O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

HELE LIDI, TROCHU ÚSMĚVU... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 22 září 2022
Je to všude kolem nablblý. Snad jen pejskaři ještě občas mají na tváři přilepený úsměv, zvláště když se potkávají mezi sebou. Protože jinak se po ulicích a cestách pohybují "zamračené blumy". Jedna legrační zajímavost: potkají-li se  beze psů, stává se, že nejprve jakoby v duchu zapátrali: "Hernajs, odkud já tohodle člověka znám?" Dokonce i ti mladí psí majitelé jsou fajn - zcela běžně zdraví ty starší, což jinak už běžné není.

 

 

 


Tím si vysvětluju i to, že ať jsou ceny u veterinářů či v obchodech s potřebami pro naše mazlíčky jakkoliv vysoké, je láska k nim daleko větší.

Opravdu - hodně důchodců, kteří mají dost „vysoko do žlabu“ nelituje zaplatit sebevětší  částku za vylepšení a prodloužení  života svých čtyřnohých kamarádů.

A že ty ceny někdy sahají do neuvěřitelných výšin.  

 

 

Zobrazit zdrojový obrázek

 

 

Ale za svou lásku k nim získáváme velkou dávku oxytocinu, hormonu lásky… který se nám v těle objeví.  Což je k nezaplacení. 

A oni? Smutek, se kterým vás váš domácí mazlíček vyprovází, když musíte z domova odejít, a ta radost, se kterou vás vítá, když se konečně vrátíte, jsou projevem jejich pravé a nefalšované lásky.

 

 

What makes dogs so special and successful? Love. - The Washington PostInu, je to milovaný člen rodiny, i kdyby jen jediný…

Pochopitelně, že mluvím za „pejskaře“, ale to samé platí i o lidi, co mají doma milované kočičáky a mícy.

 

 

Ve smůle, smutku a špatné náladě je nejlepší co?

Ale ne, kamarádi, žádnej psycholog, žádnej alkohol, ale chlupatá potvora, která vycítí, že je paničce ouvej.

 

 

 

To je ten nejlepší lék na všechno.

Tedy – skoro na všechno …

 d@niela

 


 

Komentáře (9)add feed
... : Jiri Bilina
Dokonce i ti mladí psí majitelé jsou fajn - zcela běžně zdraví ty starší, což jinak už běžné není.
Jo, je to tak. Prominte ze se opakuju, ale v Cesku jsou pejskari jedini "cizinci" se kterymi se muzete dat do reci. Zde v Kanade si neznami lide casto pokecaji treba pri cekani na autobus, coz je v Cesku videt jen malokdy.
Takze chvala pejskarum. smilies/smiley.gif
Mikin
září 22, 2022 15:24
... : Milena Nováková
Mikine, nejenom pejskaři se se mnou díky psovi na vodítku dávají do řeči. Jasně, že pejskaři vedou, a s mnohými, kteří v našem okolí venčí své miláčky, se od vidění známe a zdravíme. Moje psí holka láká k pohlazení děti i dospělé a dokonce jsem s ní překonávala jazykovou bariéru při našem dlouhodobém pobytu v Maďarsku. Prostě lidé potřebují nějak hovor začít, nelze na kolemjdoucího "vybafnout".
I bez psa jsem zažila mnoho blízkých setkání s dosud cizími lidmi, ale musí k tomu přece jen nahrát okolnosti - např. společné cestování vlakem. I pokec na zastávce jsem zažila vícekrát. Ale jak píše Daniela, nesmí se člověk tvářit jako bluma a buď musí sám "hodit udičku" k rozhovoru (počasí, zpoždění spoje a pod.), nebo je-li hozena narážka k němu, musí reagovat a odpovědět.
Nedávno jsem jela vlakem, do kterého jsem nastoupila po ošetření u zubaře, takže s oboustranně opíchanou hubou. Měli jsme koupené místenky k oknu u stolečku, místa byla obsazená a tak jsme si je vyžádali. No, že bych v takové situaci plánovaně začala rozhovor s dvojicí, kterou jsme od okna odsunuli do uličky, to by nehrozilo. Ale partner se dvojici omlouval, že kvůli noze se potřebuje opřít do rohu a najednou jsme diskutovali o všem možném, já tedy huhlala spíš symbolicky...
Pár milých slov lze předat prodavačce v obchodě, listonošce, řidiči zásilkové služby, nebo tomu, co rozváží pizzu, takže souhlasím s Danielou - trochu úsměvu do života!

září 22, 2022 18:08
... : Lenka1
Víte, co je na psech nejlepší? Že jim je úplně jedno, kdy a v jakým stavu přijdu domů, oni mají obrovskou upřímnou radost vždycky.

Dokonce i dneska, když si mě na návštěvě tak nějak uzurpoval kamarádův kocour. Prostě se na mě nalepil, předl a už jsem se ho nezbavila. smilies/grin.gif
září 22, 2022 20:24
... : Josef Kouba
Chlapi, zkuste zavřít manželku do kufru u auta na půl hodiny a potom pejska.
Je zajímavé, že po osvobození se chová jinak manželka a jinak pejsek. Poznáte okamžitě kdo vás víc miluje.
září 22, 2022 22:14
... : AnickaM
Jejda, Josefe, to je tak starej,blbej a proflaknutej vtip! Pejsek (ja je miluju) ti ani neuvari, nevyluxuje, nevypere. Co kdyby tam nekdo do toho kufru zavrel chlapa?
září 22, 2022 22:32
... : Josef Kouba
AnickaM
To je jen hec. My na vás máme rádi vše od kotníku, pomalu nahoru, ..mám pokračovat,...
září 23, 2022 10:31
... : AnickaM
To teda mas stesti! My bychom se bez vas asi taky neobesly (skoro) .
září 23, 2022 11:31
... : Jiri Bilina
Mileno, souhlasim. Chtel jsem jen rici, ze v Kanade a treba i v USA je navazani kontaktu snadnejsi nez v Cesku, takze - at zijou psejci.
Ale nekritizuji to - kazda zeme ma sve zvyky.
Mikin
září 24, 2022 22:19
... : Josef Kouba
Na zdraví přátelé.

Mikin
září 24, 2022 22:19


říjen 08, 2022 09:21
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]