O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DUCHEM CHUDÝ SPASITEL ANTIVAXERŮ PDF Tisk E-mail
Neděle, 14 listopad 2021
Výsledek obrázku pro Děložní myomVyhoďme vládní překupníky vakcín a testů ze zkorumpovaných sedel! Zabraňme falešným elitám v ponižovaní, omezování a okrádání lidí. Nenechme si šlapat na hlavu! Chudáci hygienici zaznamenali v posledních hodinách tisíce zbytečných a hloupých e-mailových dotazů, které jim zásadně komplikují práci. Za útokem stojí hnutí Daniela Landy - ZLATÝ ŠPENDLÍK, které na webu vyzývá veřejnost k občanskému odporu.

 

 

Navádí veřejnost, aby množstvím hloupých e-mailů lidé zahlcovali hygienické stanice:

 

"Prosíme tedy každého z vás, aby se, klidně i opakovaně, dotazoval KHS na aktuálně probíhající kontroly.

Práce hygienických stanic na přípravě odpovědí pro vás bude pro naše občany jistě užitečnější než nesmyslná šikana živnostníků, poskytovatelů služeb a jejich zákazníků. 

Píchněme do nich jako špendlík, ať to také cítí."   (zlatyspendlik.cz)

 

 

Každý chce být hrdina, takže k tomu dnes skrze podobné šaškování má kdejaký trotl příležitost. Prudit lidi, kteří dělají svou práci, šířit nejrůznější dezinformace a nesmysly, to je jejich "odboj"… A výsledek? Místo toho, aby hygienici trasovali, tak musí odpovídat na nesmyslné otázky. To není normální a tihle lidé, zmatení jedním cvokem, by měly být pohnáni k odpovědnosti, protože svou nezodpovědností  ohrožují ostatní.

Hygiena dělá, co může, aby se dodržovala základní hygienická opatření v době, kdy covid plní nemocnice. Možná Zlatý špendlík Landa ještě přijde na myšlenku atakovat lékaře…

 

 

Daniel Landa

 

 

Jejich mantra - mám právo nebýt očkován, trasován a testován, přesto být zdravý.

Státe, zařiď to, mám na to právo.

OK. Komu není rady...

Mají fakt právo kazit práci lidem, kteří dělají vše pro bezpečnost svou i svého okolí? Díky těmto „uvědomělým cvokům“ se mnohem víc bojíme o své milované, protože dnes stále silněji platí Werichovo: „Kde blb, tam nebezpečno“.

Celý zdravotní systém už rok a půl padá na hubu. Sestry, doktoři, záchranka i ta hygiena, a my jim tam dnes posíláme dalších 14.500 nakažených, ze kterých možná za krátko bude 20.000. A vadí nám, že se po nás chce v hospodě, na sportovním utkání, v divadle apod. ukázat aplikace nebo obrázek v telefonu. Někteří vylízanci z jiného světa si dokonce vážně myslí, že nám píchají nějaké čipy a nanoboty do těla.

Všichni, co nejste očkovaní a trefí vás Covid s těžkým průběhem, jeďte rovnou do nejbližšího krematoria, kde si v klidu sedněte a počkejte na smrt; nezatěžujte zdravotní systém a neomezujte svoje okolí.

 


 

 

 

 Tohle mi poslala jedna kamarádka:  Takže očkování = sebevražda ....

 

Může jít o obrázek 1 person a text that says 'Zbynek Prousek společne proti Šmejdüm Melnik 12.11.2021 ÚČAST ΝΑ SEBEVRAŽDÉ je trestnym činem, tak tím spiš at mẽ nikdo nenutí k vakcinaci! Trestni zákonik: 144 Üčast na sebevraždễ (1) Kdo jiného pohne sebevražde nebo jinému ksebevražde pomáhá, bude potrestán, doÅlo-li alespon pokusu sebevraždy, odnétim svobody až na léta. (2) Odnétim svobody dve léta osm let bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedeny odstavci na ditéti nebo téhotné Odnétim svobody pết az dvanáct odstavci na diteti mladšim patnácti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedeny na stižené duševni poruchou.'

 

 

 

Tohle se opravdu těžko vydýchává!

