O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZOUFALÝ A NEŠŤASTNÝ DOMINIK PDF Tisk E-mail
Úterý, 31 květen 2022
Někdo zavolal sanitku, která pak odvezla pořezaného a pobodaného právníka D. F. do nemocnice. Tam ho zašili a je nyní zase relativně v pořádku.  Naštěstí to bylo všechno včas, takže - teď má zase čas na přemýšlení. A vlastně i my. Naše společnost je dost názorově rozdělená - v podstatě generačně. Ti starší mají tendenci sexuální agresivitu bagatelizovat a považovat za tak nějak normální "mužskou vlastnost". Nejmladší generace (nejen dívek) ale má v tomhle toleranci nulovou. 
 
 
Musím přiznat, že já s nimi celkem souhlasím. Stejně jako netolerujeme jiné formy násilí - např. šikanu - i obtěžování žen by mělo být nepřijatelné (o znásilnění vůbec nemluvě). Věřím, že v tomto se změníme, jen je otázka jak rychle. Pochopitelně, že nic se nemá přehánět, rozhodně je ptákovina, aby si partneři snad vzájemně potvrzovali souhlas s příštími případnými radovánkami, ale zajisté se musí brát v úvahu, pokud jeden z nich řekne "ne".
 
 
 
KOMENTÁŘ: Kauza Feri je zprávou o tom, jak málo se ve školách mluví o  konsentu – Studentské listy

 
 

V příbězích desítek žen, které publikovali reportéři, však Feri vystupuje jako sexuální násilník, manipulátor a mužský šovinista, který měl jedné z nich zatarasit dveře nočním stolkem a k sexu ji přinutit, další pak proti její vůli osahávat poté, co u něho doma vypila podezřelou limonádu, po níž ztrácela přehled o situaci. Beru na vědomí, že dívky riskovaly, už jen tím, že se do "jámy lvové" dobrovolně vydaly, ale stále trvám na tom, že i pánům tvorstva se smí říct ne, tedy ne kategorické, nesmlouvavé a nepřekročitelné. A rozhodně si měl dávat pozor, kolik dívkám je, protože - nevhodně se měl chovat i k dívkám nezletilým či sotva zletilým.

 

Zpráva o jeho pokusu o sebevraždu vyvolala řadu politických reakcí. Feriho bývalý stranický kolega Miroslav Kalousek mu popřál brzké zotavení a vyslovil přání, aby Feri dostal "druhou šanci".  A že nebyl Feri zatím odsouzen, zdůrazňuje svým velmi, velmi nevybíravým slovníkem i řeporyjský starosta Pavel Novotný (ODS).

 

Trochu nepochopitelné byly Feriho fotky, na kterých se cestou do sanitky usmíval do kamery. Hloupé jsou i všechny ty kreace, které nyní lítají internetem. Tedy jeho fotky s nějakým tím popiskem. Fakt je, že člověk, který před chvílí chtěl ukončit svůj život, nemá vzápětí tak dobrou náladu… I když - jednou politik, vždycky politik. Divné. Je toho divného víc.

Jedno však je už jisté - soud, který se měl právě konat, bude odložen...

 

 

     
 
 dost možná, že mu tuhle nádhernou píseň některá z děvčat taky zazpívala :-)))
 
Feri je trestně stíhán za dvě znásilnění a jeden pokus o znásilnění poté, co Deník N a server Alarm přišly minulý rok s klíčovými svědectvími několika žen.

Zdroj: https://www.extra.cz/kauza-dominik-feri-podle-advokatky-byvaly-politik-zastrasuje-sve-obeti-56a67
 

d@niela


Komentáře (15)add feed
... : Josef
Já odjakživa zastávám názor "Každýmu, co mu patří, ale jen to, co mu patří."
K tomu, abych toho nešťastníka neměl rád, mám jedinej ohromnej důvod. Je, nebo byl, významnym členem prapodivný podměrečný sekty s názvem TOP 09. Víc ke svýmu odporu k němu nepotřebuju a měl by za to pykat!
Ale to mu vyčítáno není a tak se ani nemůžu připojit ke všeobecný štvanici za něco, co mu zdaleka nebylo prokázaný, co zatím tvrdí několik slepic, který se jeho společnosti oddávaly rády a naprosto dobrovolně, jistě i pyšný na to, že právě ony jsou těmi vyvolenými, kterejm ten nadsamec věnuje část svý přízně. Tyhle kecy, že čekaly platonický držení za ručičku, pusinkování a hlazení po vláskách, protože, coby 17 až 20ti letý doposud nepolíbený počestný panny vůbec netušily, co by je mohlo čekat, až se u něj doma svlíknou a zalezou do sprchy ... Sorry jako!
Takže zkrátka: Podměrečná sekta TOP je mi odporná, ale hon na Feriho je mi ještě odpornější.

