O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

OMLOUVÁM SE SVĚTU! PDF Tisk E-mail
Úterý, 08 září 2020
V posledních měsících, s nastoupivším pozdním stářím, cítím potřebu omluvit se. OMLUVIT SE VŠEM. A to pokud ještě mám čas. Protože jeden nikdy neví: "Mladej může, starej musí, žejo."


 

 

 

Omlouvám se, že jsem v době nesvobody zažil krásný dětství.

Omlouvám se, že jsem byl v Pionýru i v SSM a tak jsem ani nebojoval proti socializmu.

Omlouvám se, že jsem jednou byl vítat Vlak Družby.

Omlouvám se, že, i když jsem měl víc příležitostí, neemigroval jsem, protože jsem měl rád svý rodiče i domov. 

Omlouvám se, že jsem neochuzoval nenáviděnej režim krádežema rohlíků.

Omlouvám se, že jsem nenáviděnej režim podporoval denní prací v socialistických podnicích.

Omlouvám se, že jsem rád poslouchal Gotta i Davida.

Omlouvám se, že jsem, jako kapelník, absolvoval několikerý ponižující přehrávky u bolševickýho PKS.

Omlouvám se všem, že jsem trýznivou dobu nesvobody zpříjemňoval ostatním nevolníkům svým aktivním hraním hudby, např. v tanečních kurzech v Praze, na parnících na Vltavě, na plesech, na tancovačkách, atd., atd., atd. 

 

 

A nakonec to nejdůležitější!!!

 

Omlouvám se, že jsem se narodil bílej.

 

Omlouvám se, že jsem byl po celej život na ženský zadky i předky a nenašel jsem zálibu v lákavých zadcích chlapů.

 

Omlouvám se pedofilum, zoofilum, nekrofilum, že jsem jejich choutky demokraticky nerespektoval.

 

 

 

Určitě by se toho našlo daleko víc.

Ale rád bych, aby tyhle mý omluvy byly aspoň přijaty,

i když si vůbec netroufnu doufat, že by mi mohlo bejt odpuštěno.

 

Brejden všem.

Kající se NČ

 

 

 