Naštvaná ANDREA

 

 
Komentáře (31)add feed
... : *deeres*
Další duchem chudý spasitel antivaxerů:

https://nastub.cz/w/1b0c1b9e-44e5-4f87-86e5-366887de7812
listopad 15, 2021 05:34
... : Josef Kouba
NÁHODY NEEXISTUJÍ... manžel předsedkyně Evropské komise Ursuly von der Leyenové, Heiko von der Leyen, je lékařským ředitelem americké biotechnologické společnosti „Orgenesis“, která se specializuje na genovou terapii.
Ursula von der Leyenová 20. května 2021 podepsala třetí smlouvu s farmaceutickými společnostmi BionTech a Pfizer na nákup dalších 1,8 miliardy dávek vakcíny mRNA Pfizer na období 2021-2023.
Masky začínají padat „Čínská biologická laboratoř ve Wu-chanu je součástí společnosti Glaxosmithkline, která (náhodně) patří společnosti Pfizer!“ ten, kdo vyrábí vakcínu proti viru, která byla (náhodně) spuštěna v biologické laboratoři Wuhan a (náhodně) financována Dr. Faucim, který (náhodně) inzeruje vakcínu!
„GlaxoSmithKline je (náhodně) řízen finančním oddělením Black Rock, které (náhodně) spravuje finance Open Foundation (Sorosova nadace), která (náhodně) provozuje francouzskou AXA!
"Shodou okolností Soros vlastní německou společnost Winterthur, která (náhodně) postavila čínskou laboratoř ve Wuhanu a byla koupena německou aliancí, která (náhodně) má Vanguard jako akcionáře, který je (náhodně) akcionářem Black Rock,) ovládá centrální banky a spravuje přibližně třetinu globálního investičního kapitálu.
Black Rock je také (náhodně) hlavním akcionářem společnosti MICROSOFT, kterou vlastní Bill Gates, který je (náhodně) akcionářem společnosti Pfizer (kdo - pamatujete? Prodává zázračnou vakcínu) a (stalo se) je nyní prvním sponzorem WHO! Nyní chápete, jak mrtvý netopýr prodaný na mokrém trhu v Číně infikoval CELOU PLANETU! „“
listopad 15, 2021 05:58
... : zuza
Vidím, že už všichni mají jasno jak to s covidem je, každý to vidí jinak a je to správně.
listopad 15, 2021 06:05
... : *deeres*
Nejspíš očkovaným zastáncům 100% vakcinace všeho a všech, v co nejkratším termínu, s injekcí píchají i nějaké oblbováky, když nevidí to, co je na první pohled jasné, jak facka.
Mohla bych sem hodit grafy, co se zrovna děje třeba v tom Portugalsku, co ho Jílková a Vojtěch v Dáme slovo, dávali za příklad. Ale najděte si to sami.
Když si moje kámoška na jaře ulomila ruku, skončila v nemocnici v Krči. Tam chytila hned na příjmu covida. Nejenom ona, několik dalších všelijak polámaných i někdo z personálu. Když jsem se jí ptala na léčení, tak tvrdila, že všichni dostávali kortikoidy a antibiotika. Antibiotika na virový covidový zápal plic? Nechápala jsem. Ale i s tím dost děsným zraněním, kdy jí sestavovali roztříštěnou pažní kost jako pucle, nákazou covidem prošla celkem v pohodě. Několik dnů pouze vyšší horečka, kašel a nechutenství.
listopad 15, 2021 06:26
... : mamča
Oblíznuto z Viditelného Macka :
Pietro Falcone na facebooku:
Čtu v originálu knihu Nicola Machiaveliho Vladař (il Principe). Psal ji jako učebnici vládnutí pro nejmocnější renesanční rodinu Medici už r. 1513. Církev zařadila roku 1559 dílo na Index zakázaných knih s komentem: "Náleží k nejnemravnějším spisům vůbec" To nebránilo vladařům všech věků se jí řídit. Tajně ji četl a obohatil poznámkami i Napoleon Bonaparte. S těmi knihu později vydali. Je mi ctí ji vlastnit. K Machiaveliho citátu: "Zdá-li se vám smysl dění nejasný a reakce na něj lid rozdělující, sledujte vždy toky peněz neb těm, co situaci tvořili, jistě nejde o blaho ani jedné ze skupin lidu zvlášť pokud to hlasitě proklamují", N. Bonaparte dopsal r. 1819: "Vždy je snadné a výhodné vytvořit frontovou linii pro dvě skupiny hlupáků, jež se přou a jinou cestou si dojít pro zisk." Něco mi říká, že knihu četli i současní vladaři. Ještě jeden Nicolo: "Lidé jsou tak hloupí a tolik se pachtí za tím, co právě potřebují, že kdo chce klamat, vždy najde ty, kteří se klamat rádi dají a pro své potřeby napadnou kohokoliv a zpětně si to omluví spravedlností či péčí o blaho celku" K tomu Napoleon: "Vždy se najde skupina lidí, jež ve snaze se vlísat do přízně vladaře obstará špinavou práci za něj, ale netuší, že za to nezíská jeho přízeň, ale pohrdání a že takových se zbaví jako první, protože se jim nedá věřit."
listopad 15, 2021 06:40
... : Josef
Proč tenhle polozpěvák, nebo co to je, nejde uplatnit svuj vzdor a sílu též do hospod v Rakousku, Německu, ...?
Odhaduju, že proto, že tam by dostal po dršťce a k tomu pořádnou pokutu. Ale v Česku nic nehrozí, my zde totiž máme demokracii a lidská práva.
listopad 15, 2021 07:23
... : Iris
Deeres, po nějaké době bohužel díky oslabení nasedá na virovou infekci také bakteriální komplikace, které se musí léčit antibiotiky. Nechápeš toho víc, ale nemáš na to vzdělání, tak se nelze divit.
listopad 15, 2021 08:23
... : Iris
A ještě dodatek - u ortopedických operací a po operační léčbě traumatických zlomenin se antibiotika podávají profylakticky v kratší dávce běžně, je to zavedený postup.
listopad 15, 2021 08:32
... : *deeres*
Iris, ano máš pravdu nechápu toho mnoho. Nechápu, že dodnes nejsou veřejně známé smlouvy, které uzavřela EU a potažmo i my s Pfizerem. S tou firmou, která má za sebou už několik prohraných soudních sporů, kdy vlastně jenom zaplatila pokutu. Je jich víc, s EU a také s USA už díky těm smlouvám mává, horší to bude mít v Africe, tam totiž ukázala, že na lidech jim vůbec nezáleží, záleží jim na zisku a ten je vždy vyšší, než udělená pokuta.
Africká nejlidnatější země, Nigérie (200 milionů občanů) nezapomněla na mrtvé děti po podání léku americké firma Pfizer. Jedenáct dětí zemřelo a dalších 181 zůstalo slepých, jiné němých nebo hluchých. Společnost Pfizer všechna obvinění popírala. Pfizer podle soudu očkoval 200 dětí bez souhlasu rodičů lékem Trovan v roce 1996. Rodiny zemřelých a postižených dětí nevěděly ani o tom, že je lék nevyzkoušený ani o možných vedlejších účincích.Farmaceutický gigant Pfizer byl v roce 2009 odsouzen k pokutě 75 milionů (1,5 miliard korun), kterou zaplatil postiženému nigerijskému státu Kano.
Vakcina ist frei! To tvrdí a už mnozí z vás šli na další posilovací injekci a vůbec vám nevadí, že je to pořád to samé složení, co bylo proti původnímu viru a nejspíš i dostanete injekci s prošlou expirační lhůtou. EU v tichosti prodloužila záruční lhůtu o 3 měsíce. Proč? Samozřejmě kvůli prachům. Ze slovenského ŠÚKL unikla informace, že injekce fy Pfizer může likvidovat pouze ona, protože se jedná o biohazard materiál. Likvidace je samozřejmě za peníze a proto se to do nás snaží narvat za každou cenu. Na oficiálních českých webech už informační tabulky o úmrtích nenajdete, protože si je špatně vykládáme, tak zmizely. Co opravdu na palici je, že s očkovanými lidmi se zachází tak, jako kdyby už nemoc nemohli dále roznášet, ačkoliv se už delší dobu ví, že to není pravda.
po nějaké době bohužel díky oslabení nasedá na virovou infekci také bakteriální komplikace, které se musí léčit antibiotiky.

