O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEJVÝDĚLEČNĚJŠÍ KŠEFT? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 06 červen 2022
drawing of a fat face - Clip Art LibraryNo, schválně. Zkuste se zamyslet a přijít na zaměstnání, respektive přímo povolání, do kterého nemusíte vložit žádné extra investice, a které vám bude dláždit chodník perskými koberci… No dobře, tak zas až moc ne, tedy ne každému, ale které vás docela dobře uživí. Stačí jen mít správně prořízlou pusu, vhodnou dávku potřebné fantazie a nastudované nějaké ty vědomosti.


 

 

Myslím, že mimo televizních dam a pánů, co vám za extra drahé vytočení telefonního čísla řeknou, co vás stopro čeká a nemine, případně pro všechny kartářky, ezoteričky a podobné, je tento obor, cílený na zájem veškerého obyvatelstva – velmi slušný penězovod.

 

Pochopitelně, že postupem času si každý úspěšný podnikatel vybaví i zázemí – tedy recepci, kde vás objednají, přijímací kancelář či přímo ordinaci. Pak už zbývá jen navázat vhodné kontakty s dodavateli potřebných ňamek. Ano, jako pejskům, tak i vám budou vkládány do úst kouzelné prostředky, které vás utvrdí ve víře, že „když už to tolik stojí, tak to přeci musí účinkovat!“

 

 

Fat Woman On Bicycle - Paint By Number - Numeral Paint

 

 

Já vím, že jste už všichni uhodli, o čem je řeč – o tom, jak vypadat nádherně štíhle, pokud možno co nejdřív a pokud možno bez nějakého trápení. Ale – jak už přede mnou napsalo plno jiných – tohle a takhle kdyby šlo, dostal by dotyčný minimálně platinovou nobelovku.

 

 

Ale proto se ptám všech přítomných:

 

určitě jste to také párkrát zkusili a nemyslím tím žádné extra diety.

Jak vám to šlo? Navíc být mezi všemi ostatními, kteří se mohou každodenně normálně najíst a přitom nezdolávat Mount Everest? Ano, každý máme jiné genetické předpoklady, jinak silnou vůli. Přesto jsou mezi námi ti úspěšní, ti, co zvládnou i maturitu v hubnutí.

Máte nějaký jednoduchý návod? Nemyslím jídelníček, cvičebníček či nějaké to zaříkávadlo, ale obyčejný postup.

 

 

Pokud ano, sem s ním,

jistě budete mít vděčné čtenáře-posluchače…

 

 

Tak, a teď si jdu vypít kafe a zalehnout.

Nespala jsem totiž celé dva dny (povím!)

d@niela

 


Komentáře (10)add feed
... : *deeres*
Mám,nežrat! Ovšem nejvýnosnější penězovod, když neumím nic mimo lhaní, je stát se politikem.
červen 06, 2022 11:30
... : d@niela
Jo, to je to nejjednodušší, co lidé kolem boubelatého tvora dovedou - poradit mu "nežrat".
Ano, přehánění ve všem je nebezpečné, ale znám plno lidí kolem, co vám budou se zoufalstvím v oku vysvětlovat, že oni skoro nejedí...
Takže - co jiného?
Mám jeden, dá se říci už léty vyzkoušený, návod.

