O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEVERA PO SLOVENSKY PDF Tisk E-mail
Pondělí, 25 únor 2008

Nejspíš nás za nedlouho čeká na některém z našich soukromých televizních kanálů další pikantní reality show, taková, která se právě úspěšně rozbíhá u našich slovenských sousedů.  Tvůrci se nechali inspirovat americkou verzí, která běží ve Spokojených státech už několik let.

 

 

 

     Pro ty neinformované napíšu, o co ve stručnosti jde: pokud podezíráte svého milého, milou, manžele či manželku, můžete o tom napsat nebo zavolat do televize. Ti na pravděpodobného nevěrníka zavěsí profesionálního čmuchala a po několika dnech vám předvedou výsledek jeho slídilské práce, ať už je jakýkoliv; a vše se děje za přítomnosti kamer. Zkrátka a dobře, pokud je výsledek pozitivní, tedy nevěrník je dopaden, národ se baví, hlavní hrdinové pláčou.

 

     Je to „hnůj", ale rozhodně dobře prodejný. Celkem překvapivě v roli moderátora je k vidění Čech Libor Bouček. Kdoví co za tím stojí, možná honba za slovenskou korunou, nedostatek podobně „kvalitní práce" na rodné hroudě - who knows.

 

 

 

 

Příběh první, Táňa a Juraj

 

 

     Táňa má podezření, že její přítel - tatér Juraj - je jí nevěrný. Další kroky jsou asi takové. Se svolením majitele tetovacího salónu jsou do jeho kumbálku namontovány skryté kamery a Juraj je tak, aniž by jen stín podezření měl, neustále pod bedlivým okem vyšetřovatelovým. Ale aby to nebylo tak jednoduché, přichází první pokušení v podobě vnadné blonďaté volavky Natálie. Ta přes zjevnou snahu neuspěla a Juraj cukl i v takové banalitě, jako je jen nevinná výměna čísel. Táně jedna zkouška ohněm nestačila, byla proto nastrčena další volavka, tentokrát tmavovlasá vyzývavá Petra. Prověrka pokračuje: nic netušící Juraj kreslí Petře kerku na ňadérko, ale ani tentokrát se Táňa nedočká. Juraj shrne svůj důvod, proč po svedeníchtivé Petře neskočí, jako že by to bylo neprofesionální a tím vše končí.

 

     Táňa může být šťastná, Juraj obstál. První příběh v „Nevere po slovensky" má happyendové zakončení. Diváci ve studiu tleskají, Táňa by zasloužila nakopat.

 

 

Příběh druhý, mladí manželé Tibor a Zuzana

 

    Ten je už méně šťastný, o to víc však pikantnější pro přihlížející. O co tedy jde: Tibor je instruktor autoškoly a jeho žena Zuzana (t.č. na mateřské s druhým dítětem) si stěžuje, že už není tak pozorný jako dříve, navíc by ráda druhé dítě a není si jistá, jestli se do něho pouštět s mužem, kterého tak silně podezírá z nevěry. Ještě než dojde k samotnému odhalení, Bouček ukazuje Zuzaně předtočené scény na kameře, kde Tibor nabírá do svého auta dívku. A místo běžných - kde je řadící páka, volant, jí Tibor však ukazuje úplně něco jiného, vypadá to, že spíš jeho jazyk v jejím krku.

 

     Zuzanino odhodlání nabírá na obrátkách. Bouček v tuto chvíli nasazuje smrtelně vážnou tvář - opravdu - dřímá v něm nejspíš kus psychologa. Varuje Zuzanu, ptá se, jestli je připravená i na to nejhorší. Zuzana je téměř rozpálená do běla, připravená tomu „hajzelovi ukázať". Libor jí tedy odváží a posléze ukazuje na osamocené auto na konci jakési vilkové čtvrti, spolu s ní pak utíká k autu i houf  televizního doprovodu - kameraman s osvětlovačem, ještě jeden kameraman s osvětlovačem a Bouček s mikrofonem, všichni zdatně funí za Zuzanou.

 

    Zuzana se bez varování vrhá k autu. V něm sedí chudák Tibor už jen v trenkách, evidentně připraven k něčemu úplně jinému, než ke konfrontaci s hysterickou manželkou a žákyně autoškoly. Té už také chybí některé části oděvu. Tibor vyskakuje z auta a uklidňuje manželku, že jí vše vysvětlí.    Těžko pochopit, jaké vysvětlení má na mysli, opravdu mně nenapadá, jak se dá podobná situace vysvětlit tak, aby se vlk nažral a koza zůstala celá... Každopádně Zuzana utíká a Tibor posílá celý doprovod i s Boučkem do ....... a i do ...... Zuzana o pár metrů dál usedá na mez, pláče a vzlyká, že je to konec a konec a konec. Bouček jí dobíhá a utěšuje. Tímto příběh končí.