A teď si na to kápla, původně jsem si myslela, že antibiotika podávají profylakticky kvůli těm zraněním, jenomže kámoška mně tvrdila, že stejný koktejl dostávali i pacienti v covidáriu. A jsme u toho, je to opravdu u těch pacientů covidový zápal plic způsobený virem, anebo to je sekundární zápal plic způsobený bakterií, při oslabené imunitě? Pitvy se nedělají, tak ani nevíme. Ale budeme cpát do lidí drahé monklonální látky, opět od firem, se kterými máme neznámé smlouvy. Smíme vůbec léčit jinak? Pfizer už má antivirotikum Paxlovid, podávaný ve formě tablet, podle jejich klinických studií naprosto úžasný. Ale věřte jim, když se objevily zprávy o chybách při testech jejich vakcín.
Já, Iris, tomu tvému mercedesu pořád nevěřím, věřím své imunitě a než bych si to dala naočkovat, tak to raději denně běhám deset kiláků se psy v lese.
listopad 15, 2021 10:36
... : Iris
Deeres, pitvy se dělají (jasně, že ne u všech..) a výsledky by Tě nepotěšily.
listopad 15, 2021 10:46
... : Iris
Deeres
A jsme u toho, je to opravdu u těch pacientů covidový zápal plic způsobený virem, anebo to je sekundární zápal plic způsobený bakterií, při oslabené imunitě


