O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MANŽELSTVÍ HOMOSEXUÁLŮ - NÁZOR LESBY PDF Tisk E-mail
Neděle, 19 únor 2023
Přejít na obsah
MANŽELSTVÍ HOMOSEXUÁLŮ - NÁZOR LESBY
Strana 2
Strana 3
Ve všech západních zemích aktivisté silně tlačí na to, aby homosexuálové mohli uzavírat plnohodnotná manželství. Ve většině z nich se to už povedlo prosadit. Ve 29 zemích světa tedy pojem “manželství” ztratil význam “svazek muže a ženy”, a je to nyní i svazek dvou homokluků nebo homoholek. Svazky slovenských bačů s jejich oblíbenou ovcí zatím homologovány nebyly a za manželství považovány nejsou.



Jsem lesba.

Nevybrala jsem si to, prostě se mi tak nastavil mozek ještě během vývoje v děloze.

Ať chceme nebo ne, přibližně 2 - 5% lidí (podle toho, kdo a jak to měří) se s takovým nastavením vždy rodilo a rodit bude. Snaha nějak přeprogramovat tohle nastavení nikdy nebyla úspěšná, bez ohledu na energii, která se tomu věnovala. Ani mučení nebo hrozba bolestivé smrti v ohni nepomohlo tuhle sexuální preferenci změnit, je to zažrané příliš hluboko v mozku. S tím je potřeba se smířit, tohle se ovlivnit nedá.

 

Vědomě ale ovlivnit můžeme to, jak se budeme k lidem s přihřátým mozkem chovat.

Buď k tomu můžeme přistoupit jako islámské země a v rámci lásky a tolerance házet homosexuály ze střech na beton dole. Nebo to můžeme v klidu ignorovat, tak jak to víceméně dělají třeba v Rusku či Polsku.

Nebo můžeme umožnit nějakou formu oficiálního svazku, která sice homopárům usnadní život, ale nemění to prastarou definici manželství – jako je to teď třeba u nás.

Anebo můžeme dělat, jako že je homo-vztah úplně to samé, jako svazek muže a ženy, a nazvat to manželstvím.

 

 

Může jít o černobílý obrázek 2 lidé

 

Následující část je jen a čistě můj názor. 

 

A názor mojí partnerky, se kterou spokojeně a počestně žijeme už 15 let. A vlastně i názor většiny teplometů, které znám blíže.

Ale zde vyjadřuji jen svůj názor a rozhodně nemluvím za kohokoli jiného – na rozdíl od různých aktivistů si nedovolím pasovat se do role neomylné reprezentantky všech leseb a homosexuálů v České republice. Mám svůj názor, který se od názorů ostatních může lišit.

 

 

Názor na homo-manželství

Stručně – přetvářet pojem manželství tak, aby udělal radost LGBT aktivistům, mi přijde jako úplná zbytečnost a vlastně i pitomost. Proč?  Dokonce i čím dál tím víc zmanipulovaná Wikipedia má ještě pořád v článku o manželství tohle:

„Etymologicky se slova manžel, manželka, manželství, vyvinuly přesmykem ze staročeského malžen, malženka, které mají svůj původ v praslovanském *malъžena, což byl duálový tvar znamenající „muž a žena“.

 

Manželství je v naší kultuře poměrně jasně definovaný svazek s poměrně jasně definovaným účelem. Jde o svazek muže a ženy, cílem je hlavně zjednodušit založení rodiny, tj. plodit a vychovávat děti. Homokluci se spolu v ložnici můžou snažit jak chtějí, ale děti si spolu prostě neudělají.

 

Opět z Wikipedie: Hlavním účelem manželství je vzájemná pomoc a podpora partnerů, založení rodiny či výchova dětí.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]