O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ČARUJEME PO KELTSKU ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 23 srpen 2022
Zkusme si dnes zavěštit spolu s pradávnými Kelty. Nebo spíš si jen přečíst něco hezkého o sobě či o svých blízkých, co nám předpoví dávní Keltové. Keltský horoskop, podobně jako u zvěrokruhu, přiřazuje symboly k období narození člověka. Druidové - keltští kněží, mágové a učenci, byli pověstní svým vztahem k přírodě, jež je inspirovala právě k přirovnání lidských vlastností k určitému stromu. Během celého roku se střídá celkem dvacet jedna různých stromů po desetidenních obdobích.

 

 

Významná období pro keltský kalendář jsou jarní a podzimní rovnodennost a letní a zimní slunovrat. V tomto čase je stromoskop pro zrozence těchto znamení obzvláště příznivý.

Vzhledem k tomu, že Keltové neměli úplně přesný kalendář, který počítal s přestupnými roky, je nutno počítat s posunem až o tři dny, tedy lidé narození ve dnech začátku daného stromu mají také vlastnosti stromu předcházejícího.

 

 

Borovice (21.2 - 2.3 / 25.8 - 3.9)

 

 

FormBorovice je synonymem moudrosti a věrnosti.

Lidé narození v tomto znamení mají velký potenciál v životě dosáhnout závratné kariéry, aniž by se museli nějak více snažit. Vše, co si umanou, lehce zvládnou.

 

Borovice mají ale rádi svoje jisté, snaží se vyhýbat dobrodružství a riziku, takže někdy je jejich život nudný a všední. I v partnerských vztazích jim to může pokulhávat - právě kvůli vysoké mentální kapacitě  mají problém najít sobě rovného partnera. 

 

Bohužel se velice snadno nechají strhnout svými city, ale jak rychlé je vzplanutí, tak rychle je zase opouští - pokud zjistí, že protějšek nesplňuje jejich představy o dokonalosti.

Každé své zklamání prožívají velmi silně, a to i proto, že si ve své hlavě již vytvořili dokonalý obraz, který se ovšem neshoduje s realitou. Občas mohou být také hysteričtí…

 

Ano, velmi těžko nacházejí rovnocenný protějšek, který by jim vyhovoval, a tak mají tendence se usadit až v pozdějším věku. Tito lidé se sice těší poměrně pevnému zdraví až do pozdějšího věku, ale měli by se vyvarovat nadměrnému stresu a přepracování.  

 

V zaměstnání jsou houževnatí, ale neuznávají autority. Je pro ně proto vhodnější, pokud jsou svými vlastními pány. Touha po majetku je nutí překonávat překážky a nebojí se jít si tvrdě za svým cílem. Jejich úžasná schopnost dosahovat cílů poměrně snadno, je může svést na scestí v podobě honby za mamonem, odkud těžko hledá cestu zpět.

 

 

Nejbližší doba:

 

V blízké budoucnosti budete řešit jisté finanční potíže, nebudete mít dostatek peněz a nebudete vědět, jak se z toho dostat.

Budete chvíli tápat na místě, ale nebojte, díky vaší inteligenci se z problému brzo dostanete.

 

 

Tak co - trefili se Kelti? Je to správně?

 

d@niela

 

 


Komentáře (3)add feed
... : andrea
Tak vysoká jsem, pichlavá jak borovice asi taky, pevně doufám, že vydržím taky dlouho.
K tomu poslednímu "přípodotku" - myslím, že se z nás všech borovice stanou... chacháááá

Ale - kupodivu, docela to na mne sedí smilies/wink.gif
srpen 24, 2022 10:19
... : AnickaM
Moje sestra je borovice, ale nesedi to ani trochu. Snad jen, ze neni dobrodruh. Na mamon urcite neni, ale s penezi se pere porad. Dlouha leta byla samozivitelka, tak ani nemela moznost si nasetrit a dnes jako duchodkyne nema z ceho.
srpen 25, 2022 11:49
... : doktor
Už se těším co jsem za strom,co se vyklube z "VODN85E".
srpen 25, 2022 13:58
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]