 

 

.
.

     Mezitím se vracíme zpátky do studia, kde host pořadu - paní psycholožka - suše shrne, že ten, kdo se uchýlí k takovému kroku, není v žádném případě připraven se s partnerem rozejít. Zuzana údajně podala žádost o rozvod, ale už třetí. Ty dva předchozí pokaždé stáhla. Paní psycholožka odhaduje, že tentokrát trest bude trvat trochu déle i proto, že vše viděli známí a rodina. Podle ní nakonec dojde k usmíření, Tibor bude sekat latinu - nějakou dobu, možná se narodí i druhé dítě. Ale pak se vše zase vrátí do normálu. Být instruktorem autoškoly má své nesporné výhody. A pro tebe, Zuzano -  když po letech manželství nevíš - tak nepátrám, neslídím.

 

     A ještě než se rozloučíme, je připraven poslední příběh.

 

 

 

 

Darina a Josef, po 30 letech manželství

 

 

     Darina si stěžuje na totéž jako Táňa, manžel už není tak pozorný, začal se o sebe víc starat, kupuje si oblečení, voní se a navíc občas přespává mimo domov, údajně pracovně. Tentokrát dojde k napadení a usvědčení nevěrníka v jedné ubytovně. Darina klepe na dveře, otevírá jí Josef jen v trenkách, Darina vbíhá dovnitř jako tajfun, kde nachází - jak jinak - poněkud mladší paní, jen v kombiné, která vůbec netuší, že Josef je ženat a k tomu otec tří dětí.

 

     Tentokrát se Josef nesnaží o žádné vysvětlení, na rovinu říká Darině, že ta druhá je jeho „baba" a Darina má jít do ..... Vše končí tím, že Darina sedí na schodech a hlasitě vzlyká, Bouček se jí snaží uklidnit. Obyvatelé patra na ubytovně mají o zábavu postaráno. Darina bude nejspíš muset udělat na nedělní oběd husu, aby se Jožinko pokorně vrátil domů.

 

 

 

 

 

    

     Bouček je hrdina. Kombinace kachního žaludku a hroší kůže se mu určitě tučně vyplatí. A co se týče samotného pořadu, nic se nevyřešilo, nevěrníci budou dál vesele nevěrní - možná si budou jen dávat vetší pozor. I když, vzhledem k tomu, že v Americe to běží už dlouhá léta a stále je co natáčet... Uplakané, nešťastné a žárlivé přítelkyně a manželky se budou dál užírat. Ale slovenský národ, alespoň jeho určitá část, se náramně pobavila.

 

     Mně osobně jeden díl stačil. Rozhodně se nechystám nějak moralizovat, sama jsem na to vydržela „čučet" celkem 60 min, ale celou dobu jsem si v duchu pobaveně říkala, bože, jak hluboko jsem klesla...

 

Paula

 

 

Komentáře (16)add feed
Když jsem to viděla poprvé, : wendy
šlo o americký černošský pár, už ani nevím na jakém programu z rozšířené nabídky to šlo. Skončilo to řežbou. Přiznám se, že mi chvíli trvalo, než jsem to zcela pochopila a došlo mi, že to není ani nahrané, ani nějaká rekonstrukce. Druhý pár byli běloši a příběh končil tím, že partnerka nevěrného partnera nechala přichytit už napůl nahého s cizí kočičkou v nějakém rybníku. Hystericky za ním naházela svršky, spodky, hodinky, klíčky od auta, prostě všechno, on šílel, jeho ilegální milenka tam stála jak špatně vyřezaný svatý a štáb točil a točil...
Tím jsem s tou reality show skončila. Ne, nejsem puritán, ale kolem je takovýho svinstva, že dodávat ho ještě takhle pro televizní zábavu, to mi nesedí.
Mnohem líp se bavím při X-faktoru. A ty vokální skupiny, teda to bude kvalitní finále !
únor 26, 2008 07:26
Tenhle "fenomén"... : Marťana
určitě dorazí i k nám...jenom by mě zajímalo, co vede ženy k tomu, aby zjišťovaly věrnost svého partnera tímto způsobem. Nikdo je přece nenutí, aby se k tomuhle veřejnému ztrapnění přihlásily...
únor 26, 2008 07:36
Jsou to exhibicionistky, zbrklouši, : wendy
nebo lidi, jak říká trefně Polívka, intelektuálně nesmělí. No řekni, kdo normální to bude rozmazávat v televizi proboha ?
únor 26, 2008 07:41
Wendy, : Eva
díky, jsem neznala "lidi intelektuálně nesmělí" smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
únor 26, 2008 08:14
před pár lety, ale není to tak dávno, myslím že nova vysílala americkou šou Jerry Springra, : toulavej
která v Americe běží - běžela už min 12 let. Já to viděl jen 2x, jednou omylem, jednou protože jsem nechtěl uvěřit, že je to myšleno vážně. Ale bylo. Právě takové konfrontace v přímém přenosu na pódiu o nevěře ap. Nechápal jsem, proč tam ty lidi lezou dobrovolně. Pak jsem o tom později četl, že během těch let měl program občas problémy - několik sebevražd, které ale vždycky právníci Jerry Springra uhráli do ztracena. Jerry Springr vypadá velmi decentně, opravdový slušňák a přitom je to taková "BABA HIMHI", jak říká Rychlonožka . . .

