O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CVIČENÍ NA "ÚDRŽBU OBLIČEJE" PDF Tisk E-mail
Neděle, 27 říjen 2019
Pravidelným cvičením zpevňujeme postavu. Proč tedy tento luxus nedopřát i svému obličeji? Je to stejné, jako když cvičíte břišní svaly, aby vám bříško neklesalo gravitací ke kolenům… Bezbolestný lifting proti vráskám - a bez vydání jediné koruny - a ještě s minimální námahou. Je to tak jednoduché… Stačí když si to párkrát projedete podle návodu, a pak už - třebas při sledování televizní detektivky – si to můžete v pohodě domova opakovat.

 

 

 

 

Masáž čela:

Zavřete oči, špičkami prostředních prstů pravé a levé ruky zlehka přejíždějte po středu čela - od kořene nosu až po vlasové kořínky. Stačí 1 - 2 minuty, a snažte se...

 

 

Zvedání obočí:

tím posílíte svaly na čele a horních víčkách: ruce dejte nad obočí a jemně stlačte tak, abyste obočí jakoby vytáhli a kůži pod kořínky vlasů naopak stáhli. S pohybem synchronizujte i své oči - zvednete obočí - podívate se směrem nahoru, a naopak Stačí zase 3 - 5 x.

 

 

Válení tužky mezi rty:

tímto cvikem se zpevňují svaly kolem úst, brada a pokožka na krku. Nejdříve pohybujte spodním rtem, jen bradou, a pak horním rtem - horní čelistí. Když tužky otočíte, vydržte tak 2 vteřiny a pokračujte. Stačí tak 10 pro oba rty.

 


 

 

 

Zvedání lžíce:

Jednoduché, stejně účinné: rukojeť lžičky si dejte mezi rty a zvedněte ji co nejvýše. Držte tak 2 vteřiny a uvolněte. Opakujte alespoň 10x.

 

 

Cvičení pro pružnost oblasti rtů, tváře a brady:

široce otevřete oči, otevřete ústa a vtlačte rty dovnitř. Vyslovte písmeno "A", ale bez toho, abyste pohnuli rty. Vydržte pár vteřin.

Poté neměňte ozici rtů a vyslovte písmeno "E", stejně tak s písmeny "I" a "O". A vždy se snažte vydržet pár vteřin. Závěrem písmeno "U". Při každém zvuku napínejte svaly obličeje co nejvíce a navíc se snažte mírně usmívat. Já vím, je to dost drsné, ale také velmi účinné.

 

 

Nafouknutí balónku:

To přeci znáte, takže pokud ho nemáte při ruce, napodobte foukání do balonku. Vždy se nadechněte nosem a vyfoukněte ústy.

 

 

Není to tak složité, zvládnete to za pár minut a zcela jistě to bude mít úspěch. Jako každé cvičení... Po cvičení si obličej opláchněte vlažnou vodou a dopřejte mu lehkou masáž kvalitním denním či nočním krémem podle svého vkusu a zvyků.

 

No, za zkoušku nic nedáme, že...

Ale asi to nebude zrovna vhodné dělat před tím chlápkem,

co ho máte doma...

 

d@niela

 

Komentáře (2)add feed
... : *deeres*
Někdy cvičení už nepomůže, mnohem jednodušší a účelnější je nechat se celá přešít. smilies/grin.gif
říjen 27, 2019 09:26
... : doktor
Deeres vysekávám Ti hlubokou poklonu.Super !
říjen 28, 2019 12:42
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]