O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ALE NE, OPRAVDU TO TAK DĚLAJÍ ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 11 leden 2022

Pijete vodu? Určitě, jinak byste tu přeci nebyli. Dost možná, že je trochu posilněná chmelem či jinými lahůdkami, ale tekutiny do vás tečou ... No, a jak se k té své vodě doma chováte? Máte ji posilovanou? Co do ní všechno dáváte? Šungit? Drahokamy? Binchio uhlí? Spinujete? Máte informovanou láhev na vodu? Ne? Opravdu ne? To jste ale zpátečníci, takhle dopadnete zle!!!

 

 

Vážení a drazí přátelé,


       určitě jste se - alespoň někteří - setkali s něčím podobným, a budete tedy moci mně a všem ostatním vysvětlit následující pojmy. Mj. ty níže uváděné body jsou opravdu míněné vážně, "zcizila" jsem je z facebookových profilů, a pochopitelně beze jména je tu uvádím. Něco jsem si i vyhledala na vševědoucím gůgleti.

Teď tedy spoléhám na vás, co vy na to...

 

 

  • Vodu obohacujeme popelem, ktery si sami pripravujeme kazdy den pri vychodu a zapadu slunce pomoci prastare ohnove techniky zvane Agnihotra. Dle vedeckych studii na toto tema, ja pak voda velmi kvalitni.

 

  • Do naší vody doma používám harmonizační křišťál, šungit a stavím vodu na orgon, který máme na míru. stojí za to vodu filtrovat, má pak úplně jinou energii.

 

  • Používám informační/informovanou láhev i9.

 

  • používám láhev Duhovou-čakra, hlavně pro vnoučky filtruji.
 
 
Pití krystalové vody
 

 

  • Slyšela jsem, že nejlepší je vodu zmrazit a pak rozmrazit a pít, že je to nejzdravější.

 

  • Nejvíc mě baví z filtrů Masaru Emoto, takže jsem se vrátila zpět ke křišťálu a harmonizaci slovem

 

  • většinou spinuji

 

  • Používám karafu s květem života a uhlíkovou tyčinku.

 

  • Dřív jsem vodu nabíjela polodrahokamy, ale teď jsme si pořídili přístroj na Kangen vodu a byla to nejlepší investice našeho života.
 
 
 
To, co jsem našla na internetu (mj. je tam toho moře moc habadějů) je např.:
 
  • Voda Kangen® (neboli elektrolyzovaná redukovaná voda nebo vodíková voda) začíná jako voda z vodovodu. Přístroj Enagic® odfiltruje chlór a další nečistoty z vody z vodovodu a poté oddělí vodík a kyslík procesem známým jako elektrolýza. Tento proces přidává elektron k vodíku tvořící novou molekulu zvanou diatomický molekulární plynný vodík. Když se přidá do vaší pitné vody, vytvoří se na antioxidanty bohatá voda Kangen®

 

  • Ohledně spinování: Molekula vody v lidském těle má kolem sebe elektron, jehož kruhová dráha je ve 180° polokruhu směrem na jih. Ale veškeré tekutiny, které konzumujeme, byly prohnány kovovým potrubím, což způsobilo, že elektrony jejich molekul se točí k severu. (Tato opačná rotace je vlastní třeba hmyzu a kočkám.) Pijeme-li tuto na molekulární úrovni nesprávně ovlivněnou vodu (a to pijeme všichni), znamená to, že “negujeme” svůj sedmiletý cyklus obnovy buněk, což způsobuje naše rychlé opotřebování a nemoci.

 

  • Šungit je prostředek na přetvoření špatných, negativních energií v energie pozitivní, životadárné. Je to neprůhledná černá uhlíková hornina stará 2 miliardy let.  Molekuly tohoto uhlíku jsou svou strukturou podobné fotbalovému míči a nazývají se fullereny. Jeho jediné naleziště se nachází v Karélii v severozápadním Rusku.
 
 
Šungitová voda – Ženy zdravotně
 

  • Informovaná duhová láhev i9 mění strukturu vody a navrací jí původní sílu. Dále do vody nahrává velké množství užitečných informací, které podpoří vaše zdraví, vitalitu, rovnováhu a odolnost vůči stresu. A třetím důležitým přínosem je chromoterapie. V tomto případě využití působení duhové barvy na kvalitu vody a jejím prostřednictvím na vaše tělo, myšlenky a emoce. Nejoblíbenější informovaná láhev obsahující celé spektrum sedmi barev dle základních čaker. Spojuje nás s mystickou oblastí a podporuje tak kreativitu, intuici a tvořivost. Působí pozitivně na všechna energetická centra v těle.
 
 
 

Kdo z vás se v tom vyzná a něco podobného doma má?

Můžete to blíže vysvětlit a osvětlit?