pro Marťanu - lidi to dělají takto, protože je to nic nestojí, možná dokonce, jako při výměně manželek, to mají zaplaceno a rozhodně to dělají lidi intelektuálně nesmělí :-)
únor 26, 2008 09:34
JAsně toulavej, : wendy
vždyť ani výměna manželek nebyla pro aktéry zadara, dávali myslím 50.000, když vydržely do konce. Na to jsem občas položila oko, snažila jsem se třeba pochopit, pro to některé manželky v cizí domácnosti tak prožívaly, a chtěly vygruntovat a předělat všechno v dosahu a když to nešlo, tak se hroutily.
únor 26, 2008 10:04
Je to trošku jinak - zatím se tu pletou hrušky s jablky plus brambory :-))) : d@niela
Takže:
MAURY SHOW - je šou, které je úděsný, ale docela sledovatelný. Jede to, jak jinak, každý den už léta. Je tam např.:

- slečna spala s třemi a teď naví, kterej je taťulda. Tak jde do tohoto šou, na jednoho to práskne a oni udělají oběma třem potřebné DN testy. A pak oznámí "šťastnému" otci novinu. Ten sice třebas během šou ječel, nadával jí atd., ale pak holt vyfasuje na klín mimčo... Většinou spražen odchází - s dítětem v náručí.

- nebo si tam chodí stěžovat rodiče na své děti: ukazují např. několik dívenek, převelice školou povinných, které jsou většinou neskutečně ku*evsky vymóděné a zmalované, fakt "malé děvky", některé i s bříškem. Jejich životní plán je pokud možno deset chlapů za den... Přitom jim mnohdy není ani patnáct.

- pak si může kdokoliv do tohoto šou pozvat kohokoliv. Takže si tam pozve třebas manžel manželku, manželka manžela... No, a teď se tam - PŘED VŠEMI ČUMILY - přiznávají... že spí s jinou, že spí nevlastní táta s dcerou, že je máma vlastně gay, že on chodí s jinou... prostě přiznávají se ke všem možným hrůzám. Nu, a ten či ta "další" tam je taky, tak se tam pak ječí, brečí, hádá...

- taky jsou tam různé příšerné vady, úrazy, hrůzy - neumíte si představit, co všechno - a za to, že se tam o nich povídá, tak pak jsou televizí posláni do nějakého úžasného zdravotního zařízení, kde je jim pomoženo. Tohle celkem schvaluju, protože - i když je to reklama pro ony doktory, tak ti lidé by si to nikdy nemohli dovolit... (je to něco jako obdoba našich "célebritek z různých vytelených", kterým byla na to, že to "bylo vidět" zadarmo přišita větší ňadérka. Viděla jsem tam např. kluka, kterému výbuch urval kus obličeje, nevěřila jsem, že mohl vůbec žít, jíst, dýchat... a oni z něj udělali docela ucházejícího člověka.

- velmi oblíbena je "hádací soutěž" - Muž nebo žena? - Kdy na podium přijdou náááádherné kočky, chodí jak na volbě Miss, mluví, jsou oblečené i v plavkách - no, a publikum má hádat, kdo je muž, kdo žena. Sama o sobě jsem se přesvědčila, že ta krásnější a dokonalejší ženská je téměř vždy původně chlap. Někdy ještě...

- nu, a pak si tam pozve např. manželka svýho drahouška, který přísahá na bibli, nabízí, že klidně ať ho vezmou na detektor... atd. atd. - a nad nimi, na plátně jak při zprávách na Nově - běží záběry, jak ten věrolomník věru láme na kanapi nějakou jinou Věru... A - pak zase ječení... rvačka...
No, a kupodivu, sem choděj - tedy na jeviště - celkem slušný lidi, celkem vzdělaný, takový, do kterých byste to nikdy neřekli. Prostě manželka, která víc než něco tuší a on stále zatlouká, si řekne: počkej, já ti to tedy zavařím... A zavaří.

