, ty moje potvory bakterie už jsou rezistentní skoro na všechno.

Když jsem pak šla zase domů, tak mi ještě na cestu řekl, že si holt na to budu muset zvyknout, protože už zůstanu navždy „kolonizovaná“. Že ty potvory, tedy nějaké z nich, tam stejně někde v úkrytu přečkají a při vhodné příležitosti se zase ujmou své moci nade mnou.

 

No, a to se právě stalo. Už asi čtrnáct dnů mne záda setsakra bolí. Jenže, vzhledem k tomu, že jsem s sebou předtím řachla na ledu, tak jsem tomu nepřikládala nějakou větší důležitost. Teprve před týdnem jsem si zašla za paní doktorkou, která mne hned objednala na roční prohlídku a poslala na běžné odběry. OK, takže jsem to nechala na případných výsledcích laboratoře a žádnou bolestí se nevytahovala.  To bylo ve středu, minulý týden, druhý den odběry, a výsledek prý bude mít paní doktorka začátkem tohoto týdne.

 

 

Free Photo | Closeup of lovely young woman lies in bed covered with ...

 

 

Dnes ráno jsem si zavolala, a když si paní doktorka můj výsledek skoukla, poslala mi obratem Furolin. Antibiotika.

Takže si tu teď zase ležím, skučím bolestí, a přemýšlím, jak udělat ze psa na týden plyšáka. Ale – nedá se nic dělat, takže jdeme na procházku…

 

Mé drahé dámy, nemáte nějakou radu?

 

 

Já jsem zatím „položená na elektrické dečce“ a piju thé. Jak to řešíte vy? Tedy, vím z doslechu, že to prý mají i pánové, ale – ti prý mají asi problémy trošku jiné. Pokud tedy nemají své ústrojí otlučeno od kláves piána J.

 

d@niela

 
Komentáře (10)add feed
... : zuza
Já pokud to není v ledvinách mám jen jednu radu, pít jeden čaj za druhým a tak vyplavit.
únor 22, 2023 11:40
... : Marie
Dani, když už to tak bolí, to moc neporadím, ale já na to mám fintu:
Tobolky ROWAtinex mám doma v zásobě minimálně 2 celé balení po 50 kuličkách a když jenom trošičku se mi chce čurat častěji než jindy, slupnu 2 kuličky a mám pokoj.
Pak jsou ještě kapky z Lichořeřišnice, to neumím moc dávkovat a piju po lžičkách, takže já raději tobolky a spíš dopředu, nejdříve to musíš vyléčit antibiotikama.
únor 22, 2023 12:32
... : d@niela
Tak jsem vyfasovala Furolin, 3x po osmi hodinách na týden.
A pak si rozhodně zchrastím ten ROWAtinex i ty lichořešnicový kapičky.
Díky moc, zrovna jsem si právě o tomhle četla, tak moc dík za doporučení!
únor 22, 2023 13:30
... : mamča
Rowatinex mám doma taky, ale stejně dobře pomáhá Urinal Akut. U toho je mi sympatické, že je to převážně z bylin, brusinka a zlatobýl. Jasně, že nějaká chemie v tom je taky, ale pomáhá to. Krom Urologického čaje pomáhá i tzv. Ledvinový, taky obsahuje zlatobýl.
A jak píše "zuza", pít a pít, aby se ty pidipotvory vyplavily.
únor 22, 2023 13:46
... : AnickaM
Mne se to tahne od ctyricitky. Jakmile mam podezreni, rozpustim si do vody sacek blokurima URO . Neni to levny, ale funguje mi to.
únor 22, 2023 14:40
... : Marie
Ahoj holky. Moc děkuji za další rady a přípravky, zapsala jsem si je do budoucna, ale asi bude rozhodovat i cena. Ale když je zle a něco bolí, určitě to nebude o penězích. Prostě rozšířím zásoby a děkuji jestě jednou. Ale ten ROWAtinex mi přijde nejlevnější.
únor 22, 2023 18:33
... : Lenka1
Na akutní problém, kterej už máš, ti asi nic jinýho, než už tady padlo, neporadím, ale pokud jde o dlouhodobé posilovače imunity, tedy zvyšovače schopnosti tvého imunitního systému pozabíjet všechny nezvané bakteriální vetřelce, dřív než začnou svoje rodeo, tak nedám dopustit na Chlorellu. Je to obvykle v kombinaci se Spirulinou a je to takovej malej zelenej zázrak.

Bere se to dlouhodobě, pár měsíců a pak pár měsíců klid a opravdu to pomáhá. Já takhle vesměs přežívám chřipkové období bez ztráty kytičky a je mi celkem fuk, jestli kolem mě někdo prská.
únor 22, 2023 18:48
... : d@niela
Díky za všechny rady - dneska jsem totální mrtvolka.
Jen ležím, poskučuju si, piju thé a beru předepsané jedy. Ještě že mám tak hodného pesa, který mne absolutně toleruje - a navíc jsem s nim ani ráno nemusela na vandr; dobrovolně se připojil ke zdejšímu mému známému, který, když viděl, co na něj vykouklo z mých dveří, tak mne v vyvenčení čoklíka zastoupil.
Ufff
Dobří lidé a dobří psi - to je nádhera!
únor 23, 2023 14:32
... : Marie
Dani, ten ROWAtinex můžeš i při antibiotikách, měla by přejít bolest, nebo se určitě zmenšit

únor 24, 2023 12:32
... : kim
Dobré je také celý rok pojídat sušené brusinky. Pomáhají léčit a fungují i jako prevence. Já si je nejprve zalejí vodou, aby se ta konzervační chemie vyplavila.
únor 24, 2023 18:33
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]