O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KDYBY BYL TROCHU JINEJ (A MĚL MĚ RÁD) PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 31 leden 2008

 Již půl roku žiji u přítele. Je mu 40 let a mě 45. Přítel nebyl nikdy ženatý a nikdy nežil ve společné domácnosti s žádnou ženou. Mě tvrdil, že s několika chodil, myslím, že v tom mi nelhal. Jenže... Od dětství trpí hormonální nemocí a trošku mu změnila vzhled. Ale má naštěstí vzácně optimistickou povahu a tak se dá nějaká ta vizuelní vada přehlédnout. Mě se ale líbí.

 

 

 

     Musí brát své léky, jinak se z něj stane apatický a nevrlý člověk, kterému je všechno úplně jedno - a to i já. V mládí se nechtěl léčit a tak si oddálil ženitbu i děti, které má nesmírně rád.  Bere moc hormonů a taky si myslím, že by jeho dítě nemuselo být v pořádku a že si to uvědomuje a jak mi jednou řekl - nechce být starý, protože v životě nic nedokázal. Bohužel,  já už děti mít nemůžu. On o tom od začátku věděl  - to byla první věc, kterou jsem mu řekla, než jsme to spolu dali dohromady. Asi byl do mě hodně zamilovaný. Byl - to je to správné slovo. Již jednou mi totiž naznačil, že mezi námi by bylo asi lepší,  kdybychom náš vztah skončili, ale po rozmluvě s ním a všech pro a proti nakonec uznal, že se mu vlastně ani nechce, abych odešla. A to jsem vlastně zjistila, že své léky nebral.

 

     A pak najednou byl stejně milý a takový, jako jsem ho znala předtím. Jenže nám to přestalo klapat v milování. Erekci sice má, ale ani po delší době nedojde u něj k vyvrcholení. A tak, pokud k sexu přece jen dojde, opakuje se stále stejné schéma... chuť by byla, erekce také je, ale končí to stejně... nedojde k ejakulaci. Řešili jsme to jiným způsobem a on sám navrhl i jinou variantu, ale ani k té nedošlo, protože mi řekl, že to nemá cenu.

 

     Mám pocit a i to vím, že ho moc nepřitahuju, protože prý jsem podle něj tlustá. Ale když mě poznal, tak mu to teda vůbec navadilo. Přestal mě i líbat a předehra se také nekoná. Strašně mě to trápí, ale on o těhle věcech nechce vůbec mluvit. Nedávno jsem ale zjistila, že si dal opět inzerát na seznámení. Chtěla jsem s ním o tom mluvit, ale on řekl, že je mu strašně špatně a šel spát. Ráno se choval normálně, uvařil oběd a šli jsme na návštěvu. (Chci k tomu ještě poznamenat, že kdykoliv se nepohodneme a jdeme spát, tak i přesto mě obejme a přitiskne k sobě.) Teď měl tu čtyřicítku a je z něj mrzout. Vím, že to je tím, že nemá tu rodinu. Já děti mám, ale už dospělé. Jenže já chci aby byl jako dřív a měl mě zase rád a nemusela jsme se pořád kontrolovat, abych neřekla něco špatně - co ho naštve, protože to teď opravdu stačí málo, aby po mě vyjel.

 

     Když má "ty své stavy", tak mi ani nechce dát pusu ba ani dotknout se ho nemůžu. I o tom jsme spolu mluvili a já jsem projevy své náklonnosti k němu trošku zarazila. Znám jednu jeho velmi dobrou kamarádku a té jsem se svěřila a ona řekla, že jeho postoj nechápe a že může být rád, že má takovou ženskou jako jsem já. Prý s jeho vzhledem? co by ještě nechtěl. Ale ono to s ním tak hrozné není, bojím se, že se najde žena a mladší, které se bude líbít tak jako mě. I když mi to udělal s tím inzerátem na seznámení dokážu mu to odpustit, protože tuším proč to udělal, ale ublížil mi tím. Jeho kamarádka mi slíbila, že s ním zkusí promluvit. Ale proč nechce o svém trápení a o tom co udělal, mluvit se mnou, proč mi řekl, že je mu špatně? Jsem otevřený člověk a o problémech nemám problém hovořit. S muži už nějakou tu zkušenost mám a díky tomu se snažím vyvarovat chyb s nimi.

