O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE - TO MYSLÍTE VÁŽNĚ?!? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 22 listopad 2021
Český slavík 2021 – Alíkoviny – Alík.czAch jo. Vždy se najde někdo, kdo se rád "přiživí" na někom jiném. Pokud se jedná o "covidová moudra", snažilo se a snaží zviditelnit plno nejrůznějších nul. Kupodivu však i lidí jinak chytrých, kteří jen hledají příležitost "taky něco říci". Bohužel. V těchto dnech se po delší době zase konal "SLAVÍK". Nebudu ho komentovat, nakonec je fajn, že zas bylo oceněno pár lidí, kteří si to za svou práci zasloužili. Jenže - to by nebylo ono, kdyby se najednou nenašla "hnusná a vulgární píseň", kterou před sedmi lety napsal Marek Ztracený, právě zvolený oním současným NEJ-SLAVÍKEM...

 

 

 

Napsal tehdy, před sedmi léty, písničku, kterou si zpívá opilý chlápek, který chce doma pomilovat ženu. Ona je proti (která by chtěla mít na sobě smraďocha, že?), on dělá ramena, ale po krátké chvilce zvadne. Tedy usne... No, a tohle se ukázalo krutě zlé, a aktivistka Johanna Nejedlová ho hned obvinila z prosazování sexuálního násilí na ženách! Podle ní je píseň dokonalou ukázkou rape culture, tedy "kultury znásilnění a sexuálním násilí na ženách".

 

Mj. a jak jinak, hlavní je, že byl vyňat jen kousek textu, takže to měnilo smysl celé písně...

Celá tahle kauza je naprosto zřetelně jen snahou o zviditelnění Johany Nejedlové a její neziskovky Konsent. Jednoduše zneužila absolutního vítěze Slavíka k tomu, aby si na něm udělala reklamu na sebe a svoji organizaci.

 

Tuhle písničku do dneška skoro nikdo neznal, stejně jako onu Johanu. Obojí je nyní slavné a zpěvák se hluboce kaje, že už nikdy nic podobného nenapíše...

 

-x-x-x-x-x-x-x-

 

Určitě si pamatujete na to obrovské mravní pobouření, když Maroš Kramár se zachoval - dokonce před televizními kamerami!!! - tak nechutně nemravně vůči své kamarádce maskérce. Jednalo se poté i o to, že snad přijde i o zaměstnání, protože něco tak sexuálně násilného a navíc na veřejnosti není přeci možné. Psalo se o něm jako o nechutném a zvrhlém násilníkovi. Ostatně můžete se na to sexuální násilí podívat:

 

 

   
 
Pozor, nedívejte se před desátou večerní!
 

d@niela

 

 


Komentáře (11)add feed
... : mamča
Aktivistka Johanna Nejedlová bude nejspíš tak ošklivá, že jí ani to znásilnění opilcem, který je napůl v bezvědomí, nehrozí.
listopad 23, 2021 05:56
... : kyttka
Tak já taky nebudu komentovat Slavíka 21, i když znám Kubu Horáka a sledovala jsem to od první chvíle, kdy se zmínil, že do toho půjde.
Co se týká té písničky, je Marek Ztracený trdlo. Nic stahovat neměl a omlouvat se nemá za co. Co pak takovej Řezník.

Ta holka v mým sklepě
Drž hubu, ty sv*ně,
do kouta si p*čo lehni
Seš moje votrokyně,
teď svojí pr*el zvedni.
Zhebni!

Jenže na to, aby zkritizovala tohle, na to zas nemá paní koule. Protože Řezník by se tomu leda zasmál.
listopad 23, 2021 07:31
... : Petr Sysala
co ten slavík?
listopad 23, 2021 09:05
... : mila1
Já jsem na to koukala ze záznamu, no a zvedl se mi žaludek dvakrát - poprvé při vystoupení "zpěváka" Řezníka a podruhé při projevu Ing.Janečka. Už to, že jako jeden z mála seděl v publiku bez respirátoru, mne nadzvedávalo.
listopad 23, 2021 09:56
... : Josef
Masochistko.
listopad 23, 2021 09:58
... : Petr Sysala
to fakt jako ještě někdo sleduje? Krystalicky čistý mediální ejakulat?! To je jako brát Blesk za slovo Boží. Zábava pro zombie...
listopad 23, 2021 11:28
... : doktor
Celou akci ani závěrečnou řeč či poděkování nechci komentovat Hezké odpoledne.
listopad 23, 2021 14:00
... : kyttka
Tak já na to nikdy nekoukala, letos jo, právě kvůli tomu, že to produkoval Jakub. A to, co jsem čekala, jsem dostala. Kontroverzi. Takže za mě to bylo povedené.
listopad 23, 2021 14:19
... : Marie
Hlavně ti komedianti pokrytečtí před kamerou s rouškou
listopad 23, 2021 14:42
... : Markéta
Já se na to vlastně vůbec nekoukala, jen někdy přepla... A tak jsem si chvilku myslela, že Řezníkovo vystoupení je nešťastně nacvičené komikovské číslo, které se fakt nepovedlo. Až reakce Sokola a Hámy mě opravdu pobavila. Takže jsem si později pustila tohoto "umělce" no, již nikdy více.

listopad 23, 2021 20:41
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]