O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

OD OČKOVÁNÍ KOJENCŮ PO ANTIVAXERY PDF Tisk E-mail
Úterý, 09 listopad 2021
Vysoká teplota, alergická reakce, křeče nebo těžší neurologické problémy. Každý rok se najdou děti, které špatně snášejí očkování hexavakcínou. V Česku se tato látka používá už dlouho a ministerstvo zdravotnictví tvrdí, že se díky tomu výrazně snížil výskyt vážných infekčních onemocnění. Nemáme žádný výskyt záškrtu, tetanu, dětské obrny. Došlo k významnému poklesu onemocnění invazivním hemofilem, díky pravidelnému očkování se vytváří dobrá kolektivní imunita populace proti vážným onemocněním. Přibývá ale rodičů, kteří děti očkovat odmítají. Ročně jich je plus minus sto sedmdesát.


 

 

Ano, vždy se najdou nějaké ty maminky, které bojují proti očkování svých dětí. OK – jedná se relativně o pár dětí – ale v zemi, kde není pandemie tetanu, záškrtu, černého kašle, tuberkulozy, natož dětské obrny. Je to už dávno, skoro pradávno, kdy byla tuberkuloza neléčitelná nemoc (kterou sem nyní přivážejí migranti ze zemí, kde se proti tomu neočkuje), kdy umíralo tolik dětí na záškrt, černý kašel, už na ulicích nepotkáváme děti poškozené neléčenou obrnou. To všechno je - díkybohu - za námi. 

 

Vím přesně, o čem mluvím. Já dětskou obrnu měla, byla jsem jedna z prvních, koho uzdravili; však s nesmírnými díky vzpomínám na lékaře a sestřičky z infekčního oddělení na Bulovce, kde jsme my, ochrnutí,  zaplňovali celé patro... Stejně tak jako si současní bojovníci proti covidu neumějí představit - nebo nechtějí? - jak to v nemocnicích vypadá, tak si to neumějí představit ani ty zdivočelé maminky.

Nepřála bych jejich dětem, aby něco podobného zažily! Je téměř bezstarostné být ojedinělým bojovníkem vůči očkování proti záškrtu, když tu žádný nemáme. 

 

Lidé se začali rozdělovat na očkované a neočkované.

 

Diskutuje se o zdraví, vedlejších účincích, svobodné vůli a neočkovaní jedinci se začínají identifikovat jako utlačovaní, zatímco jejich nenávistné protesty upírají pozornost na výhody očkovaných. Kolik nás ještě bude stát negativní postoj odpůrců očkování?

 

Současně si uvědomuju, že je hodně lidí, kteří si udělali téměř zábavu z toho, být "antivakcinovým odpůrcem", získávají tak na určitou dobu popularitu - jen vzpomeňme na zpěvačku Czákovou, po které už neštěkl pes, a díky těm řečem byla zase publikována. Pilně bojuje proti očkování, nově sdílí také informace o chemtrails a samozřejmě dávno ví, že Bill Gates nám všem chce změnit DNA.

 

Stejně tak je hodně lidí, kteří se nechali přesvědčit o špatnosti očkování a není na světě člověk, který by jim to zvládl vymluvit.

Protože je to nad jejich možnosti chápání...

 

Nemocnice v Moravskoslezském kraji omezují plánovanou péči, jinde to  nevylučují - Zdravotnický deník

  

V televizi dnes ukazovali fotografie, takové opravdu tvrdé záběry z nemocnic. Ale nemyslím, že by to zabralo. Protože ti, co věří na  ty nejnemožnější důvody covidu, ti budou nyní prohlašovat, že je to jen nahraná propaganda. Takže to nakonec budou jen vyhozené peníze.

 

Víte, to je to samé, jako třídní schůzky. Na ty převážně chodili rodiče žáků, kteří se dobře učili. Ale rodiče těch školních nemakačenků se o schůzce ani nedozvěděli, nebo na to měli stejný názor, jako jejich nevzdělatelné potomstvo. Nevím, jestli se schůzky konají ještě v těchto létech, ale za mých časů to tak bylo.