 

     Začal mi hanět i vaření, ale to mě trápí míň, protože moc dobrá kuchařka dvakrát nejsem, ale to mě neodradí, abych se do toho s vervou nepouštěla. Ještě chci poznamenat, že bydlíme v domě s jeho matkou. Vídáme jí tak 3x do týdne a prohodíme pár vět -holých. Přítel ji záměrně nevyhledává, není mezi nimi dobrý vztah. Říkali jsme si, že když nemůžeme mít to dítě, že mu i přes zákaz jeho matky pořídím psa. Třeba se náš vztah zlepší. Vím, že by ho moc chtěl, už jsme tuhle diskuzi nejednou vedli.

 

    O sobě bych asi řekla, že je mě také kousek a mám ráda legraci a zábavu a než jsem se s ním seznámila, nevynechala jsem žádnou zábavu; mám velmi mnoho kamarádek a známých, kterým chybím a tak se vydáváme na různé akce. Za nimi. Můj přítel jezdí rád, aspoň nikdy neřekl, že by nechtěl jet. Spíš naopak stále se ptá, kdy už vyrážíme. Sice poprvé se mu moc nechtělo, ale co moje kamrádky poznal, těší se na to. Také vím, že jeho tety a sestřnice i jejich děti mě mají rádi a když se ke mě na nějaké té návštěvě nechová zrovna mile, dostane i vynadáno. Já ho bráním, třeba - že má špatnou náladu nebo je po noční nevyspalý. Moje mamča říká, že mi žádný vztah nemohl dlouho vydržet proto, že jsem na chlapy strašně hodná a měla bych je někdy pořádně seřvat. To já neumím. Když vidím, že by mohl být konec raději to skončím sama, trápím se pak míň, ale tentokrát je to jiné. Takového člověka jsem hledala celý život. Jednou, to jsme již spolu pár měsíců žili, mi řekl, proč jsme se nepoznali o 17 let dříve...

 

A tak mám plnou hlavu otázek:  

 

Jak dlouho mi ale vydrží se kontrolovat, než mi ujede něco, co mě bude mrzet?

Jak mu říci, že mi ublížil s tím inzerátem (on ví, že to vím)?

Je dobrá věc pořídit mu toho psa? Bude to stačit?

A co ten sex?

(Nemůžu říci, že bych o to stála, ale moc dobře vím, že to utužuje vztahy

a asi by to možná začal kompenzovat něčím jiným. Třeba internetem.

V tom případě jsem tu pro něj asi zbytečná, ale přece nikdo nemůže žít bez lásky...)

Když se mě ještě dokáže dotknout a naopak to i vyhledá (aspoň v té posteli) -

mám naději, že to bude jako dřív?

 

 

Venda

 

 

 

 

Komentáře (21)add feed
No nazdar !!! : NČ
S tim jeho nevystříknutim - ať tolik nechlastá, nebo nepolyká tolik prášků. To je uplně jasný!
A co ten sex? (Nemůžu říci, že bych o to stála, ale moc dobře vím, že to utužuje vztahy)... Vypadá to, že jste u toho dva, který to neba. To už je většina z vás. Tak to nedělejte.
A jinak? Pánbů vám pomáhej.