Je to většinou covidový zápal plic způsobený virem, který se klidně změní v bakteriální. K tomu hrozí infekce z dlouhého ležení - všelijaké ty močové infekce, dekubity a další lahůdky, tady všude útočí bakterie, které se dostanou kamkoliv v těle, laicky řečeno. Toto vše vede v krajním případě třeba i septickému šoku, na který pacient umírá, pokud antibiotika nestačí zabrat. Kromě jiných příčin, jako jsou "tvrdé plíce" či trombozy a embolie. Někam do jiné diskuse jsem použila vyjádření slovenských lékařů - tedy nejde o vyjádření, ale popsaný průběh covidové infekce u třicetileté ženy.

Kdyby ses uběhala, setkáš-li se se smrtelnou infekcí, na kterou nemáš specifické protilátky z dětství nebo po očkování, není Ti to nic platné, pokud nejsi kyborg (prý pár takových jedinců na planetě je). Takovému setkání s pravými neštovicemi, tetanem nebo obrnou bys fakt neutekla.
listopad 15, 2021 10:58
... : Josef
Myslím, Deer, že doteď se na kudle nepřetřásalo nic, kde bych s tebou nesouhlasil. Teď teda nesouhlasím. Důvod je jasnej, už několikrát probranej a už nemá smysl, se vzájemně přesvědčovat.
Ty nevěříš, protože nechceš věřit. Já věřím, protože chci věřit. Skutečný důkazy, myslim SKUTEČNÝ DŮKAZY, pro svou víru nemáme ovšem ani jeden.
listopad 15, 2021 11:01
... : Iris
Co opravdu na palici je, že s očkovanými lidmi se zachází tak, jako kdyby už nemoc nemohli dále roznášet, ačkoliv se už delší dobu ví, že to není pravda.


Ale tohle jsme si spolu už ujasnily, ne? Už se to ví, už se to řeší, je to zastaralá písnička. Navíc - v ohrožení od bezstarostných očkovaných jsou hlavně neočkovaní - a jsme u toho, proč by očkovaní měli krom toho, co udělali pro společnou věc, ještě brát stále velké ohledy na paličaté neočkované, když mezi sebou zdraví očkovaní nebezpečí jeden pro druhého nepřestavují?
listopad 15, 2021 11:04
... : Josef Kouba
Z několika nezávislých zdrojů (těžko se mohli domluvit) jsem viděl snímky krve pod mikroskopem, Zdravého - neočkovaného a očkovaného člověka.  Ten rozdíl je do očí bijící i pro laika. Zkuste to, není to nákladné.  

Nyní již jen perlička kterou někteří znáte. Pro jiné silné kafe.

Budoucnost bude o hledání způsobu, jak snížit počet obyvatel. Začneme starými, protože jakmile překročí 60-65 let, lidé žijí déle, než vyprodukují, a to stojí společnost draho. Pak slabí, pak zbyteční, kteří společnosti nepomáhají, protože jich bude vždy víc, a především nakonec hloupí. Eutanazie zaměřená na tyto skupiny; Eutanazie bude muset být základním nástrojem v našich budoucích společnostech ve všech případech. Samozřejmě nebudeme moci popravovat lidi nebo stavět tábory. Zbavíme se jich tím, že je přimějeme věřit, že je to pro jejich vlastní dobro. Přelidnění, a většinou zbytečné, je něco, co je ekonomicky příliš nákladné. I společensky je mnohem lepší, když se lidský stroj náhle zastaví, než když postupně chátrá. Stejně tak nebudeme schopni testovat miliony a miliony lidí na jejich inteligenci, to se vsaďte! Najdeme nebo způsobíme něco, pandemie zaměřená na určité lidi, skutečná ekonomická krize nebo virus postihující staré nebo tlusté, na tom nezáleží, slabí tomu podlehnou, bojácní a hloupí tomu uvěří a vyhledají léčbu. Ujistíme je, že léčba je na místě, léčba, která bude řešením. Výběr pitomců se pak postará sám o sebe: Na porážku půjdou sami.
 The Future of Life – Jacques Attali interviews with Michel Salomon, Les Visages de l’avenir collection, éditions Seghers, 1981
listopad 15, 2021 11:48
... : Iris
Tak fajn, Josefe. Pokud se odstraní pitomci, jsem jenom ráda. Tak hurá na porážku, neočkovaní.

