O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DOMINIKU, NIKU, NIKU, TY HŘÍŠNOU DUŠI MÁŠ PDF Tisk E-mail
Neděle, 26 září 2021
Dominiku, -niku, -niku, teď jsi sám jak poustevník, ty hříšnou duši máš, můžeš zázrak udělat, když mě budeš míti rád, peklo, ďábla překonáš. Všude číhá pokušení, proč nás tolik musí být, jako správný anděl strážný ostražitě budu bdít… Trošku podobně to zpívala Judita Čeřovská blahé paměti. Ovšem, ona a nejspíš ani ta jeptiška, která písničku vymyslela, neměly na mysli podobného krasavce. Přesto jeho postelí prošel pěkný zástup dívek. Holt, proti gustu – žádný dišputát.

 

 

 

Jak si snad pamatujete, na začátku června pražská policie oznámila, že vůči poslanci Ferimu zahájila trestní řízení pro podezření z „deliktů proti lidské důstojnosti v sexuální oblasti“.  Nyní se změnila žalobkyně, změnil se i vyšetřovatel. A zatím se nic nového neudálo.

 

 

Kauza Feri pokračuje: Na právech UK někdo vylepil plakáty odkazující na  kauzu exposlance - 07.06.2021, Sputnik Česká republika

 

Tedy mimo toho, že Dominik byl ze všech funkcí na žádost strany uklizen, shodil hřívu a odsunul se do zahraničí. Zprvu do Itálie, pak jistou dobu v Paříži, nyní snad je v Maďarsku. Vzhledem k jeho poměrně slušné movitosti ale nemusí mít strach, kde by hlavu složil, kde by se najedl...

 

Uvidíme, jak to nakonec dopadne.

Ale rozhodně se těm slečnám divím; na co si stěžovaly? (To je jako když jde cudná dívka ve čtyři ráno dolu na Václavák a tam se ledabyle prochází, aby se pak divila, že byla přepadena.) To je natolik lákalo zkusit, jaký by to s Dominikem bylo?

A v pravém slova smyslu se vedle něj „producírovat“?

Nechci tím napsat, že mají to, oč si koledovaly, ale nemám o jejich kvalitách žádné velké mínění.

 

On jednoduše jednal tak, jak se mu chtělo, líbilo, a hlavně, jak mu bylo umožněno.

 

 

 

Že nebral ohled na „ne, ne, ne“? Proč by? Za jednu měl dalších tucet.

Jednoduše, hodně dlouho mu to vycházelo.

 

Tak uvidíme, tedy snad, jak to dopadne. Zatím je „mimo“.

 

 

zvědavá d@niela


 

 

 

Komentáře (7)add feed
... : Josef
Jako zavilej nepřítel všeho, co od TOP pochází, bych tohohle frajírka asi měl pohoršeně odsoudit, ale neodsuzuju, protože konkrétně za tohle - to prostě nejde!
Že ho nemám rád za jeho politický postoje, hloupost, sprostotu a drzost, a že mu nepřeju nic dobrýho, to s tím nesouvisí.
září 27, 2021 07:35
... : Markéta
Už tenkrát, když dostal po čuni na Moravě jsem si říkala, zda v tom nebyla ženská smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
září 27, 2021 08:02
... : mamča
Nemám ho ráda pro jeho názory, hodně těžil ze svého exotického zjevu, ale vždyť mu ty holky samy lezly do postele.
A najednou jsou to chudinky znásilněné. smilies/grin.gif
září 27, 2021 09:24
... : doktor
Maarkétka uhodila hřebíček na hlavičku.Bezva odpoledne.
září 28, 2021 12:00
... : B. A.
"Líbí" se mi, jak se u nás ctí presumpce neviny. Pokud se choval tak, jak tvrdí policie a odsoudí ho za to, bude vinen. Pokud ovšem bude shledán nevinným, mohlo by to vypadat, jako že byl odstraněn na něčí popud. A co pak budou dělat lidi, kteří ho šmahem odsoudili? Budou se mu veřejně omlouvat, nebo budou chodit kanálama? Nebo budou dělat, že se vlastně nic nestalo?
září 29, 2021 06:35
... : *deeres*
Ani oblek a kravata nedokáže z někoho udělat gentlemana.
Jednou jsem s chlapcem viděla rozhovor, kde se ho i ptali, jak to má s holkama. Docela bych byla zvědavá, jestli pořád má ještě takové ego a stále je tak arogantní, jak se tehdy předvedl. Prachy a moc dělají s lidma divy, a on k obojímu přišel hodně mladý. Říká se, že karma není zdarma, tak v té souvislosti jsem si vzpomněla na mladýho Grosse.
září 29, 2021 11:49
... : Josef
Jo, Deer. Souhlasím: Prachy a moc dělají s lidma divy.
Potíž je ovšem v tom, že současně dělají divy i s těma nedotčenejma nevinnejma pannama, co se k němu jen zašly osprchovat, eventuálně i vyspat do společný postýlky, aniž by, ty světice, tušily.....
září 29, 2021 14:38
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]