 

 

Děkuji všem, kteří jste se nechali očkovat

d@niela

 

 


Komentáře (24)add feed
... : mamča
Nevím, jestli mě očkování zachrání před onemocněním Covidem, ale je to zatím jediná možnost, jak něco udělat pro to, abych při nakažení ev. neměla těžký průběh nemoci a mohla si to odmarodit doma. Jiná ochrana zatím neexistuje, a i když skoro nikam nechodím, tak do krámu pro potraviny musím, na keramiku nebo do divadla chci.
Pro ty, co si myslí, že už tady Covid není a mohlo by se hodovat na Karlově mostě, doporučuji si každé ráno přečíst, kolik lidí za den Covidu podlehlo. Včera to bylo např. 120 lidí. Každý z nich měl rodinu nebo přátele, kterým bude chybět. A ti zemřelí nejsou jen přestárlí a obézní jedinci, ti už stihli pomřít vloni.
Ano, přátelé, začíná se "kácet v našem lese".
listopad 10, 2021 06:56
... : Josef
Dělejte jak chcete. Očkujte se, je to vaše rozhodnutí.
Ale až z vás místo krve polezou malí hadi, tak to už bude pozdě, bycha honiti!
listopad 10, 2021 07:17
... : Iris
Josefe, fajn.
Kdy přesně, nebo alespoň odhadem, by ti hadi měli lézt?
Ptám se naprosto vážně, skutečně teď bez ironie. Protože někteří už říkali, že umřeme do čtrnácti dnů po očkování, pak jsem zaslechla něco o měsících....u nás je očkováno kolem 60% obyvatel Česka, na celém světě jsou už miliardy lidí s očkováním a tak se ptám, jestli je předpověď, kdy tedy část planety umře na ty hady?
listopad 10, 2021 09:23
... : mamča
Iris : Josef je NČ, a dělá si srandu... smilies/wink.gif
listopad 10, 2021 09:41
... : Iris
Jejda, no já už jsem na druhého Josefa tak nazlobená, že jsem skutečně věřila těm hadům vzhledem k tomu, co naposledy psal. Jak se nám ty placaté krvinky mění na svíjející se hádky nebo co...

Uf, tak to jsem moc ráda, že se můžu zklidnit a NČ má bod, normálně mě vytočil smilies/cheesy.gif Jinak včera ráno třetí dávka a cítím zatím opravdu jen bolest v rameni a takovou tu únavu, která mi nedovolí začít žádnou činnost a nahání mě ke knize vleže. Což je příjemné. Možná odpoledne bude zvýšená teplota, ale na horor to nevidím. Vzhůru pro dávku, dokud nejsou šílené zimy a plískanice, to pak je člověk nachlazený a nanic i bez covidu a blbě se pak strefuje do očkovacího termínu.