Komentáře (11)add feed
... : Josef Kouba
Když jsem se narodil, tak se to trestalo.
Když jsem začal rozum brát, tak se to léčilo.
Když jsem dospěl, tak se to tolerovalo.
Teď se to s nadšením propaguje.
Doufám, že umřu dřív, než to bude povinné....!
Co to je?
září 09, 2020 09:25
... : *deeres*
Zvysoka kálím na všechny ty debily, co by snad po mně chtěli nějakou omluvu. Nějak nechápu proč. Následné generace by si nejspíš také přáli stejně krásné dětství, jako moje a i když následný život nebyl vždy procházka růžovým sadem, tak já si ho užila. Mladým dneska není co závidět. Za socíku se také blblo, jenže tehdy nešlo o samotnou existenci a já, kde jsem mohla, tak jsem se tomu vyhnula. Zavilá matka mně nedovolila pionýra a vítání 1.máje a zavilá učitelka zpěvu mne odmítla do sboru se slovy, že mám takový zpěvný hlas, asi jako stará nemocná vrána. A když se vítal nějaký ten vysoký socialistický představitel, tak to jsem považovala za skvělou příležitost, jak zdrhnout ze školy, nebo práce a nikdy jsem na tu Ruzyň nedojela a skončila jsem ve Hvězdě, nebo Šárce.
Kašlu na to, co se děje, slyším o tom, přečtu si o tom a jedním uchem tam a druhým ven. Mám tu kliku, že už jsem tak stará, že i když se ten normální prostor neustále zmenšuje, pořád ještě je kam uhnout a snad to i tak doklepu. Ono na tom venkově je to ještě celkem v normálu.
Protože má VELEKUDLA dneska jmeniny, tak jí přeji, aby i ona dokázala být nad věcí, nermoutila se nad tím, jak se ve světě blbne a zachovala si i nadále zdravý rozum, celkové zdraví a hlavně optimizmus.
září 09, 2020 12:12
... : NČ
Ježiš, nojo, dík, Deer!!!! Vona má dneska svátek kurnik!
Takže:
Já, malý poupě, já tu stojím v koutě.
Já vinšovat neumím, já se za tě pomodlím.
září 09, 2020 12:30
... : kyttka
Já nějak nechápu, za co a proč se omlouváš? Za svou přirozenost? To je jak kdyby se mladej omlouval za to, že je bílý, inteligentní a gay. Ani za jedno by se imao omlouvat nemusí a nemá ani teď, ani před 100 lety a doufám, že ani za sto let.
září 09, 2020 17:34
... : *deeres*
Jaksi nechápeš ironii příspěvku.
Jen někdo totálně zblblý, si bude klekat před černochem a omlouvat se za to, že se černý nenarodil. Ti, co tak nyní dobrovolně činí, v námi kdysi tak obdivovaných United States of America, mají rozumu asi tolik, jako blboun nejapný, který námořníkům vlezl až do kotlíku, aby byl nakonec sežrán.
září 09, 2020 18:30
... : NČ
Nechápeš, proč se omlouvám?
Protože mi denně rádio i televize všechno to, o čem píšu, denně vytýká a označuje mě za padoucha A příčinu všeho nejhoršího, co Svět doteď vytrpěl!
TAK PROTO!
září 09, 2020 18:32
... : strejda
NČ, za to, co jsi výše vyjmenoval, by ses měl omluvit, že jsi se vůbec narodil.
(Já už ty mediální bludy nečtu, ani neposlouchám. Proč si těmi kazisvěty kazit krásné dny, že? Pusť si krásnou muziku, nějaký bezva koncert a žij přítomností.
září 09, 2020 19:01
... : kyttka
Ale kdepak, jen to vedu ve stejným tónu.
To se nedá fakt naladit jinej kanál ani na rádiu ani na TV? Mně takový kktiny nenaskakujou ani na FB. Já to snad i začnu poslouchat, jen bych potřebovala vědět co. Postřehla jsem sice něco o Oskarech, ale tady jsme v Čechách, ne? I když teda myslím, že po Lvech to zas taky bude mrzení, protože Šarlatán bude jasně TOP.Tak inspirujte, ale nechci ten fuj import z USA. Chci něco tady z Čech, co způsobuje tyhle provinilý pocity. Abych se třeba taky mohla za něco omluvit. Třeba bílá, plodná,zaměstnaná, slušně vydělávající... To na mně zatím nikdy nikomu nevadilo.
září 09, 2020 19:15
... : NČ
To máš strejdo těžký. Muziku můžu poslouchat jedině z hodně slušnýho zařízení, který teď doma momentálně nemám. Poslech zkreslených skřeků z prťavých reproduktorků z rádia nebo z televize mi působí osýpky, stejně, jako trpím zkresleným vnuceným kraválem třeba v Kauflandu nebo v Bauhausu. Slušný techniky jsem se kdysi zbavil, vlastně jsem furt pracoval a někde poletoval, tak jsem na poslouchání neměl ani čas. Ještě donedávna jsem se naivně domníval, že se mi zdaří uchytit zase v nějaký práci, klidně někde u kasy, ale o starce nestojí nikdo. Tak teď už si něco na poslouchání vyhlížím, snad teda potom.
Kytko: Jinej kanál, než čt1, čt2, čt 24, bez reklam, se v tv skutečně chytit nedá. A v rádiu se zase nedá chytit jinej kanál bez zoufalý muziky, než čro plus. Na Šarlatána jsem zvědavej, vlastně doteď jsem o titulním hrdinovi vůbec nic nevěděl. Trojana, jako herce, uznávám, tak se na to rád mrknu.
září 10, 2020 07:36
... : doktor
NČ děkuji,že jsi našel odvahu a tak úžasně jsi popsal pocity,které jsou v nás narozených v časech ,kdy jsme se cítili št'ní.Pepo fakt děkuji,vážím si Tě.
září 10, 2020 13:58
... : NČ
No dík, doktore. Ale vyvedu tě z omylu. Určitě si mě nevaž! Za to skutečně nikomu nestojím.
Dyť já jsem to psal spíš pro srandu a pro ukázku, jak absurdní se mi jeví dnešní doba, kdy do sdělovacích prostředků není přístup povolenej nikomu jinýmu, než jen mravokárcům a havlofilum, denně nutícím moji generaci k trvalýmu zahanbení a sebemrskačství za to, že si dovolila žít. Strejda to vystihl daleko líp a lapidárnějc, než já; měl bych se stydět, že jsem se narodil.
září 10, 2020 14:41
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]