A něco z historie - ona se totiž stále opakuje.

Básnička z doby Rakouska - Uherska, kdy se očkovalo proti pravým neštovicím smilies/smiley.gif

Byla bitka s Kneippiány,
s nepřáteli očkování.
lítaly i stolice
a to pro - neštovice!

Policajti, studující
tahali se v tlačenici
kdo se nedal očkovat
musel se dát zfackovat

Inu - byl to hec a rámus
zpívali pak Gaudeamus
a v sled nesli ze dvora
na zádech profesora!

Takže lidé blbli u za Rakouska-Uherska, naštěstí víme, kdo vyhrál a pravé neštovice naštěstí zmizely ze světa. Jen pitomci se pořád rodí noví.
listopad 15, 2021 12:01
... : Iris
Josefe - ještě něco smilies/smiley.gif

Z několika nezávislých zdrojů (těžko se mohli domluvit) jsem viděl snímky krve pod mikroskopem, Zdravého - neočkovaného a očkovaného člověka. Ten rozdíl je do očí bijící i pro laika. Zkuste to, není to nákladné.


Myslíš ty dětské mikroskopy, takové ty hračky nebo školní přístrojky? Jak to běžný člověk může nenákladně zkusit? Kde bereš krev zdravých, očkovaných a neočkovaných? Já ji odebrat umím, ty také? Ale kvalitní mikroskop a odbornou schopnost přečíst to, co je pod ním vidět, to mi i přes laboratorní praxi na zdrávce tak jednoduché nepřipadá. Nebo máš nějaké kvalitní odkazy s obrázky těch kroutících se krvinek, kde se na to můžeme všichni podívat a prokouknout?

Omlouvám se Kudlance, ale bavit se s Josefem mě...baví smilies/smiley.gif
listopad 15, 2021 12:08
... : *deeres*
Tady to také podepsalo pár blbců, kteří nevěděli, která bije.
https://www.petice.com/ oteveny_dopis_leka_vlad_parlamentu_a_mediim_ohledn_tzv_ koronavirove_kriz?a=196143
Dalších 80.000 blbců petici podepsalo, včetně mne.
Co se týče teoretického odhadu, jaké procento populace může mít přirozenou odolnost proti covidu, mohou to být podle biochemika Konvalinky desítky procent. „Další desítky procent, což už víme, jsou lidé, kteří sice virus dostanou, ale nemoc prodělají bez příznaků, choroba se u nich nerozvine,“ vysvětluje.Máme několik zajímavých pokusů, jeden z nich se týká lodě Diamond Princess, která byla jedním z prvních míst, kde se objevila virová infekce. Na lodi bylo několik stovek cestujících a jen 20 % z nich bylo infikováno. I když žili pohromadě v klimatizované lodi mnoho týdnů. Řada lidí argumentuje, že to může být tím, že ten zbytek byl nějakým způsobem přirozeně chráněn. Zatím ale nemáme žádné biochemické nebo genetické důvody si myslet, že takový mechanismus existuje,“ říká biochemik.
Biochemik Konvalinka sice nemá žádné podklady pro svá tvrzení, ale já bych řekla, že na tom něco bude. I já znám několik případů, že v rodině došlo k nákaze jen několika členů, stejně tak, jako v naší. Buď jsem přišla s malým množstvím viru do styku postupně, anebo jsem to odpráskla rovnou na sliznicích a byla z toho jenom nudle u nosu. Nikde sice neolizuji zábradlí, v obchodecch i dopravě nosím náhubek, ale že by mne dokázal nakazit někdo pozitivní, tak tomu nevěřím. Stejně jako mně napřímo nedokázal nikdo nakazit chřipkou, nebo angínou. Žiju zdravě a žádným experimentem si nenechám zničit imunitu. Stejně, jako já na tom byla moje máma a dva z jejích bratrů, všichni se dožli 95-98 let. Možná náhoda, ale všichni včetně mne měli krevní skupinu 0plus. Vyšlo už několik článků , že na muribundus je nejnáchylnější krevní skupina A, zatímco 39% v ČR má nulku, která koronaviru lépe odolává.
listopad 15, 2021 12:25
... : Iris
Deeres, nic proti pěstování imunity. A že míra onemocnění souvisí s velikostí virové nálože, s tím také bez problémů souhlasím. Proto je třeba zachovávat i další opatření, nespoléhat je a jen na očkování. Proti tomu žádná.

