O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

BÁJEČNÁ ZRZEČKA - KOMISAŘKA JULIE LESCAUT PDF Tisk E-mail
Středa, 16 červen 2021
Julie Lescaut Cast Members List - FamousFixVéronique Genest, vlastním jménem Véronique Raymond Marie Combouilhaud, se narodila 26. června 1956 ve dvacetitisícovém francouzském městečku Meaux. Její matka, Colette, pracovala jako sekretářka a otec, Xavier, byl lékařem. Má dva mladší bratry - Nicholase a Frederika. Stát se herečkou bylo jejím snem už od dětství. Před kamerou stanula poprvé v roce 1980 ve slavném filmu Bankéřka, ale stejně jako ostatní zůstala ve stínu slavné Romy Schneider, která hrála hlavní roli.


 

Véronique však věděla, že si své místo na slunci musí vydobýt sama a popularitu si získávala postupně. Nejprve ve filmech jako Legitimní násilí, Tango, Spolek darebáků či Ztratit a prodat. Srdce diváků si získala především v televizním miniseriálu Nana, natočeném na motivy novely Emila Zoly.

 

Nesmrtelnost a také tři prestižní ceny „7 d´Or“ pro nejlepší herečku v letech 1996, 1999 a 2001 jí však přinesla až titulní postava ze seriálu Julie Lescaut. „Přestože Julie není žádná sociální pracovnice, je to ušlechtilá osobnost. A seriál není jen série detektivních příběhů, nýbrž i kronikou života protagonistů. Julie pro mě představuje určitý vzor,“ říká herečka..

 

 

 Julie Lescaut rend son insigne - Puremedias

 26. června jí budou gratulovat k 65. narozeninám ...

 

Když Véronique natáčela pilotní díl tohoto seriálu, nikdo ani netušil, jaký úspěch bude mít.. Krimi příběhy se sympatickou komisařkou se natáčely neuvěřitelných 22 let a těšily se oblibě v celé Evropě.

 

Ve stejném roce, kdy se začal natáčet seriál o Julii Lescaut, si Véronique vzala svého muže Meyera Bokobzu, který je stejně jako její otec lékař. Seznámili se v roce 1989 u společných přátel a velice rychle si uvědomili, že mají společnou vášeň pro motorky, rock a posezení s přáteli. 27. července 1996 se jim narodil syn Sam. Véronique a Meyer koupili pozemek v přístavním městě Calvi na Korsice, kde si postavili svůj dům snů. Oba jsou „sběratelé“ motorek a dohromady už jich vlastní asi dvacet.

 

 

Dnes už má herečka na kontě více než 40 rolí, zatím ale zůstala věrná výhradně francouzské kinematografii. Nechce však být závislá jen na televizní nabídce, a proto si spolu s manželem, režisérem a producentem, založila vlastní produkční firmu Sam & Compagnie. Na otázku, proč je v názvu jejich společnosti synovo jméno, se smíchem odpověděla: „Protože bude dědit…“.

 

 

Také jste se dívali?

Já neviděla rozhodně všechno,

ale ráda jsem „Julinku“ sledovala….

 

d@niela



Komentáře (1)add feed
... : doktor
Danielko,miloval jsem tento francouzský seriál. Ahojky a bezva čtvrteční odpoledne.
červen 17, 2021 13:48
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]