O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MUSÍM SE POCHLUBIT: PDF Tisk E-mail
Sobota, 07 květen 2022

Nevím jak vy, ale já jsem opravdu spokojená, dalo by se dokonce říct, že nadšená. Zůstanu-li u přirovnání Kudlanky k hospodě, kde se debatí, tak musím napsat, že jsem moc a moc ráda, že se asi jiskří na prima časy. Debatuje se tu o věcech hořlavých, a přesto, až snad na minivýjimky, zdejší podnebí působí docela fajn. Ale ano, v hospodě to lidem přeci taky občas ujede... Jenže:


v jednom komentáři mi čtenářka napsala "Danielo, asi tady zůstaneš s panem Bílinou sama, ono se to nedá ani číst, promiň."  A ještě další: "Daniele se zdálo, že má málo příspěvků k článkům, tak je tady Mikin, ale možná přijde i o ty čtenáře." No, jak jsem si všimla, tak Mikin je až na drobná ujetí celkem slušný. Víc občas ujede pusa jiným, od kterých to asi nevadí. Ale rozhodně tu nejsou žádné vulgární výrazy, což kvituji s velkým povděkem.

 

 

Mj. jsem stále přesvědčená, že může existovat web, který není absolutně politicky vyhraněn; že je možné se o politice bavit se zastánci různých názorů aniž by se lidé navzájem hnusně uráželi. Ono totiž nikdy není možné dokázat, že absolutní pravdu má jen jedna strana, že jedna je bílá, ta druhá zase černá. Spektrum je široké.

 

Ano, jsem absolutně proti této hrozné válce, ale přesto ráda dopřeju všem návštěvníkům možnost diskuze, aby si navzájem mohli vysvětlovat své názory - pokud se chovají slušně. 

 

Stejně tak si myslím, že každý, kdo přijde do hospody, si nemusí dát jen pivo a rum, někdo si dá kafe a buchtu...

Vždyť se na Kudle řeší i jiné věci - jen v posledních dnech to byly lázně, vtipy, básničky, vztahy, testy, léčivka maca, fejetony, blackout, historie, atd. Ovšem, pod těmito články je opravdu málo komentářů... Takže ty nestály za nic?

 

Takže si říkám: nabízím přeci pestrý "jídelníček", nenutím všem všechno, každý si může vybrat, nenutím mužský číst o vaření, ani rady do života...Tak snad ani čtenářky nejsou nijak nuceny číst politiku, ne?

 

Nevím si rady, co by mé drahé kamarádky rády. Co by jim tedy vyhovovalo, abych tu nezůstala sama, či nepřišla o čtenáře. 

 

 

To si opravdu myslíte, že je špatné,

když dávám místo i politickému hovoru?

 

d@niela,

která se moc těší na vaše návrhy

 

 


Komentáře (9)add feed
... : Josef
Dřív, než jsem si tě tady přečetl, napsal jsem k tvýmu předchozímu článku: "Na moje přání a na štičí přikázání".
Voblizovat to k tomudle článku znova, připadá mi nadbytečný.
květen 07, 2022 10:50
... : Giotta
Danielo, určitě nejsem sama, kdo si rád přečte příspěvky na rozličná témata, ale nemůžeš počítat s tím, že k článku o vaření nebo vtipným vtipům bude nějaká diskuze. Ano, i já leckterý článek po rozkliknutí ani nedočtu, když zjistím, že mi obsah nic moc neříká. Jiné zajímavé shledávám, ale nemám potřebu komentovat.
Je škoda, že už se tu neprobírají partnerské vztahy, to bylo vždy zajímavé, a diskuze snad dotyčnému pomohla v rozhodnutí. Vyjadřovat se k politice znamená vždy najít někoho, kdo má názor opačný - a stejně naše plkání svět nezmění. Ale cestou není vyhýbat se politickým tématům...
květen 07, 2022 12:06
... : doktor
Dani,být vulgární za každou cenu asi není úplně IN,tak jasný souhlas.
květen 07, 2022 13:45
... : d@niela
Giotto,
díky. Ano, to je taky můj názor.
květen 07, 2022 14:41
... : Jiri Bilina
Me se to tady ted take zamlouva. Ruske napadeni Ukrajiny je nejdrsnejsi tema jake v poslednich letech mame, ele porad se o tom dokazeme bavit celkem slusne.
Dobre by bylo upustit od osobnich utoku (deeres a Lenka), nekopirovat porad dokola cizi texty bez udani zdroje (Josef Kouba) a prestat nazyvat ruskeho cara Putlerem. (Mikin). Ale snad to nejak dokazeme. smilies/wink.gif
Staremu brachovi Josefovi odpovim pod jeho komentarem.
květen 07, 2022 17:57
... : Lenka1
Nevím si rady, co by mé drahé kamarádky rády. Co by jim tedy vyhovovalo, abych tu nezůstala sama, či nepřišla o čtenáře.

Co zkusit dávat sem hádanky? Slovní, obrázkové, logické chytáky, apod? Počkat - já nevím - nějakou dobu a pak prozradit správnou odpověď?


květen 07, 2022 23:07
... : Josef Kouba
Jedna pravda.
květen 08, 2022 10:00
... : AnickaM
Mile maminky, preji Vam vsem krasnou nedeli.

květen 08, 2022 10:39
... : doktor
Dani nejsem příznivec politických disputací na scéně Kudlanky.

květen 09, 2022 14:44
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]