Bohužel ti, kteří tak mohutně vystupují proti očkování, si většinou s jakýmikoliv ochrannými restrikcemi nelámou hlavu, takže jsou skutečně nebezpeční a byli by i pro Tebe, kdybys je potkala v těsném styku. Třeba na taneční zábavě apod. Když nikam nechodíš, nepotkáš je, to je logické. Ale jiní lidé chodí. Do práce, do školy, cestují, baví se. Celý svět tak funguje. Pokud jde o ty krevní skupiny a další věci o kterých píšeš, to je otázkou dalšího bádání a výzkumů, je dobře, že se to zkoumá a jednou se dozvíme úžasné věci.
Jenže žel, teď jsme v situaci, která se dá přirovnat k válce, není to klid a mír na pozvolné vědecké výzkumy. Teprve desítky až stovky let po různých smrtelných pandemiích vědci vysvětlili spoustu věcí, nad kterými bádali "ex post" celá léta. Ovšem v klidu, nic nehořelo. Teď hoří, tak se vědci snaží a odměnou jim je znevažování, znevěrohodňování, zesměšňování, shazování...a já už nevím, co ještě všechno.

Josefe K. - ty hady jsem asi našla. Tak video je působivé, jen nerozumím jedinému slovu. Zkusím se nad tím ještě zastavit, zřejmě to není pro laiky nijak náročné.

https://gloria.tv/post/6GPG4oMrxYj729hjanFXkTDwb
listopad 15, 2021 12:41
... : *deeres*
A protože je očkování mercedesem naprosto bezpečné, tak vznikl tento dokument:

"Návrh usnesení B9-0475/2021 Evropského parlamentu z 14.10.2021"
listopad 15, 2021 12:44
... : Iris
Deeres - nějaký lepší odkaz nemáš, nemůžu najít...
listopad 15, 2021 13:06
... : *deeres*
Iris, tak zaprvé, už jsem přišla s nákazou dvakrát do styku, prokazatelně dost zblízka a nic. Sice nechodím na návštěvy k očkovaným, aby mne nakonec nenařkli, že jsem to byla já, od koho to chytili, ale rozhodně nejsem nikde v izolaci. A znám takových lidí víc, co stejně nikdy, jako já nejsou nemocní.
Teď hoří, tak se vědci snaží a odměnou jim je znevažování, znevěrohodňování, zesměšňování, shazování...a já už nevím, co ještě všechno.

Já neznevažuji vědce, ale znevažuji, co se teď děje. Ti, co v současnosti rozhodují o opatření poroti covidu, jsou nějakým způsobem finančně zaháčkováni na vakcinaci, nebo jiných opatření.
Například Petr Smejkal je zainteresován přímo na byznysu s experimentálními mixy a zároveň sedí v poradním vládním týmu zabývajícím se vakcinací. Podobně jsou na tom Kubek, Dušek, Prymula, Maďar, Chlíbek... , nebo členové jejich rodiny. Stači si trochu zašmejdit v Obchodním rejstříku.

Obzvláště alarmující skutečností se stala snaha nechat zmizet smlouvy mezi výrobci vakcín a nákupčími. Jejich skutečné znění je nedostupné pro všechny, tedy až na uzoučký okruh těch, kteří se pod ně podepsali. Takže je nemají k dispozici ani poslanci Evropského parlamentu, natož těch národních. Také po nich nepídí mainstreamová média a na veřejnost se dostaly pouze z 90ti % začerněné kopie, ze kterých mimo názvu dodavatele a odběratele nevyčtete vůbec nic. Vlády jednotlivých států tak vystavily šek, aniž by komukoliv vysvětlily, za co peníze daňových poplatníků utratily, kolik to bylo, k čemu se zavázaly a co mohou po výrobcích a dodavatelích požadovat. Podpisem informovaného souhlasu odpovídáte na řadu otázek sami.