leden 31, 2008 11:18
já tedy nevím, : Inka
ale je tu takových lehkých indicí, že Tě už nechce a Ty jsi přesto rozhodnutá, že zůstaneš. Občas mi to přijde, že někdo ptřebuje pořádnou pecku, aby to pochopil, nezlob se. To, že si dal inzerát na seznámení by pro spoustu žen byla dost velké rána, aby to pochopily. Určitě bych nepořizovala zvíře někomu, kdo ho nechce, to je nesmysl, jak to zvíře pak chudák dopadne? Pokud o něj bude stát, pořídí si ho sám. Fakt je, že člověk který je celý život sám, tak tam určitě něco špatně bude, už jen to, že je třeba nepřizpůsobivý, takže buď tak moc stojí o hezký vztah a bude se snažit a nebo zůstaně sám, ale ty změny musí udělat sám a také sám musí chtít, ty mu můžeš jen ukázat cestu. Já bych volila rychlý a elegantní odchod, ať si v hlavě srovná sám co vlastně chce. A ještě něco, nevidím důvod proč mu natvrdo neříci, že o tom inzerátu víš?
leden 31, 2008 11:24
Vendulko, : mamča
podívej se pravdě do očí. Tvůj přítel nehledal partnerku, ale pečovatelku. Tobě dává jen pocit, že k někomu patříš, a i ten si musíš perně zasloužit. Možná jsou na vině jeho rozházené hormóny, ale Ty by sis měla vážit sama sebe a nenechat se od něj ponižovat. (Viz. že jsi tlustá, neumíš vařit, apod.).
Láska se vynutit nedá, a Tvůj přítel jí zřejmě není schopen.
Pokud nejsi masochistka, tak jdi od toho. Sama píšeš, že jsi dřív byla veselá a měla spoustu přátel, kterým chybíš. Tak se vrať mezi své přátele a užívej si života. Tvůj přítel si evidentně dokáže sehnat jinou, neokoukanou chůvu.
leden 31, 2008 11:25
Vendi, citim z Tvych radek, ze se podcenujes.. a naprosto zbytecne!!!! : mila1
Pokud se citis tlusta a prekazi Ti to, udelej s tim neco.. Zvedne Ti to sebevedomi... Ten Vas vztah, no nevim... co mate spolu spolecneho? Mate nejakeho konicka? Nebo spolu jen bydlite a obcas jedete na navstevu ke svym kamaradkam..? A k tomu inzeratu... jakpak jsi na to prisla? To by mne teda zajimalo.. neni to tak, ze sama sis taky neco podala? A v Tvem pripade si myslim, ze by to bylo asi lepsi - treba se najde nekdo, kdo Te bude mit rad proto, jaka jsi a ne proto, ze na jinou si netroufne...
leden 31, 2008 11:51
Vendo napsala jsi : Zdena
"Jenže já chci aby byl jako dřív a měl mě zase rád a nemusela jsme se pořád kontrolovat, abych neřekla něco špatně - co ho naštve, protože to teď opravdu stačí málo, aby po mě vyjel. "
Takže víš co chceš Ty. Co chce on už víš taky -"dal si inzerát" - zřejmě jste se na inzerát seznámili i spolu.
Předchozí rady jsou - elegantně ze vztahu vybruslit a zmizet. Řekla bych, že jsou to rady nejlepší, nic lepšího už se nedovíš. Smiř se s tím, že on to už s Tebou zabalil a je jen otázkou času, než se staneš zbytečná.

