O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK ULOVIT TOHO SPRÁVNÉHO PDF Tisk E-mail
Středa, 02 říjen 2019
Přejít na obsah
JAK ULOVIT TOHO SPRÁVNÉHO
Strana 2
Jak připravit minivětrníčky s dvojím krémem a čokoládovou polevou | receptJednou z neřestí mé drahé babičky byly věnečky a větrníky. Tyhle cukrářské speciality nade vše milovala a světe div se, vůbec, ale vůbec to na její dobře vypadající postavě nezanechávalo následky. Proto si vzala Helena (sestra jedné maminčiny přítelkyně, která k babičce šla pro radu) na pomoc balíček do špičky balený, obsahující zmíněné laskominy. Měla totiž prosbu velikou: kde a jak už konečně splašit nějakého toho hodného a milujícího.

 

 

 

 

 

Výsledek obrázku pro SMALL FAT GIRL

Helena byla dívka, poněkud se vymykající ideálu dívky-štíhlé laňky, tolik teď preferovaného. Cítila se opomíjená, nevyužitá a hlavně moc, tolik moc sama. Celá nešťastná, jen ze sebe chrlila obžaloby: Podívejte se na mé strašné mastné vlasy, obličej mi každou chvilku něčím vykvete, jak můžu mít sexy prádlo, když je to maxi průšvih, a moje boty? kdyby nějaký rytíř pil z mého střevíčku, tak si užene delirium tremens! Ale když já bych taky chtěla mít někoho… Babička se jí chvíli vyptávala, někdy až velice na kost, a Helena se zpovídala.

 

Výsledek? Na muže musíš jít jak na ryby. Nedělat žádný kravál, abys je nevyplašila, malinko navnadit a hodně se stáhnout, alespoň pro začátek. A repete. Prostě jen se tak nechat vidět a spíš než otisk šlápoty nechat po sobě jen letmou vzpomínku. Teprve po nějaké době, kdy si na tebe zvykne jak na závan něčeho příjemného, mírně přitlačit, nahodit udičku. A zase: háček nesmí zahlédnout! Jen si vzpomeň, jak dokonalé vějičky a návnady se do ryb investují! Zaseknout můžeš, jen až si budeš úplně jistá, že se háčku už nedokáže zbavit.

 

Ovšem, vzhledem k tomu, že tenhle úlovek nechceš k jednorázovému použití, dál už se musíš ke svému partnerovi chovat jinak než k budoucí potravě. Pokud si ho chceš udržet, zařídíš mu vhodné akvárko, dobré krmení a občas dáš čistou vodu. Ano, pak teprve se můžeš vytahovat kamarádkám: hele, takhle zaklepu na sklo a podívej, jak přiletí? V praxi, převedeno do člověčiny, to bylo v konkrétním případě takto: v obchodním domě, kde Helena tehdy pracovala, bylo několik potencionálních rybiček. Ovšem nejprve bylo nutno od základu změnit její chování. Podívej se, jinak vypadá, když po place poskakuje skotačící diblík zvící šestnácti jar a pětačtyřiceti kil, jinak když se rozjaří devadesátikilová divoška.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]