červen 06, 2022 14:44
... : Fox
Fyzika je neúprosná, takže pokud je příjem energie nižší než její výdej, musí tělo brát ze zásob, čímž dojde ke zhubnutí... smilies/wink.gif
červen 06, 2022 15:16
... : *deeres*
Jediný funkční způsob, který znám, je hlídat si váhu. Půl kila se zhubnout dá, pět kilo blbě, padesát kilo vůbec.
červen 06, 2022 17:16
... : AnickaM
Jo, Deeres, to by bylo prilis jednoduche. Nevis me nastve, kdyz nekdo polovicni nez ja, ji dvakrat tolik,nez ja. A vsechno! Aktivni jsem byla vzdycky, cely zivot cvicim, behala jsem do sedesati, pak se ozvaly opotrebovane kycelni klouby a s behanim je konec. Presto to nekdy nevydrzim a probehnu se, ale druhy den za to platim. Ted zrovna nekolik tydnu zlobi hodne a kila jdou nenapadne nahoru, tlusta nejsem, ale nadvahu mam. Takze, co ted, jist uz min nemuzu (vzdycky jsem byla maly jedlik)... Na sarlatany neverim. Take neverim tomu, ze vsichni obezni jsou lini a zerou.
červen 06, 2022 20:32
... : d@niela
Aničko, ano, máš pravdu!
Ale ono to jde, i když má člověk s tím občas potíže - jen se musí přijít na ten správný fígl na své vlastní tělo smilies/grin.gif
červen 06, 2022 20:42
... : *deeres*
Andulko, to si opravdu nemyslím, že všichni s nadváhou jsou líní a nenasytní. Také znám nitěnky,co sežerou vola a nepřiberou ani deko. Já takovou kliku nemám, tak mám váhu, těsné džíny a dva psy.

červen 07, 2022 06:39
... : Markéta
Já mám problém s vahou a vždycky jsem měla. Nejdu do extrémů, ale když jednou stoupnu na váhu a ona mi napíše: "vstupujte jednotlivě", tak vím, že je zle. Velmi nerada počítám, takže při představě celodenního počítání kalorií bych raději nic nejedla. Pak jsem díky jedné herečce našla dělenou stravu. Měla hezky vypracovanou kuchařku i s recepty a postupy, takže jsem to zkusila a povedlo se v klidu a bez velkých příprav. Mohu udělat i omáčky jen bez zahuštění moukou - rodině dám s přílohou a já si dám se zeleninou. Každý den si můžu dát co chci, jen se držím celý den toho co jsem si zvolila. To mi funguje. Jo a pohyb je fajn, to jo, mělo by se, ale... smilies/wink.gif
červen 07, 2022 07:36
... : Josef Kouba
Na obezitě se vydělává. Bavím se když čtu, jez denně jednu salátovou okurku a za měsíc máš 20 kg dole. To je ale spíš reklama na na prodej okurek. Věř nám, dodáme vám denně jídlo do domu a za 14 dní 20 kg. Jiné a jiné blbosti. Pokud to zdraví dovolí tak zadarmo radím: Chodit ven, pokud možno do přírody a vykračovat si svižnou chůzí. Je dobré přihlásit se do party jež se věnuje turistice. Znám se s manželským párem věk 72 let. Jejich rozvrh co dělat v penzi letošní rok je neskutečný.
Momentálně s partou 18 lidí jdou po hranicích Slovenska. Nevím jak dlouhé denní trasy dělají, přespání ujednáno a osobní věci veze jedno auto. Předtím absolvovali postranními silnicemi a lesními pěšinami o víkendu 250 km dlouhý rodinný výlet na kolech. Mládeži stačí, ale jen díky tomu že dědeček a babička mají kola elektrická.
červen 07, 2022 20:06
... : Josef Kouba
ALE, nejvýdělečnější kšeft je půjčovat peníze. Jeden příklad za všechny. (cifry jsou jen ukázková příklad)
Koupíte baráček za 10 mil. (dnes nic moc) 1 mil. složíte v hotovosti a půjčíte v bance 9 mil na 25 let splátek. Jednoduchými počty zjistíte, že na konci poslední splátkou vás domeček přijde 20 mil.
A perlička. Pokud klient na př. platí 400 tisíc roční splátku, tak první rok na domeček v jeho vlastnictví jde pouhých 40 tis. 360 tis. je půjčovné. Následný rok je to 45 atd. Jsou to takové přesýpací hodiny. Nahoře baňa plná písku reprezentuje banku a dole baňka váš domeček, kam zrnka padají velice pomalu.
Ale ještě jedna perlička: Pokud bance zaplatíte 400 tis. ročně, banka může na tomto základě jinému klientovy půjčit 4 miliony a ten je začne splácet. Banka musí držet pouze 10 % půjčených peněz.
Tomu říkám kšeft.
červen 07, 2022 22:30
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]