leden 31, 2008 11:55
... : bb
zdá se mi, že on má moc problémů a na to, aby sis s tím poradila, buď je to na odchod, pro mě by tedy asi byl, nebo na psychologa a nějaké změny, ale to by tam nesměl být ten inzerát na seznámení
pokud ten inzerát na seznámení - jak ses o tom dozvěděla? - není jeho hodně zvláštní způsob, jak dát najevo, že potřebuje změnu, třeba nehledá ani tak někoho jiného, ale někoho s vlastním bytem, aby se mohl odstěhovat z domu od matky? mně se zdá, že ona je tam takový brzdící, energii ubírající element
myslím, že by vám hodně prospělo, kdybyste se odstěhoali z jejich domu, kdo ví, co tam v mládí zažil
dospělý zralý chlap by si nenechal od matky zakazovat psa, taky myslím, že matka, která není ráda, že si její 40letý syn konečně našel normální nekomplikovanou nekofliktní partnerku, je zvláštní - že není spokojená vyvozuji z toho, že jejich vztah není dobrý a s Vendou sotva promluví
Myslím, že první krok by bylo se odstěhovat, rozjet nějakou novou společnou věc, jen ve dvou, zařídit nové bydlení, vymalovat si ho, natřít okna, zrenovovat starý nábytek nebo koupit nový, atd., prostě nový začátek spolu, nežít v tom, co mu připomíná nezdravou osamocenou minulost. Žít spolu jinde, než u nich doma. To by mohlo vztahu prospět, oživit ho, třeba by měl pak zájem řešit i ty sexuální problémy. Myslím, že to, jak se k tobě tulí a jezdí s tebou na návštěvy rád atd., je známkou, že tě potřebuje vedle sebe, a to moc. Ale neumí být zcela sdílejícím partnerem, natož motorem vztahu. Potřebuje tě, ale má jakýsi blok, něco ho brzdí. Pomaličku, zlehka a jemně bych s ním probírala možnosti odstěhovat se, vlídně a nenechat se odradit prvním odmítnutím "ale jak bysme to provedli, to je moc těžký, a drahý, tady máme barák" apod. Dát tomu čas, spíš než přesvědčovat začít líčit jak by to bylo hezké, až byste tam spolu s pejskem bydleli a chodili tam a dělali tohle. Můžeš se zajít poradi i jinam, než s kamarádkami, hormony jsou hajzli:-) třeba ti psycholog poradí.
No a uvidíš. Pokud to ale nepůjde, tak pak pryč, utrápila by ses a v 60 se ti bude odcházet hůř.


leden 31, 2008 12:04
Jestli bych něco nechtěla, : Míša šíša
tak strávit zbytek života s takovým partnerem. Jak řekl NČ: Panbů vám (ti) pomáhej.
leden 31, 2008 12:05
Vendulko, : skaz
víš,toto se stává i v dlouholetých manželstvích - chlapi mají taky obdobu menopauzy a kapánek zblbnou.Tam stojí za to zabojovat.Pokud to ustojí,vztah to paradoxně posílí.
Ale ty píšeš,že jste spolu teprve půl roku.To je trochu jiné.Tady souhlasím s ostatními.Odejdi.Pokud o tebe bude stát,tak za tebou přijde.Pokud o to ještě budeš stát i ty,klidně se vrať.Ale dej si určité podmínky.Teda ne,že sexovat se bude pravidelně ve středu a neděli,to by asi nešlo,ale takové,abys byla plnoprávný partner.

