O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEMÁTE DOMA ZAPOMENUTOU PISTOLKU? PDF Tisk E-mail
Úterý, 20 duben 2021

. Už v předchozích amnestiích lidé odevzdávali malorážky, lovecké pušky, granáty i některé rarity. Zbraňová amnestie přinesla i pořádné úlovky. Například královéhradecké policii odevzdal majitel samohybnou houfnici a tank T 34/85. Chce si vyjednat se státem jejich dodatečné znehodnocení tak, aby odpovídalo právním předpisům.

.


 

Stroje zůstávají zaparkované tam, kde byly dosud. Tomuto postupu nic nebrání.

Protože tanky a jejich fakticky nefunkční kanony nepředstavují ve skutečnosti žádné ohrožení, bylo možné je ponechat za stanovených podmínek na místě.

 

 

 

 

Při zbraňové amnestii lidé mohou beztrestně odevzdat nelegálně držené zbraně nebo jejich držení zlegalizovat, obrátit se mohou na jakýkoli útvar policie.

Při té minulé, před pěti lety, veřejnost odevzdávala mimo jiné i zbraně z druhé světové války či sovětské okupace.  Během každé z amnestií, které trvají několik měsíců, lidé odevzdali tisíce zbraní a stovky tisíc kusů střeliva. Nejvíc zbraní se odevzdalo před jedenácti lety, šlo téměř o osm tisíc kusů.

 

Osoby, které doma vlastní zbraň, jenž podléhá  registraci, je odevzdají na kterémkoliv útvaru policie. Zde jim vystaví potvrzení a následně jsou vyzváni Odborem služby pro zbraně a bezpečnostní materiál k podání informace, zda se  rozhodli  zbraň zlegalizovat tím, že jim budou vystaveny příslušné doklady nebo zbraň již nebudou chtít a předávají ji do vlastnictví státu.

 

Pokud tedy nemáte nějakou tu zbraň legálně, a chcete se bránit zlodějům ...

 

 d@niela


Komentáře (1)add feed
... : VodoměrkaM
Jo, zapomenutou pistolku mám... tavnou... někde... už dva roky ji nemůžu najít... smilies/grin.gif
duben 21, 2021 17:12
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]