květen 31, 2022 07:26
... : d@niela
Hm. Ale jo, máš zas pravdu.
Je fakt, že kdyby to asi bylo tak moc a moc nechtěný, tak by holky udělaly pořádnej virvál. Nojo, ony se nejspíš víc styděly za to, že tomu svym jednáním daly možnost, než že se to vlastně stalo. Taky to, že "sem kámoška víc než jiný", hrálo velkou roli.
A když vidím některý patnáctky, co dovedou vyvádět, tak se až divím, že pubertu přežijou ve zdraví.
Teď se zrovna ztratily dvě čtrnáctky, které doma řekly, ze vikend budou spát u kamaráda... Asi jsem byla tenkrát tvrdší máma, to bych nedovolila.

květen 31, 2022 14:17
... : Josef
Bysem řek, že se nestyděly za nic. Akorát byly zhrzený, když se na ně Dominátor druhej den vyprt. Zhrzená ženská, ta při mstě dokáže jít přes mrtvoly!
Ale nevim, nebyl jsem u toho, jen si dávám dohromady 1 plus 1.
květen 31, 2022 15:34
... : Jiri Bilina
No, ja to vidim naopak.
TOPkari jsou me narozdil od nejruznejsich trapnych pozustatku hnede diktatury, rude diktatury ci flastencu (KSCM, Volny blok, SPD, Trikolora atd.) sympaticti, ale jakekoliv nasili nikoliv. Pokud byly damy proti, mel toho dotycny pan poslanec okamzite zanechat.
Rozhodnout musi ovsem v pravnim state soud a nikdo jiny. Problem je v pripadech obtezovani a znasilnovani pochopitelne v tom, ze se odehrava vetsinou beze svedku...
V pripade pana Feriho je toho ovsem podezrele moc. smilies/tongue.gif
květen 31, 2022 18:14
... : Franta
za trestný čin může vždy jen pachatel. A je jedno, jestli je to krádež, loupež nebo znásuilnění. Přemýšlení o tom, do jaký míry si za to může ta oběť, je chorobné. Za to, že vás někdo oloupí, může vždycky jen ten pachatel. A vždycky to budete vy, kdo bude ten postižený. Určitě tam žádná nešla s tím, že si mu rovnou lehne.
květen 31, 2022 21:12
... : Franta
Tvrdí, že nic neudělal, že je nevinný. Věděli o tom ale všichni ve škole atd. Takže teď holt mu ty vymyšlené oběti zničily bezdůvodně život, on už nemá sílu se proti tomu bránit a tak volil cestu ...
Tedy, ale zase přeci říkal, že se může suverenně obhájit, tak proč tedy na ten soud nepočkal? proč se nehájí.
květen 31, 2022 21:16
... : Jiri Bilina
Presne tak, Franto. Agresor zustane agresorem, zlodej zlodejem.
Jeho idiotskym vymluvam o tom ze musi byt cunikem, protoze jeho obet nosila kratke sukne, nebo ze v obavach pred jeho agresivitou uvazovala o vstupu do obranneho paktu NATO, tomu muze verit jen jedinec mdleho ducha. smilies/wink.gif
červen 01, 2022 04:35
... : Josef
Jenomže Fando. Analogie s krádeží ti tady kulhá na všechny 4 údy. A hlavně vůbec nevíš, a kromě těch nevinnejch, brutálně zneužitejch, dětí neví nikdo, jak to ve skutečnosti bylo.
A ještě. Špekulovat o příčině, proč se Dominátor šťoural kudlou v břiše, to už mi připadá uplně mimo mísu. Na to máme v Česku Džamilu, jedinou skutečnou odbornici, která neomylně diagnostikuje na dálku choroby těla i psýchy. Ta se zatím nevyjádřila.
červen 01, 2022 04:56
... : Josef
Ono je taky docela dobře možný, přinejmenším 50 na 50, že tohle vůbec, ale vůbec nesouvisí s nebohejma zneužitejma děckama.