leden 31, 2008 12:06
... : bb
řekla bych, že tak do půl roku do roka by mělo být jasné, zda překoná zažité způsoby a odhodlá se ke změně, nebo se už tak uhnízdil, že byť nespokojený, nebude nic měnit - pak odejdi, ta co přijde po tobě se bude potýkat s tím samým problémem, pokud nebude mít jen nějaký pečovatelský komplex
leden 31, 2008 12:07
... : xxx
No já nevím , neznám tě , ale myslím si , že stojíš o něco , co vlastně nestojí ani za h.... !
Ten tvůj chlap je nemocný a ještě k tomu skoro impotentní , fyzický vzhled nic moc , ale sebevědomí mu asi nechybí , když si ještě dává inzeráty , takže dle mého názoru může být jenom rád , že má vůbec nejakou ženskou !
leden 31, 2008 15:38
Vendulko, jistě že máš naději, : Eva
dokonce OBROVSKOU naději, že Tvůj život bude zase hezký, když ale opustíš to "lidské panoptikum" co nejdříve, aby Ti pro život ještě nějaké síly zbyly!
Četla jsem to 10X, i všechno, o čem holky nade mnou perfektně přemýšlejí. Prosím Tě, nemůžeme to vědět sice úplně přesně a objektivně,ale zkus se nad tím zamyslet. Obávám se, že Tvůj partner je jeden těch, kteří mají, bohužel, tolik problémů sami se sebou, že příroda sama nějak pojišťuje, že nemají potomky, psi, sex, normální milostné vztahy atd. a není to nikoho druhého vina, a úplně nejméně tvoje!
Máš- li kam,prosím, tak odejdi, chvíli Ti určitě bude sice smutno a budeš pochybovat, zda jsi udělala správně (hlavně v situacích kolem spaní), ale hlavně bude mít Vendulka naději na veselý, vřelý a laskavý jiný vztah. Nad tím, kde teď žiješ NELZE zvítězit, NELZE se zavděčit, NELZE očekávat NIC. To je destrukce. Dobrovolná, když zůstaneš. Moc Ti přeji hodně štěstí do dalšího života!
leden 31, 2008 17:57
Psycholog by to nerekl lepe. : Bara
Vendy, Eva ti to napsala lidsky a hlavne srozumitelne. Vytiskni si to a vloz do penezenky. Pokazde kdyz zacnes pochybovat a davat si vinu, tak si to precti !!!!!! To te postavi zpatky na zem do reality. I ja ti preji hodne stesti do dalsiho zivota.
leden 31, 2008 19:00
Do peněženky, připíchnout na linku, na pelest... : wendy
když ono to jde tak ztuha, být najednou sama.
únor 01, 2008 13:43
děkuji za pravdu i útěchu : Venda
Všem moc děkuji za rady i slova útěchy. Škoda jen, že papír snese všechno, ale nevidí a necítí co vidím každý den doma já a co každý den cítím. Možná, že to mé trápení ani není tak velké jaké ho mají jiní či jiné. Ve své podstatě se mám dobře, ale ... pořád je kolem nás to proklaté ale. Byla jsem vdaná za člověka, který mě bil a psychicky týral mě, i mého syna. Měla jsem dost mužů, pro srovnání s tím nynějším. Takže když řeknu Nebe a dudy je to tak. Ale - když řeknu, že ani jeden muž není stejný (proč se to tvrdí, že všichni muži jsou stejní?) tak je to pravda - není. Protože, kdyby ano, zůstanu sama a vím, že i mnoho jiných a třeba i lamanějších. Možná je moje trápení malicherné a nestálo ani za to se komukoliv svěřit, ale mě to trápí a stálo mi to za to. Jště jednou vám všem moc a moc děkuji za vaše soucítění a dobré rady. Vyberu si jen ty co mi dodají sílu. A jedno vám řeknu, že mít i jen malou chvilku před spaním a být objímána a pohlazena mi stojí ASI to ještě to vydržet.
únor 03, 2008 10:44
Vendulko, jak bychom nemohly nepochopit, : Eva
že člověk touží být pohlazen a objímám? Vždyť na takový dlouhodobý nedostatek doslova lidé umírají (ač oficiální diagnóza je třeba rakovina)!
Celý život se ztuha sami učíme rozeznávat, co změnit můžeme a už nemůžeme...a u druhého to jde vůbec nedokonale.
Víš, mně ta "záchranná akce" zdálky připadala hrozitánsky velká, já bych na ní ASI fakt neměla, ale není vyloučeno, že já prostě nemám, ve vší úctě, ten tvůj "trénink, o kterém se mi doslova ani nesnilo". Ono jen máloco a málokdo je univerzálně "beznadějný". Třeba tam máš i být, to ale budeš vědět asi jen fakt ty.
Já mám jen obavy o tebe, protože mi přijdeš taková vřelá osůbka, aby ti to, nenápadně a zrádně, neubralo sebeúctu a energii, které nemá nikdo nekonečné množství...Tak se, prosím, opatruj!
únor 03, 2008 14:37
Jo, hlazená a objímaná... Proč ne? Ale proč ZROVNA vod tohle, v tom je asi ten hák : NČ
.
únor 04, 2008 06:08
Vendo, ja mam pocit, ze ty proste nechces videt veci, jak jsou... : mila1
To, zes mela smulu na muzske, je zle, ale neni to taky trochu Tvoje chyba..? Proc ses nechala tyrat? Vzdycky na to musi byt dva - ten tyran a ten co si to necha libit.. A to, co ted prozivas s tim soucasnym, tak to je tyrani take, ale dusevni a vlastne o to horsi.. Ten clovek si Te nevazi, hleda nejakou jinou a Ty pred tim zaviras oci.. Takze prosim Te!!! Prestan schovavat hlavu do pisku a priznej si pravdu.. Nebo sem za pul roku budes psat uz jako opustena a ubrecena zenska, ktera nevi, kam ma jit a co ma delat a proc to vsechno.. Je ti 45 a kus pekneho zivota mas pred sebou. A zalezi ted opravdu jen na Tobe, zda to vcas pochopis.
únor 04, 2008 10:32
Myslím, že pokud si člověk vytáhne z článku určité pasáže naskytne se mu odpověď sama. Ten člověk pro Vendu není vhodný : Kačka
nikdy nežil ve společné domácnosti s žádnou ženou
Asi byl do mě hodně zamilovaný. Byl - to je to správné slovo
Mám pocit a i to vím, že ho moc nepřitahuju, protože prý jsem podle něj tlustá
Přestal mě i líbat a předehra se také nekoná
Když má "ty své stavy", tak mi ani nechce dát pusu ba ani dotknout se ho nemůžu
Začal mi hanět i vaření
proč jsme se nepoznali o 17 let dříve