NČ, proč nejsi NČ?
listopad 10, 2021 09:50
... : Iris
Mamčo, tady radím a mám přitom syna, který dosud také nebyl očkovaný. Není odmítač, je lempl. Každá debata na to téma končí jeho: "jo, pudu...". To mě trápí ale víc nesvedu. Druhý syn žije v cizině, v nádherném Švédsku, a jako očkovanému se mu tam žije skutečně skvěle.
listopad 10, 2021 09:54
... : mamča
Iris : Jeden z mých synů taky "nestíhá". Doufám, že si někdy v letu dojde aspoň pro tu jednorázovku Jensen. Další část rodiny Covid prodělala v březnu, syn už se nechal očkovat (zatím 1. dávkou) a snacha dosud kojí, tak se jí očkovat moc nechce. Má dost protilátek, tak snad to ještě chvíli vydrží bez očkování.
listopad 10, 2021 11:27
... : Josef
A tak to se teda omlouvám. Nedošlo mi, že doba je už tak zjitřelá (zjitřená?), že by muj předchozí přípis mohl bejt branej vážně. Hadama v krvi vyhrožuje nějakej význačnej vědec, tak proto jsem to použil.
Odmítači, beroucí podobný zjištění a rady vážně, se jistě zabejvaj i dalšíma nezpochybnitelnejma radama, a tak pro ně mám nezpochybnitelnou autoritu, svatého muže Ajatolláha Tabriziana:
"Pro boj s koronavirem je důležitá cibule, jablka, řádné česání vlasů, a především pak potírat si řitní otvor fialkovým olejem.“
listopad 10, 2021 11:35
... : Josef
Iris. Nick NČ od jistý doby Kudla tvrdošíjně odmítá zaregistrovat. Vlastně mě odmítala úplně všechno, čím jsem se chtěl přihlašovat. Až nakonec, po asi deseti pokusech všeho možnýho, mi, vůbec netuším proč, zničehoš nic, dala do psací listy jméno Josef. Nenapadlo mě ani, že by to mohlo funkovat, jen tak jsem to zkusmo zkusil, a ejhle, šlo to. Sice nevim, jak se to stalo, ale nepátrám, ani už nic jinýho pro jistotu nezkoušim. Přirovnal bych to k tomu, jak jsme kdysi různě mlátili pěstma do televize, dokud po nějaký náhodný trefě nezačala hrát. Když pak začala, chodili jsme kolem po špičkách a mluvili spolu jen šeptem, aby si to televize zase nerozmyslela.
listopad 10, 2021 11:51
... : Josef
Oprava, protože abysem nebyl za blbce: Mě, mně, mne, mi .... to celkem ovládám, občas mi to v textu zůstane blbě, po přepsání původní formulace jinou.
listopad 10, 2021 12:01
... : mamča
Josef : Kde se dá sehnat fialkový olej ? smilies/cheesy.gif
listopad 10, 2021 12:47
... : Josef
Fialkovej olej, to teď bohužel nevim. Sháním ho už rok, všude v Praze je vyprodanej a motorovej olej se nehodí, dělal mi opruzeniny (česky vlka). Zkus v Teheránu, tam by o fialkovym někdo mohl vědět.
listopad 10, 2021 14:22
... : kyttka
Si dovolim jen takový malý rejpnutí na ty neočkovaný migranty ze zemí, kde se proti tuberkulóze neočkuje… To jsou koneckonců i všechny české děti narozené po roce 2010, neočkované proti TBC, protože se očkuje se pouze na žádost rodičů.
A pak, už mě to celý nějak unavuje. Bude-li to trvat ještě dýl, asi ve mě převáží ten názor, že by tyhle chytráky neměl nikdo ošetřovat, když to chytnou, když je teda očkování zbytečný. Ať si při covidu plácnou mokrej hadr na palici(třeba se jim rozsvítí), polknou paralen a neskučí, neotravujou a necpou se do nemocnic.
listopad 11, 2021 13:27
... : Josef Kouba
Našel jsem velice zajímavou přednášku o experimentální vaksině. V sále sedí lékaři.
Vřele doporučuji poslechnout. Je u toho překlad do češtiny.
http://sp.rmbl.ws/s8/2/3/K/1/g/3K1gc.caa.mp4? fbclid=IwAR3Q5e3OkCxKzsusCzkjplnhClqz0kY8OkZ0aWq8YCq4Xo 4UbBKOXdsIhHc

listopad 11, 2021 14:17
... : d@niela
KYTTIČKO,
zlatá slova... přesně tak. A pokud jim bude herdek blbě, tak navíc česnek.
Vždyť to je přeci rýmička.



listopad 11, 2021 21:29
... : Josef Kouba
Rok 2026: Soudruzi, naši lékaři splnili 5 letý plán očkování za 4 roky. Čest jejich úsilí.
Odkaz na velice zajímavou přednášku, vám kdo se zajímal nešla pravděpodobně otevřít. Jakási "parta" jež ví co je správné a co se o viru C-19 smí a nesmí říkat, mítink lékařů a právníků jež se zúčastnili, s internetu zmizel.
Tato 16 minutové přednáška (přeložena do češtiny)ve které Dr. Ryan Cole informuje o svých výzkumech a nálezech v krvi očkovaných, včetně dětí.
Závěr se dá shrnout dvěma slovy. Zastavte očkování.
Bohužel momentálně se razí heslo "kdo nejde s námi, jde proti nám".
listopad 12, 2021 02:07
... : Josef Kouba
Video publikováno 27. 9. 2021 Žena si dala tu práci a zjistila že škola dostává veliké peníze aby držely děti ve škole na rouškách. Je to z USA ale české zdravotnictví je s láskou kopírujeme.

Přepis:

Chci položit této školní radě dvě otázky a s úctou žádám o jejich přímé zodpovězení. Předně bych chtěla říct, že jsem provedla náležitý průzkum. Mám vaši dokumentaci od univerzity Johnse Hopkinse a Správy bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, která dokazuje, že rouška a ppm způsobené jejím nošením – což je opravdová věda, v současné době ne moc populární téma – dokazují nejen, že jsou nebezpečné pro dospělé, ale hlavně pro zdraví dětí. Zde mám dopis poslaný vrchnímu dozorci, který se zabývá slibovanými dotacemi od státu Illinois a federální vlády. A jak jsem pokračovala v pátrání, přemýšlela jsem, proč s tím školy pokračují, když víme, jak jsou roušky nebezpečné, nemluvě ani o té experimentální genové terapii, které se přezdívá vakcína. Rozhodla jsem se sledovat peníze. Četla jsem jeden report za druhým, až jsem došla k samotnému školnímu dopisu – Operační strategie pro školní prevenci K-12. CDC. Covid-19. Je to přímo tady.