Co tam asi tak je? Že už navždy, až do úplného konce, budeme kupovat jejich šmakulády, jinak budeme pro odstoupení ze smlouvy cálovat? Že nesmíme léčit jinak, než jejich léky, nebo očkováním, jinak budeme cálovat? Źe nenesou za nic odpovědnost? Že nesmíme sami likvidovat jejich prošlé "vakcíny", jinak budeme cálovat? Že je smí likvidovat jenom jejich firma a my za to zaplatíme?
Těch otázek je spousta, můžeme se jenom domýšlet, ale dočetla jsem se, že ve Francii už nakoupili tolik dávek, že to vychází na očkování 1x měsíčně. Kolik dávek vakcíny jste ochotni si ještě dát, než vám dojde, že máte úplně zničenou vlastní přirozenou imunitu.
listopad 15, 2021 13:59
... : *deeres*
Iris, tak zaprvé, už jsem přišla s nákazou dvakrát do styku, prokazatelně dost zblízka a nic. Sice nechodím na návštěvy k očkovaným, aby mne nakonec nenařkli, že jsem to byla já, od koho to chytili, ale rozhodně nejsem nikde v izolaci. A znám takových lidí víc, co stejně nikdy, jako já nejsou nemocní.
Teď hoří, tak se vědci snaží a odměnou jim je znevažování, znevěrohodňování, zesměšňování, shazování...a já už nevím, co ještě všechno.

Já neznevažuji vědce, ale znevažuji, co se teď děje. Ti, co v současnosti rozhodují o opatření poroti covidu, jsou nějakým způsobem finančně zaháčkováni na vakcinaci, nebo jiných opatření.
Například Petr Smejkal je zainteresován přímo na byznysu s experimentálními mixy a zároveň sedí v poradním vládním týmu zabývajícím se vakcinací. Podobně jsou na tom Kubek, Dušek, Prymula, Maďar, Chlíbek... , nebo členové jejich rodiny. Stači si trochu zašmejdit v Obchodním rejstříku.

Obzvláště alarmující skutečností se stala snaha nechat zmizet smlouvy mezi výrobci vakcín a nákupčími. Jejich skutečné znění je nedostupné pro všechny, tedy až na uzoučký okruh těch, kteří se pod ně podepsali. Takže je nemají k dispozici ani poslanci Evropského parlamentu, natož těch národních. Také po nich nepídí mainstreamová média a na veřejnost se dostaly pouze z 90ti % začerněné kopie, ze kterých mimo názvu dodavatele a odběratele nevyčtete vůbec nic. Vlády jednotlivých států tak vystavily šek, aniž by komukoliv vysvětlily, za co peníze daňových poplatníků utratily, kolik to bylo, k čemu se zavázaly a co mohou po výrobcích a dodavatelích požadovat. Podpisem informovaného souhlasu odpovídáte na řadu otázek sami.

Co tam asi tak je? Že už navždy, až do úplného konce, budeme kupovat jejich šmakulády, jinak budeme pro odstoupení ze smlouvy cálovat? Že nesmíme léčit jinak, než jejich léky, nebo očkováním, jinak budeme cálovat? Źe nenesou za nic odpovědnost? Že nesmíme sami likvidovat jejich prošlé "vakcíny", jinak budeme cálovat? Že je smí likvidovat jenom jejich firma a my za to zaplatíme?
Těch otázek je spousta, můžeme se jenom domýšlet, ale dočetla jsem se, že ve Francii už nakoupili tolik dávek, že to vychází na očkování 1x měsíčně. Kolik dávek vakcíny jste ochotni si ještě dát, než vám dojde, že máte úplně zničenou vlastní přirozenou imunitu.
listopad 15, 2021 13:59
... : Josef
Cit. z odkazu od Deer (z návrhu usnesení EP):
Vakcíny proti onemocnění COVID-19 vedly v Evropské unii k úmrtí přibližně 5 000 osob.
.....................................
Cit ze statistiky EU:
Každý rok přijdou na evropských silnicích o život tisíce lidí a další jsou při nehodách vážně zraněni. V r. 202O přišlo o život na silnicích EU jen 18 800 lidí, t.j. o 36 procent méně, než v předchozím roce.
listopad 15, 2021 14:19
... : Josef Kouba
Na srovnávací test krve s neočkovaným stačí mikroskop 400x zvětšení a více. Synek je hasič a paličák po mě, jeho ženuška zdravotní sestra je plně očkovaná a fanatička. Mají doma občas dusno. Definitivně test provedeme. Jinak ale jsme ve shodě. V celé naší 10 členné rodině jsou očkovaní jen 4 dospělí. Za týden je u nás plný dům. Hasič se zdravotní sestrou a 4 letým synkem a mou maličkostí po rodinné sešlosti jedeme na západní pobřeží Vancouver island. Rodičové budou jezdit na prkně po 3 metrových vlnách a já, Woody a knírač Jessi se budeme flákat po pláži pokud nás studený vítr nezažene do kempu.
............

