O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK SBALIT SPRÁVNÝHO CHLAPA - 1 PDF Tisk E-mail
Středa, 05 leden 2022
Men spend 43 minutes a day checking out womenNávodů jak sbalit holku, jak se k ní chovat, a kdo ví co ještě, je na netu spousta, no spousta. Prostě dost. Tohle je návod na použití chlapa. Normálního chlapa. Takového, co občas jde do hospody a taky přemýšlí jako chlap. Takový, co se občas může chovat na první pohled divně a nelogicky. Mimochodem - je to návod pro ženy! Takže - jak najít toho pravého? Snadno.

 

 

 

Vynecháte ty, co mají vše podle poslední módy. Chlap, co má čas obcházet krámy s hadrama, je „divnej“. Nejspíš tam něco hnije. Také vynecháte ty, co vypadají jako všichni okolo. Muži mají rádi originalitu. Také ji dokáží ocenit. Takže pokud frčí gel na hlavě, zapomeňte na něj. Pokud jsou všichni odbarvení, tak ten, co má svojí barvu a jiskru v oku, je ten váš.  Muži nejsou oblečení jako ze škatulky. Mají prostě svoje mouchy. Nemají iluzi o svojí dokonalosti. Sázejí spíš na osobní kouzlo.

Pokud chcete někoho z módního časopisu, přestaňte číst tady tohle. S takovýmto přístupem  nejste pro opravdové muže zajímavé. Muži, ať jim je kolik chcete let, jsou velké děti. Podle toho se chovají a je to jediná věc, která zajišťuje, že se nezblázní. Většinou. Prosím, respektujte tento fakt a odměnou vám bude muž milý, přátelský prostě dokonalý.

Pravda, občas ho budete muset donutit vyměnit své oblíbené tričko za čisté, ale to zvládnete. Muži obecně přemýšlí jinak než ženy. Jsou lepší řidiči a strategické myšlení je jim bližší. Naopak některé činnosti jsou jim jaksi protivné. Umývání nádobí, vysávání, utírání prachu a nakupování dámské kosmetiky. Nejde o to, že by takové věci nezvládli, oni se je (stejně jako ženy řídit auto), snaží dělat co nejlépe. Některým se to i daří. Ale tak jako tak, je to stále jen snaha. Chcete-li, aby váš muž byl šťastný, a vy také, dávejte mu prostě za úkol takové věci, jako uvařit oběd, nebo vyvenčit psa. Pro takové činnosti se muž dokáže nadchnout. Muž je dobrý na hlídání dětí, bohužel jen tehdy, pokud má dítě dost hraček, se kterými si může hrát. (Tady si prosím povšimněte, kolik otců kupuje dětem hračky, k jejich věku neadekvátní! Ve třech letech vláček, ve čtyřech autodráhu! Je to proto, že je nekupují dětem, ale sobě. Dítě je prostě jen záminka!)

 

Why Men Look At Other Women

 

Nikdy, opakuji, nikdy! mužům nelžete. Oni to poznají, a když si myslíte, že ne, tak stejně! Je to zvláštní, o ženách se říká, že jsou mistry přetvářky, a něco na tom je (však který chlap dokáže předstírat orgasmus), ale je třeba si uvědomit, že muži na druhou stranu mají výborně vyvinutý pozorovací instinkt. A to je při každé lži problém. A proto muži říkají pravdu (dobře, tak 95 %). Z čehož plyne, že pokud máte pocit, že jste tlustá (a jste), neptejte se muže na to, jestli jste tlustá! Pokud ovšem nechcete slyšet pravdu.

Stejně tak prostě neklaďte otázky, jak vám co sluší, muži vás milují v džínech i večerní róbě. Stejně jako bez ní. Nakonec vás stejně svlékají očima.

To, že se muž kouká i po jiných ženách, berte jako fakt. Nejmíň polovina z nich si představuje, jaké by to bylo s tou jinou ženou. I to nechte být.

Smiling couple with cocktails sitting on hay in barn stock photo


Druhá polovina uvažuje o tom, jaké by to bylo s vámi a tou druhou ženou zároveň. Tuhle možnost, zvažte vy.

Kupodivu je většina mužů věrná své partnerce. Naopak ženy mají větší sklony k nevěře. Důvodem jsou citové rozdíly. Zatímco chlap si vystačí s bečkou piva a pěti kamarády, ženě sice nějakou dobu vydrží kamarádky a nákupy, ale časem dojde k závěru, že ji muž nemiluje. Načež hledá toho, kdo jí miluje. Ve finále se to zvrhne v sex a celkově nechutnou aféru. Vzpomeňte, muži jsou všímaví, i když to nemusí být poznat…

GROVIK

 

 

Komentáře (3)add feed
... : doktor
o to je blud.Bečka piva a kamarádi nemohou nahradit chvilky něžností s milovanou či obdivovanou dívkou či ženou.A to mi bude osmdesát.
leden 05, 2022 12:14
... : PATRIK
Doktore, asi už je to dávno...
Souhlasím, že když "chlap" má zrovna své drahé dost, tak mu stačí kamarádi, ale dámám ne, ty chtějí být obdivovány neustále.

leden 05, 2022 16:17
... : andrea
jo, to se mi líbí, ale chtělo by to ještě něco dál... smilies/grin.gif
leden 05, 2022 19:58
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]