O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ŠANEL HOŘÁNKOVÁ, WINETŮ MAKOVIČKA PDF Tisk E-mail
Úterý, 31 srpen 2021
Jak zklidnit plačící miminko? | NEKKY baby club ZlínJeště před pár lety nebyla dvě křestní jména u nás příliš obvyklá. Dnes mají rodiče mnohem větší volnost v tom, jak svého potomka pojmenují a kde se inspirují. Při výběru jména (nebo jmen) pro svého potomka by ale měli zachovat nadhled, aby jméno ladilo s příjmením, aby mělo více variant, kterými se bude budoucí človíček a pak dospělý člověk oslovovat, aby nebylo ani krátké, ani příliš dlouhé, aby nebylo krkolomné ve výslovnosti... to jsou ta hlavní kritéria.


 

Určitě je výhodou, když se rodiče dozví pohlaví svého miminka a mohou si jeho jméno vyzkoušet ještě před tím, než se narodí.

 

 

Zveřejnili aktuální pořadí oblíbenosti jmen. Najděte to své! PŘEHLED - tn.cz

 

 

Trend návratu „starodávných” jmen potvrzují i pravidelné statistiky ministerstva vnitra, podle kterých na popularitě získávají například jména Anežka, Antonie, Ráchel, Justýna, Kvido, Prokop či Vincent. Poněkud "zajímavější" budou mít nejspíš život děti, které nedávno dostaly jména jako César, Aurelián, Florián, Severín, Stig nebo Zlatan. Z holčičích jmen například Arwen, Róza, Saga nebo Ticiana.

 

 

Velký přehled: Nejoblíbenější dětská jména pro rok 2020! Vyberete si? -  tn.cz

 

 

Prohlášení o volbě druhého jména není časově omezeno, nepodléhá správnímu poplatku, lze je ale učinit pouze jednou a nelze je vzít zpět.

Občan je oprávněn, ale i povinen užívat jméno, popřípadě jména, a příjmení, kterými je zapsán v matriční knize. Je-li dospělý, je tedy povinen požádat o vydání nového občanského průkazu, cestovního dokladu, atd., na němž budou uvedena obě jména.

 

Máte v rodině nebo

mezi blízkými také nějaké neobvyklé jméno?

 

d@niela

 

 
Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]