Není pochyb o tom, že část politiků má pazoury ve špinavejch kšeftech, u kterejch je vydírání přímo v popisu práce. Klidně mohl v něčem takovym ject a když se mu nedařilo, nemohl splnit, co splnit slíbil, nastoupili ostří hoši a dali výstrahu. Takový rozpoložení, v kombinaci s vyhulenym nebo napíchanym svinstvem, to už taky určitej důvod k rozpáranýmu pupku dává.
ALE NEVIM!
červen 01, 2022 05:59
... : Anděla
To Josef.
Tak to je přesně ten naprosto trapný, většinou mužský, pohled.
Kdyby se před ním nakrucovaly nahé, lezly po něm a sváděly ho, když řekly dost. Měl přestat. Protože dost, je vždycky dost. Pokud nepřestal? Pokud to někdo nechápe? Komu není shůry dáno......
červen 01, 2022 06:06
... : B. A.
Mně se na tom všem nelíbí hlavně to, jak ho vlastně všichni odsoudili. Média to začala a tím je vlastně už teď odsouzený. Stejně jako Kramný, nebo ti blbečci, co zapálili barák i s lidma. Nezastávám se nikoho z nich, ale všem byl upřen spravedlivý a nestranný proces, protože na ně skrze média byla nakydaná taková špína, že soudy neměly sílu soudit spravedlivě.
Toť můj názor.
červen 01, 2022 06:45
... : Josef
To máš Andílku těžký. Sem si na chvíli představil tebou popsanou situaci a přijde mi ten tvůj pohled na věc docela komickej. Kdybych nebyl zásadnim nepřítelem infantilních smajlů, tak bych jich sem hodil nejmíň celej řádek.
červen 01, 2022 08:06
... : d@niela
Josef: hloupý holky byly, jsou a budou. Ale to neznamená, že tím říkají: "tady jsem, dělej si se mnou co chceš." Není to žádný nevzdělaný trouba od lopaty, má vysokoškolské a navrch právní vzdělání. A - byl cca o deset let starší, takže už mu měl fungovat i ten mozek v hlavě, a ne jen ten mezi nohama.
červen 01, 2022 18:53
... : Josef
Dal bych ti klidně zapravdu. Ale! Zcela zásadně ovšem nesouhlasim s tim, že ty holky byly hloupý! Tvrdim, že dobře věděly, vočom to bude, ostatně to věděla celá fakulta. Akorát, že toužebně očekávaný, třeba i povrchně přislíbený, pokračování v dalších dnech se nedostavilo.
Už teda jen zvopakuju, že nemám a neměl jsem ho nikdy rád, nepřál jsem mu nic dobrýho, ovšem - na férovku. Ne takhle!
Není taky vůbec jistý, že si ten pupek rozpáral némlich kvůli obavám ze soudu. Ale to už sem, myslim, psal včéra.

červen 02, 2022 11:55
... : Josef
Vono je vůbec dost věcí, který mají jednoznačnej význam i očekávání, i když se nahlas nevyslovujou. Pochybuju, že holka, pozvaná na prohlídku sbírky známek, čeká, že si s chlapcem budou prohlížet alba se známkama. Nebo se jí měl zeptat, jestli si s ním půjde .... a nechat si to stvrdit na papíře podpisem?
Totéž i opačně od buchty (dámy). Jestliže ji v noci třeba po kině nebo po koncertu, to je fuk, doprovodím před její barák, a ona mě pozve nahoru na kafe, nemusí už pak už říkat vůbec nic. Nebo snad mi měla říct "hele, zrovna mám nějaký svědění, potřebuju, abys mě ho zbavil?"
To třeba jen například, jako nejvýstižnější a nejčastější případy. A tyhle zvyklosti jsou starší než můj pradědeček. Jsou určitě starší, než nedávno tak frekventovaný a vynucovaný "ústavní zvyklosti"!
červen 02, 2022 12:13
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]