 

 
D@NIELA, neználek
 


Komentáře (9)add feed
... : Josef
Vodu nepyju, ovšem informovaný láhve používám denně (informace zní Kozel výčepní, popř. Kozel ležák).
leden 11, 2022 06:32
... : mamča
Pijeme tvrdou vodu studniční. Možná jsme po ní trochu natvrdlí, ale chutná nám. Kdysi se u nás zastavil jakýsi chlapík, říkal si "doktor Voda" a snažil se nám vnutit různé předražené filtry, a tvrdil, že voda v naší studni je něco jako septik. Jenže my jsme měli poměrně čerstvý rozbor, který tvrdil, že vodu z naší studny můžou pít i kojenci.
Takže jsme se hezky rozloučili s tím, že pití naší "závadné" vody přežijeme.
Takových podvodníků běhá po světě ! Záleží na tom, jak dokážou lidi zblbnout a vnutit jim nějaké předražené zázraky. Dříve se jim říkalo "obchodní cestující", dnes "šmejdi".
leden 11, 2022 07:06
... : *deeres*
O tom, jak jsem si kdysi koupila filtr na vodu, který se montoval přímo na kohoutek, už jsme tu jednou s Kudlou vedly debatu. Aktivní uhlí se po čase zprasilo a my jsme doma pili vodu s namnoženými bakteriemi. Jenom krátce, filtr jsem vyhodila.
Na podzim jsme obnovili studnu a protože jsme přímo pod lesem,nad námi se skálou 624 m.n.m., máme tam 4 metry vody i v době sucha. Zatím jsme napojení na vodárnu a studna se čerpá pouze na zalévání. Časem se připojí na barák, protože se dá předpokládat, že bude v pohodě pitná. Zatím nevíme, ale domy vpravo a vlevo od nás jedou na studny.
leden 11, 2022 10:43
... : doktor
Dani super esej,ovšem,že pijeme doma všichni obyč vodu z vodovodu.Jinak dávám k dobru:... je tomu asi tři čtyři roky zpět na sletu maturantů mo moc a moc letech mi dobrá kamarádka ,jen mezi náma děvčaty,že vím o stříbrné vodě.Jasan - nevím.Tak mi prozradila,že ona pije jen stříbrnou vodu.Důvod ? Nestárnu! A fakt vypadala úchvatně a na schůzku kde mi měla předat lahev stříbrné vody,kterou stačí jen odleželou vodou lahev doplňovat jsem dorazil "lahev" s rukou políbením převzal - doma vylil.Nejsem blbeček?,mohl jsem být mladší a mladší.
leden 11, 2022 13:40
... : strejda
Svatá prostato, to, co uvádíš z Facebooku, to je důkaz toho, že lidé postupně blbnou a degenerují. Nikdy jsem se tam nepřihlásil a jsem rád, že takové kraviny nečtu. Facebook je zlo a živná půda pro různé nemyslící živly, kterých se v posledních letech vyrojilo více než
je zdrávo.

leden 11, 2022 13:43
... : Marie
Já piju vodíkovou vodu. Nejedná se o nic jiného než o vodu, která je obohacena molekulárním vodíkem. Vodík je třetím nejvíce zastoupeným prvkem v lidském oragnismu a plní důležitou součást naší tkáňové funkce. Je životně důležitou součástí naší struktury DNA, což jej činí nepostradatelným pro lidský život. Voda je pro člověka nejběžnějším zdrojem vodíku. Chemické složení vody je dobře známý H2O vzorec, který ukazuje, že vodík je hlavním stavebním kamenem vody, který je zase nejběžnější a důležitou látkou v lidském těle. To je hlavní úloha vodíku v podpůrných organismech: pomoc při tvorbě vody, kterou zvířata, rostliny a lidé potřebují přežít.
Voda, kterou vodík pomáhá vytvářet, se používá nejen jako médium k přenosu elektrolytů v těle, ale také jako klíčová složka chemických reakcí, které tělo využívá k výrobě energie. Tento proces, známý jako hydrolýza, nastává, když tělo sklidilo energii z potravin ve formě chemikálií, jako je adenosin-5′-trifosfát nebo ATP. Energie je přímo čerpána z ATP kombinováním s vodou. Atomy vodíku a kyslíku se oddělují, uvolňují energii pro buňky těla a opětovně se spojují za vzniku dalších malých částic, jako jsou anorganické fosfáty.
Danielko, snad jsem ti přidala další "šroubek" do výzkumu. Jinak 2 pivka denně vypiju taky.
leden 11, 2022 15:48
... : Markéta
U nás se pije také kohoutková, je výborná a dost hlídaná. Jeden čas jsem jí pila se skořicí. Vložila jsem skořici v celku, takže se jen dolila čerstvou vodou a pila dál. Skořice má spoustu dobrých vlastností jen bohužel jednu špatnou. Má spoustu purinů, takže kdo má problémy s dnou, tak pozor.
leden 11, 2022 18:03
... : Josef Kouba
.. : Josef
Vodu nepyju, ovšem informovaný láhve používám denně (informace zní Kozel výčepní, popř. Kozel ležák).
Na 100% souhlasím. Vodu piji (pýcha, pytel, pyl..)vyjímečně jako čaj a kávu, ale smradlavou smrdící chlórem nikdy.
Naší zvěři, pes Jesse James (malý černý knírač) a stejně váhově těžký kocour Mikeš o 5 let starčí než Jesse vypijí vic vody než já, ale nechávám jim vodu den odstát.
Je 9,30 večer, Mikeš, Jesse a já jdeme na špacír kolem bloku. Jen 2 km. Mikeš to někdy vzdá a čeká na nás před domem. U nás auta v tuto hodinu nejezdí.
leden 12, 2022 05:18
... : Josef
Díky, Pepane, za pravopysnou opravu.
leden 12, 2022 07:04
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]