Naprosto v rozporu s Norimberským kodexem Spojených států amerických. Chci této radě položit otázku: přijímáte nebo máte slíbeno v budoucnosti přijmout jakékoli státní, federální či privátní dotace a/nebo granty od jakéhokoli subjektu za podmínky plošného rouškování, vakcinace (opět mohu podotknout, že jde o experimentální genovou terapii) nebo jakýchkoli jiných protokolů spojených s COVID-19, ať už pro zaměstnance nebo studenty v celém školském systému města Vandalia, Illinois. Ano nebo ne?

Člen školní rady: Nemyslím si, že se jedná o otázku ano nebo ne.

Máma: Je to otázka ano/ne. Přijímáte jakékoli dotace za těchto podmínek, nebo ne? Popřípadě máte je přijmout v budoucnosti?

Člen školní rady: Dostaneme naše běžné dávky, když se budeme řídit platnými nařízeními státu Illinois.

Máma: Které zde jasně říkají plošné rouškování a v budoucnosti plošná vakcinace. Řídíte se těmito nařízeními a všechny tyto dopisy to dokazují. Jsem si také vědoma příspěvku, který stát Illinois obdržel, v hodnotě 5 054 988 054 dolarů za věci spojené s covidem, je to všechno tady. Z toho jen školský systém města Vandalia za naprosté plošné dodržování pravidel dostane 5 750 647 dolarů a uvádějí, že je to 3 946,91 dolarů na studenta. Ten samý dokument CDC uvádí: všichni studenti mají přístup k učení. Všichni studenti.

Nejen ti s výjimkou z nošení roušky nebo ti zbavení volebního práva, ale všichni studenti mají právo na učení. A potom rodiče, kteří mají zdravý rozum, udělají vlastní průzkum a řeknou ne, tohle svému dítěti neudělám, to pro něj není zdravé, přímo tady na to máme i důkazy. Není to zdravé a nechceme to. A zjistili, že roušky jsou pro ně velmi nebezpečné, zejména pro děti. Říkají nám, ať opustíme školu nebo ať se podřídíme nařízením. Tohle se stalo mé rodině, tak mi neříkejte, že se to neděje. Žádné kompromisy, žádné vzdálené studium přes PC. Mají odevzdat notebooky, protože je nemůžete mít, pokud nejste zapsaní. Ale nemůžete být zapsaní, protože nebudete ve škole. Zmeškáte další den a hrozí vám záškoláctvím. Zahnali jste nás do rohu a ještě dostáváte zaplaceno za to, že naše děti nosí roušky. To mě přivádí k mé druhé otázce. A jak jsem vám právě dokázala, odpověď na první otázku je očividně ano. Otázka číslo dvě: Kdo dostal ty peníze a co jste s nimi udělali?

Dorazila jsem sem po chodníku, který ani nebyl zametený. Dostali jste 5 milionů 750 tisíc plus drobné. Co jste s nimi udělali a ve které kapse se nacházejí? Protože tohle je neskutečné. Mám pro vás jednu poslední věc, než odejdu. Norimberský kodex Spojených států amerických uvádí: Dobrovolný souhlas lidského subjektu je naprosto nezbytný. To znamená, že zúčastněná osoba by měla mít právní způsobilost k udělení souhlasu; měla by být v takové pozici, aby byla schopna uplatňovat svobodnou volbu bez zásahu jakéhokoli prvku síly, podvodu, klamu, nátlaku, přehnaného dosahu nebo jiné postranní formy omezování či nátlaku; a měla by mít dostatečné znalosti prvků daného předmětu a jejich porozumění, aby mohla učinit chápavé a osvícené rozhodnutí. To, že před námi schováte 5 milionů a 750 tisíc dolarů a řeknete nám, že roušky jsou pro zdraví našich dětí, je nemorální. Mám pro vás jedno finální malé prohlášení, dejte mi jen vteřinku. Porušujete Ústavu Spojených států amerických a nezajímá mě, jaké nařízení vydá stát Illinois. Porušujete práva těchto dětí, práva jejich rodičů a vaše vlastní svědomí.