PS: nevím zda-li má Venda dceru, ale jestli ano, ať si zkusí představit, že s takovým chlapem její dcera chodí (myslím třeba jen skrz povahu)...
únor 04, 2008 13:49
KDYBY BYL TROCHU JINEJ (A MĚL MĚ RÁD) : NČ
JENŽE VON NENI TROCHU JINEJ (A NEMÁ TĚ RÁD)!
Tak už to kurnik pochop a zařiť se podle toho!!!!
únor 05, 2008 12:26
no ano, vendo, : Inka
schází Ti sebeúcta a sebeláska. Jinak by ses chovala jinak. Ale tím jak se chováš, tak si Tě ten člověk ať je jaký je, ani vážit nemůže, protože jsi schopná odpustit a zapomenout a vlastně sama mu posouváš hranice toho jak moc Ti ještě může ublížit. Asi každý si potřebujeme něco prožít, abychom pochopili a mohli se posunout prostě dál. "Každý se máme tak, jak si zasloužíme". Budu Ti držet palce, ať to pochopíš co nejdříve a můžeš se posunout dát, někam, kde ta pravá láska a spousta pohlazení (od někoho kdo jistě někde čeká) pro Tebe bude a bude od srdce ne z donucení či z lítosti.
únor 05, 2008 12:31
LÁSKA HORY PŘENÁŠÍ : fany
myslím, že ten problém není ani tak jeho (on si žije se svými problémy a nechce je zřejmě řešit) jako Tvůj: chci s ním zůstat za všech okolností nebo odejít? Miluju ho tak, že je pro mne osudovým mužem nebo chci sama změnu? TO SI MUSÍŠ vyřešit sama a NIKDO, ani žádná kamarádka nebo psycholog nebo tady na netu to za Tebe neudělá...mám stejný problém: problémoví partneři, schizofrenici, marjánkáři apod. apod. Podívej, já to řešila: žádný partner, ale žila jsem s matkou, takže jsem zase tolik společnosti nepotřebovala, kamošek taky habaděj, aleuž mi je 44 a jsme zamilovaná do jednoho problémového patnera (už rok) TAK MOC, že jsem schopná vytrpět všechno (zatím), prostě mě to samotnou už nebaví, a to je hlavní, že to vím, že ON JE PRO MĚ tím "osudovým" mužem ať to stojí, co to stojí. TAK TI DRŹÍM PALCE kek správnému rozhodnutí. Fany smilies/smiley.gif
červen 21, 2009 17:26
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]