O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZAPLAŤ - PAK MŮŽEŠ ČÍST PDF Tisk E-mail
Středa, 26 únor 2020
Neříkejte, že jste si toho nevšimli! A neříkejte, že vás to ani trošku nenaštvalo! Kliknete na nějaké digitální noviny, začnete si číst, a po chvíli vám text je ukradenej - tedy, ne že by se vám nelíbil, ale prostě tam není a nebude, pokud nezaplatíte buď "za tento článek", nebo penízky za měsíc čtení. Tedy - za měsíc čtení "premiových textů". Už ani nevím, které noviny s tím začaly... Jednoduše - ty papírové se už moc neprodávají, tak....
 

 

 

 

Nakonec jsem si to vygooglila: 

 

Foto: MediaGuru.czS placeným obsahem na internetu přišlo jako první v Česku před pěti lety vydavatelství Economia.

 

Články za platební bránu tehdy zamkl zpravodajský server iHned.

 

Nojo - dříve byli lidé zvyklí kupovat jedny noviny, ke kterým měli vztah a které jim stačily.

 

Jenže v dnešní době internetu je čtenář zahlcen obsahem z neskutečného množství různých zdrojů – a každý z těchto zdrojů se potřebuje uživit.

 

 

 

Chcete znát všechny drby? Tak zaplaťte. Chcete znát co nejvíc zajímavostí? Tak zaplaťte...Každý jen trochu zajímavý článek je tedy "prémiový".

 

Ano, nakonec jsem podlehla a jeden server dostal ode mne svolení, aby mi strhával z účtu potřebný obolus, aby jejich redaktoři měli na chleba. A jak to tak vypadá, zase dokážou jen jedno - znovu si budeme číst jen ty "jedny", a ostatní necháme být.

 

 

 Máte nějaké ty digi-noviny předplacené?

 

 

d@niela

 

 



Komentáře (4)add feed
... : *deeres*
Nemám, ani mít nebudu, ať si ty slinty nechaj´.
Vlastně jsem na všechny ty digitální vymoženosti dost naštvaná. Protože Google neustále prudil, tak jsem si synchronizovala jejich výdobytky. Jenže mne pak štvalo, že pořád sleduje, kde jsem a také o co se zajímám a následně do mobilu pral nějaké reklamy a infomace o mých výhrách. Tak jsem si v debilovi androidovi vypnula polohu. A začali mne hned bombardovat, že takhle ne, nevědí pak, co kde dělám. Následně jsem v mobilu vypnula i internet, aby nemohli prudit. Přes celý displej se mně pak objevila zpráva o nových podmínkách Googlu ("Tyto změny vstoupí v platnost 31. března 2020 a nebudou mít vliv na vaše používání služeb Google"). Jenže dokud jsem si je na netu nepřečetla a neodsouhlasila, tak mně nešlo ani zavolat, vlastně nešlo vůbec nic.
A teď nejspíš přijde konečná fáze a mobil rozšlapu, zruším Gmail, Hangouts a místo Chrome budu používat Operu. Ať mne neštvou!!!
únor 27, 2020 11:18
... : doktor
Deeres mi mluví z duše!
únor 27, 2020 12:27
... : Milene
Párkrát jsem natrefila na článek, který po mně chtěl: zaplať a pak čti dál. Asi to byl článek, bez kterého jsem se obešla, protože mě nenapadlo si předplácet digi - noviny. Kdysi dávno táta kupoval každý den Večerní Prahu a na víkend Ahoj na sobotu. My jsme nikdy předplacené noviny neměli ale manžel kupoval každý den noviny a Sport. Když si to dnes představím, takového papíru. A ani bych je nestačila přečíst. smilies/wink.gif
únor 27, 2020 13:44
... : Krakonoš
Nic předplacenýho nemám a ještě jsem neviděl obsah, za kterej bych chtěl platit. Reklamu mám pořešenou adblockem, v mobilu mě gůgl ani chróm nijak neprudí a nikdy po mně nic nechtěl, svoji polohu prozrazuju jen aplikacím, kterejm jsem to dovolil (mapy, flightradar). Jsem tedy digitální parazit, protože poskytovatelé vobsahu ze mě maj docela prd. Ale nijak se nestydím; jestli jim to nevyhovuje, ať mě vod svýho vobsahu klidně a zcela vodstřihnou, já mám i dost jiný zábavy smilies/grin.gif.
únor 29, 2020 13:04
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]