Je těch námětů tam plno, jak říkám, běží to celý týden a léta.

Jerry Springer show je něco podobného, ale asi tak o dvěstě procent drsnější, bez rasistických myšlenek, prosím: návštěvníci i aktéři jsou většinou černoši, přistěhovalci a míšenci všeho druhu. Náměty jsou podstatně drsnější a více sexuplnější, je běžné, že tam např. manželka ze sebe strhne šaty, aby všechny přesvědčila, o co její drahej nemá zájem. Naopak ta druhá za bleskurychle ukáže, oč ona je lepší a mladší... Stejně tak ty hádky a rvačky jsou šťavnatější.
Myslím, že kdyby nebyla poptávka, nebyla by nabídka, tedy nemohly by tyto pořady existovat.

Ale: jsou velice fest sledované... Prostě ti, co tam účinkují, to také s vykulenými zraky, slintající pusou nad kornoutem či kýblem kukuřice, ostře a blaženě sledují...

A tak věřím, že sem to přijde taky a určitě to bude hojně sledované...
bohužel.

únor 26, 2008 10:19
nevim, : Manul
jestli i v prnim pripade slo o happy end. Ja osobne, kdybych byla tim sledovanym a podezrivanym manzelem, tak bych aspon videla, ceho je moje polovicka schopna a asi bych se s ni rozloucila. Neco podobneho bezelo (bezi?) na jednom radiu. Zena (vetsinou) da cislo sveho partnera, kteremu pak nejaka dama vola, ze ji zaujal a jestli by se nemohli nekde sejit. Nejsem si uplne jista, ale asi jen maloktery odola, byt by to bylo jen ze zvedavosti. Nevim, jestli si ty zeny uvedomuji, co delaji a jestli jsou pripraveny na trochu nestandartni reakci.
Ale abych nezevseobecnovala, nevim, jestli si dal takhle i nejaky muz "proverit" svoji partnerku. To abych nebyla nespravedliva. Ale myslim, ze na zeny vetsinou ty volavky moc nefunguji.
únor 26, 2008 10:34
jo nic pro mě, : Inka
je to na zvracení, fascinují mě lidé co do toho jdou a pak Ti co to sledují. To je neuvěřitelné, jako by neměli svůj vlastní pestrý život, nebo jsou to masochisté - intelektuálně nesmělí?!?! Mě jen udivuje, že těm lidem nedochází jaké to bude mít následky.
únor 26, 2008 11:17
Radeji si sednu ke kompjutru. : Bara
Jakmile se mi na vecernim programu TV objevi reality shouw, tak mi to zkazi naladu. Tyto programy me absolutne nelakaji a nezajimaji. Vzhledem k tomu, ze mame moznost volby z dost velkeho mnozstvi kanalu je to na dennim poradku. Ted momentalne jedno z novych shouw - mlady par si muze "pronajmou" dite.
Nechci nikoho urazit, ale vsichni zucastneni techto shouw na mne pusobi asocialne a vulgarne.
únor 26, 2008 12:40
Intelektuálně nesmělí : Sandokan
Obávám se, že situace je ještě horší. Čert vem uvedené reality show, na kterých díky poptávce intelektuálně nesmělých jedinců vydělává nějaká televize. Bednu lze vypnout a věnovat se jiné činnosti. Větší prů.... je, intelektuálně nesmělá část populace demokraticky spolurozhoduje o zásadních otázkázkách naší země.
únor 26, 2008 13:57
Sandokane,souhlas : skaz
mně by stačil ovladač na naše zákonodárce.
únor 26, 2008 19:13
skaz : Sandokan
klacek by byl lepší....
únor 26, 2008 20:46
Zákon nabídky a poptávky funguje zcela spolehlivě! : NČ
Slovy JDC: Může se mi to nelíbit, můžu protestovat ale to je tak všechno, co s tím nadělám.
Tak na to koukám a mám při tom úžasnej pocit, o co JÁ jsem lepší než ONI! Ale fakt taky je, že za ten úžasnej pocit si to zas až tak moc nekoupim :-(
únor 27, 2008 06:21
Zase to vem tak, : wendy
že ani za největší peníze si určitý pocity nekoupíš. Dobré ráno ! ♥♥♥♥
únor 27, 2008 07:13
Ale jo, Wen, svatá pravda : NČ
ale platí jen do doby, kdy pocit hladu převálcuje pocit "lepšího člověka".
DOBRÉ JITRO, srdéčko!!!!
únor 27, 2008 07:19
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]