Lidé toho již mají plné zuby. V tomto odkazu se bouří již i lékaři.
https://www.arfa.cz › svetova-aliance...
listopad 15, 2021 14:24
... : *deeres*
Josefe, to je pouze to, co přiznali.
listopad 15, 2021 14:28
... : doktor
Chudý duchem Landa již mnohokráte prokázal na své mimořádně "vysoké" IQ.Pepo velmi hezky řečeno.Souhlas!
listopad 15, 2021 14:49
... : Josef
Tak dobře, Deer. Já nevim. Jen jsem měl zato, že jim věříš, když se na to odvoláváš.
Hlavně, probůh, nic ve zlym!
listopad 15, 2021 14:55
... : *deeres*
NČ, tobě fakt není divný, že by pro pár případů něco takového připravovali? Ono to nebude pár případů. Kam jsi hlásil svoje negativní zkušenosti ty? Nejspíš nikam , stejně jako moje dcera, nebo zeťák. A teď si představ, že to samé se ti stane každého půl roku po další a další vakcinaci, nebo možná už půl roku stačit nebude a budou z toho jenom tři měsíce. Vážně vám tady nevadí, jak nám opakovaně lžou?
Co tohle z jednoho konspiračního webu:
https://otevrisvoumysl.cz/pribehy-lidi-z-cr-a-slovenska-o-poskozeni-z-covid-ockovani/
Všichni tam kecaj´, protože se nejspíš chtějí jenom zviditelnit!
listopad 15, 2021 16:19
... : Josef
Deer. Aniž bych četl konspirační web, jen ti krátce odpovím.
Odjakživa je mi jasný, že uplně každý očkování má nějaký průvodní příznaky. Párkrát jsem se dal očkovat proti chřipce a taky to druhej den bylo blbý. Ani mě tehdá nenapadlo, nějak nad tim přemejšlet, vpodstatě jsem ten nepříjemnej následující den vždycky očekával. To bylo v době, kdy jsem denně jezdil MHD do pr. a po večerách, všedních i víkendovejch, se s kapelou vyskytoval v sálech, plnejch zapařenejch frkajících lidí. Chřipku jsem si vlastně ani nemohl dovolit, kvůli dávno předem nasmlouvanejm termínům.
Teď zjara, při prvnim očkování jsem taky čekal potíže, ale bylo to, jak v tý písničce Kočka ze Záběhlic. "Von porád čekal, že něco přijde, von porád čekal, nepřišlo vůbec nic". Takže za měsíc, při druhym pichu, jsem teda už s ničim nepočítal, ale to jsem se teda skutečně přepočítal. Bylo to hrozný! Teď potřetí jsem už s tim počítal, zase to bylo hrozný, takže to už jsem se nepřepočítal.
Další očkování absolvuju nejdřív za rok, jestli se dožiju, nebo už nebudu netopejr, nebo jestli mi to Gates prostřednictvím nanobiočipu nezakáže. Ale dřív než za rok ne! To jsem se sám se sebou usnesl, i vzhledem k nedávno naměřenejm protilátkám, kdy třetí očkování zřejmě bylo zbytečný, ale co já vim, když tomu nerozumim a nic nevim. Konvalinka říkal, že i když to není zrovna potřeba, uškodit to určitě nemůže.
Konspirační web přečtu až zítra. Kdyžtak dám vědět, co jsem si odnesl.
Měj fajn večer a brounoc.
listopad 15, 2021 17:14
... : Josef Kouba
https://nastub.cz/w/aUAgiEeAZLDVnnqTCunrW4?title=0&warningTitle=0&start=3m13s

Zajímavé názory. Lékař svému pacientovi předepisuje léky a zná jeho chorobopis ale
v případě vakcín se doporučení osobního lékaře nějak nepotřebuje.
listopad 20, 2021 01:52
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]