Pokud jste se zavázali národní vlajce, tak stojíte na opačné straně, když podporujete roušky a plošná nařízení za účelem získání peněz. Raději bych tuhle školu viděla v plamenech, než koukat na vaše nacpané kapsy, které jste získali dušením našich dětí plenami přes obličej. Ba co víc, ty děti mi řekly přímo do obličeje: „Oni nám teď dovolují to nosit na bradě, musíme to nosit aspoň na bradě, ale pak si to musíme zase nasadit,“ takže je učíte i lhát, kromě toho, že je podvodem nutíte dělat nesmysly. Jsme suverénní občané Spojených států amerických a já jsem na straně národní vlajky a naší Ústavy, společně s Norimberským kodexem! Nemáte žádnou moc na to, abyste uzurpovali práva našich dětí nebo naší autority jakožto rodičů. A protože nejsou dostatečně velké na to, aby za sebe mluvily, my mluvíme za ně. My lidé toho máme dost! Tímto vás upozorňujeme, že odsud všichni zmizíte, pokud nezměníte své způsoby. S tímto končím.

Překlad: David Formánek
listopad 12, 2021 05:56
... : Josef
Pepane, díky. Ale zbytečně moc dlouhý čtení, ze kterýho je zajímavá, aspoň pro mě, jen jedna jediná věta:
"...víme, že jsou roušky nebezpečné, nemluvě ani o té experimentální genové terapii, které se přezdívá vakcína".
Fajn. Vědí to. Vědí to všichni. Sorry jako, já to nevim. To je tak všechno, co k tomu můžu říct.
listopad 12, 2021 06:51
... : zuza
Jen lituji, že nám největší odborníci na covid emigrovali do Ameriky...
listopad 12, 2021 09:01
... : strejda
Zuzo, jsem oponentem Tvého názoru. Nene. Neemigrovali. Jsou tady. A je jich tu hafoooo. Zapni si TV (nejlépe ČT) a uvidíš, kolik tu máme vakcinologů, virologů, takových fachmanů na covid, že nám okolí musí závidět. Každý den je tam někdo jiný.
Jejich problém však netkví v množství, ale v nejednotnosti názorů. Co virolog, vakcinolog, to jiný názor. A to mne hvězdičkuje.

Omlouvá je však jen to, že když ti chlapci studovali, neměli se to kde učit. Koho by tehdy napadl netopýří vir, že?
Já mám kocoura a jsem zvědav, jestli - až tohle pomine a já se toho dožiju, jestli nebudou nějaké kočičí svinstvo trousit i kočky. Věda jde mílovými kroky dopředu... Zítřek už bude opět včerejškem.
listopad 12, 2021 18:36
... : zuza
Strejdo, já s Tvým názorem souhlasím. Já to jen poznamenala ironicky, už je těch názorů odborníků opravdu přehršle.
listopad 13, 2021 05:58
... : Marie
V dnes zvěřejněném prvním díle rozhovoru pana profesora Berana bylo uvedeno, že vakcína nemůže orchránit před onemocněním sliznic, protože se píchá do svalu a tak si vlastně tou nemocí budeme muset projít všichni. Hlavně by se mělo zlepšit léčení ihned po zjištěné pozitivitě, existují na to plné sklady léků, to přiznal i ředitel Bulovky
listopad 13, 2021 17:25
... : Josef Kouba
My neopíchání, co dál. 
Spíš hledat způsoby jak se ze systému vyvléct a vytvářet vlastní paralelní systém, zatímco tenhle starý systém bude odumírat.
Což sebou nese řadu obtíží, když se starý systém rozpadá a nový je teprve v zárodcích. Ale s tím je potřeba počítat, že to nebude pohodlné.

Je jen otázkou pár let, kdy ta banda klaunů z parlamentu bude vládnout jen Praze a přilehlému okolí. Tak jako při pádu starověkého Říma.

Jakou ti šašci asi budou mít moc, když nebudou prachy z výběru daní, a jejich americký páníček bude mít sám dost práce aby mu jeho vlastní země komplet neshořela v masivní občanské válce a ve rvačce o poslední zdroje?
Vždyť je to jen banda klaunů trpící iluzí o vlastní moci.

Proto je potřeba vytvářet vlastní nezávislé struktury, sítě přátel a spřízněných duší které to vidí podobně. A ty co se budou držet tohoto potápějícího systémového titanicu, prostě nechat jejich osudu. Je to jejich svobodná volba.
listopad 13, 2021 23:03
... : Marie
Vláda má velký problém. Přesvědčit neočkované, že vakcína funguje. A naočkované přesvědčit, že nefunguje, aby šli na další dávku.
listopad 14, 2021 12:30
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]