O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TOHLE MNE FAKT ŠTVE ... PDF Tisk E-mail
Sobota, 22 květen 2021
Výsledek obrázku pro Děložní myomVšechny národy a rasy byly v krvavé historii lidstva v různých časech a na různých místech jak otrokáři, tak otroky. Podle toho, kdo zrovna vyhrál nějakou válku a dobyl něčí území, tak domorodé obyvatelstvo si podmanil nebo odvlekl do své země jako otroky. Proč se najednou vypichuje jen malý zlomeček z této historie, tj. otroctví černochů v USA?

 

 

 

Co se to děje za našimi hranicemi? Automobilka Volkswagen se omlouvala za bílou ruku použitou do reklamy. Módní dům Gucci za svetr s červenými rty, Prada zase za opičku na visačce. Americká sněmovna se omlouvá černochům za otroctví a bílí občané nejstarších demokracií poklekají a v prachu se kají za údajné hříchy otců.  

 

Je to fakt na hlavu postavené… 

 

Bude snad někdo poklekat i před námi za to, že před pár stoletími odvlékali Turci do otroctví obyvatele jihovýchodní Moravy? My Češi bychom zas měli poklekat za plenění Evropy husitskými hordami v 15. století, Švédové za podobné řádění během 30 leté války.

 

 

 

INFO.CZ | Schmarcz: Před černochy si neklekejte aneb Amerika na cestě k  sebedestrukci

 

Budou teď Američané všech barev poklekat před Rusy a omlouvat se za to, že slovo Slovan v jejich řeči znamená totéž, co otrok?

 

Podle této logiky by se měli Valonům i Vlámům omlouvat Francouzi (války od  středověku), Španělé Francouzům (náboženské války), Maročané Španělům a Portugalcům (za Almorávidy a Almohády), Syřané, Saúdové a Iráčané za muslimské výboje... a nejspíš i Slované antickým Germánům, které vytlačili z původních území a svého času vypálili Hamburk.

 

 

 

A co Arabové? Největší obchodníci z otroky? Budou se omlouvat? A s nimi černošští náčelníci, kteří ty otroky chytali? Jenže - Arabové otroky vykastrovali, takže se nemají komu omlouvat.

 

A co Turci? Budou se omlouvat za křesťany odvlečené z Evropy do otroctví? Jenže ti jsou zas potomci hlavně Řeků, Bulharů a Srbů, takže potomky otroků mezi nimi nikdo nepozná.

 

Hroby vydaly děsivé tajemství: Slováci byli kanibalové! | Blesk.cz

 

 

Tak teď jen čekám, kdy se černí začnou omlouvat příbuzným těch, které jejich předci sežrali…

Ale o téhle "chuťovce" vám napíšu zas příště...

 

 

ANDREA,

Zdroj internet

Komentáře (1)add feed
... : d@niela
Andreo, super, snad ti to projde ... smilies/grin.gif
květen 24, 2021 03:52
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]