O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JSEM PARANOIDNÍ PDF Tisk E-mail
Úterý, 27 duben 2021
3 bezpečnostní rizika aplikace WhatsApp, která by její uživatelé měli znátStejně tak, jako kdysi Špinarová dokázala zazpívat i text lístku na tramvaj, tak já zase přečtu všechno, co má písmenka a dostane se mně pod ruku, pokud to je pro mne v nějakém srozumitelném jazyce. Je jedno jestli historický román, literatura faktu, klidně i růžovka a fantasy, detektivky, ale když si mám vybrat, tak je to sci-fi. Možná právě proto jsem s těmi „kecacími“ technologiemi opatrná...



 

Nepřihlašuji se nikde, kde nemusím a na PC se snažím za sebou nenechávat stopu. Sice mám přiblblo android v mobilu, ale aby mne sledoval, kde všude courám a určoval moji polohu, tak to nemůže.

Jednak to má zakázáno a i kdyby neměl, tak na rozdíl ode mne, často trčí sám doma. Občas ukládám fotky na Rajčeti a nestačím se divit, co tam lidé plácnou a nechají otevřené pro veřejnost. Co všechno se dá dohledat na sociálních sítích, jsou ti lidé snad na palici?


Mám WhatsApp, ten jsem zatím při žádných zlotřilostech nenačapala, ale používám ho jenom na psaní. Mám i Hangouts Google a u toho se nikdy nestačím divit, kde ten hajzl všude hrabe. Dlouho jsem netušila, kde se mně v mobilu objevují neznámé fotky a můj android někdy jednu dvě, během hovoru natáhne z cizího mobilu. Přenastavuje mně noťas, a hrabe do pošty, i když už jsem propojení opakovaně zakázala. Nechápu!


Vůči mobilům jsem nedůvěřivá hned od prvopočátku.  Každej to má jinak, já si ty, s kterými chci být ve styku, vybírám sama a ne, aby mne někdo naháněl přes mobil. A to jsou tu ještě různé otravné telefonáty, které nabízejí všechno možné, aby ze mne dostaly nějaké prachy. Venku na slunci, kdy nevidím na identifikaci volajícího je nebezpečí, že nakonec hovor přijmu a nějakou manipulacímne nakonec budou nahánět, že jsem telefonicky dala k něčemu souhlas, který podle zákona je závazný. Mobil má sloužit mně, pro moji potřebu a ne k tomu, aby mne někdo jeho pomocí prudil.

 

 

Česká příroda - Zbečno, Vodní nádrž Klíčava dronem, tip na výlet :: Klicava  lake by DJI Spark drone - YouTube

 

 

Jednou jsem takhle courala kolem nádrže Klíčava na Křivoklátsku, nikde nikdo a najednou se za mnou ozvalo pípnutí. Za chvíli zase a pak zase a zase. To už jsem odtud mazala, protože mně bylo jasný, že mne sleduje "Velký bratr".

 

 

Ale ne, docházela baterka v mém mobilu, v mém batohu na zádech.

Jasně, jsem přece paranoidní.

 

DEERES

 

  

Komentáře (5)add feed
... : strejda
Tak jedna je praštěná, druhá je paranoidní... To je tedy spolek...
Je tu někdo normální?
duben 27, 2021 08:47
... : mamča
Držím se stále svého tlačítkového telefonu. K životu nepotřebuji víc, než občas zatelefonovat, nebo poslat SMS. Pokud potřebuji internet, mám PC.
Dost mě děsí, když pořád slyším "stáhněte si aplikaci". Pokud bych takový telefon se spoustou aplikací používala i ve spojení s nějakým peněžním ústavem, dost bych se bála, co všechno můžou různé aplikace obsahovat, a jak jsou chráněné.
Jasně, že bez "chytrého telefonu" se stávám občanem II. kategorie. Poznala jsem to nedávno, při přechodu od jedné banky ke druhé. Spolu s manželem jsme se pustili do převodu on-line. Po několika úspěšných krocích jsme narazili na to, že bez "chytrého telefonu" se nepohneme dál. Museli jsme se potupně objednat na pobočku, kde s námi mladá úřednice jednala jako s debilama. smilies/grin.gif
duben 27, 2021 10:12
... : *deeres*
Zrovna dneska , když jsem chtěla vyfotit, jak v Kopaninském lese vypuklo jaro, tak se mně mobil totálně podělal. Věčná škoda, celý les je pokrytý koberci sasanek obou barev,bílými i fialovými dymnivkami, žlutě kvetoucími orseji, vedle modrofialových podléšek a modrých ladoněk.
Doma jsem se musela vrátit až do továrního nastavení, abych z něj, hajzla, něco vydolovala.
Kudla, tenhle můj, původně pouze komentář, vytáhla odněkud z dávnověku. Na té Klíčavě jsem byla se svým prvním mobilem značky Philips, cca před dvaceti lety. Ještě dnes bych si ho mohla koupit na Aukru za 150 kaček, ale nejspíš už by jeho software nekomunikoval s mobilním operátorem.
duben 27, 2021 17:22
... : doktor
Moc hezké Deer,hlavně závěr.Hezké odpoledne.
duben 28, 2021 13:07
... : *deeres*
Nejsem sama, kdo androidu v Samsungu Smart 7 nadává: "Hajzle jeden, podělanej!"

https://www.youtube.com/watch?v=iXwGx5lNMFA
Skvělej Miloš Knorr smilies/grin.gif
duben 28, 2021 18:25
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]