O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

BUDE DOBRÝ TÁTA? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 20 září 2018
 Potřebuju poradit, přátelé… Chodila a pak i žila jsem s partnerem sedm let. Jednoho dne přišel nějaký špatný a pak z něj vylezlo, že má ještě „jinou“ a ta je „v jináči“. A bylo po všem… A já byla pak tři roky sama, a začala jsem si už myslet, že všichni solidní chlapi vymřeli. Rady kamarádek, ať si „nechám dítě udělat“ a budu jen s ním, jsem ale neposlouchala. Protože chci mít celou rodinu, tedy i manžela.

 

 

 

Pak jsem poznala toho pana Dokonalého, je o dva roky starší než já a svobodný. Je fajn, dobře si rozumíme, milujeme se a chceme spolu žít. Když jsem mu řekla, že strašně moc toužím po dítěti, tak on nebyl proti. Jenže – nějak to nešlo… A pak jsme byli letos u moře, a tam mne požádal o ruku. Jenže, současně mi řekl, že se mi musí k něčemu přiznat. Je prý už otcem desetiletého kluka. Ale prý nemusím mít strach, náš vztah to nijak nenaruší, on se s ním vůbec nevídá. Syn je prý hřích z mládí. On se ji snažil přesvědčit, aby si to nechala vzít, ale nedopadlo to, a dítě se narodilo. Tak jí posílal nějaké peníze, ale ona se za pár let vdala a ten její kluka adoptoval. A že opravdu s „tím“ už nemá nic společného…

Myslíte, že je to normální, když vůbec nikdy toho svého syna nechtěl vidět a je mu to úplně jedno? Že může být jednou dobrý táta?

Šárka

 

Komentáře (6)add feed
... : mila1
Nějak tomu vůbec nerozumím.
Když jsem mu řekla, že strašně moc toužím po dítěti, tak on nebyl proti. Jenže – nějak to nešlo…

Co nešlo? Pokud nešlo otěhotnět, a o to asi v tomto případě nejvíc jde, tak nechápu pak to, že Tě žádal o ruku .. a co se týče jeho desetiletého syna, ke kterému se moc nezná (jeho verze, třeba časem poznáš, že to je jinak), tak špatně je jenom to, že se k němo přiznal až při té žádosti o ruku, jakoby se za to styděl..? V každém případě mi celý ten dotaz přijde nějaký zmatený..
září 20, 2018 09:05
... : *deeres*
Šárko, takže toužíš po dítěti, on není proti, ale žádné zatím nemáte, ani nečekáte, ale ty se ptáš na základě zjištěných zkušeností, jestli pan dokonalý by mohl být dobrý táta?
Když ti napíšeme, že ne, rozejdeš se s ním? Když ti napíšeme, že ano, pořídíš si dítě alternativní cestou (umělé oplodnění, adopce...), budete to jenom zkoušet dál?
Ať je to, jak chce, nikdy nikdo ti nezaručí, že bude dobrý otec. Nebo naopak, otec na dvě facky, proto, že se nestará o dítě, které o něm nejspíš ani neví,které je adoptované a tak vlastně už ani není jeho.
Mila1 má pravdu v tom, že s tím potomkem to je jeho verze, skutečnost může být jinak.

září 20, 2018 11:59
... : Šárka098
Milo1, když mě žádal o ruku, tak to nevěděl, že to nejde, prostě jsme nic nekontrolovqali a nepovedlo se, tak jsem to myslela. On prostě souhlawsil že chci mimčo a tak že se vezmeme. Chápeš? Ale já se bojím, aby se jednnou nechoval k našemu případnému dítěti nějak odmítavě. A co když ten kluk bude chtít ho později znát a to všečchno kolem. Nějak se v tom nevyznám a zase to s ním nechci rozpiutvávat.
září 20, 2018 12:01
... : mila1
Šárko, ale já to pořád nechápu, nejdřív jste zkoušeli otěhotnět, zjistili jste, že to nejde, a pak Tě žádal o ruku..? Předpokládám, že pro Tebe je teď priorita číslo 1 mít děťátko. Tak nějak nechápu, proč, když to s ním nejde, řešíš, zda bude dobrý otec..? Asi jsem natvrdlá
září 20, 2018 14:31
... : Šárka098
Nemohla jsem se nějak dostat k PC.
Tak já to zkusím znovu vysvětlit, snad se mi to povede líp:
1) nevěděla jsem, že hned neotěhotním
2) on to taky nevěděl
3) tak jsme to zkoušeli asi půl roku
4) jeli jsme k moři, tam mne požádal mne o ruku
5) při té příležitowsti mi to řekl
Jsme stále spolu, ale já teď beru antikoncepci, protože si to musím rozmyslet...
napsala jsem to už srozumitelněji?

smilies/wink.gif
září 22, 2018 17:48
... : magdalenka
Může být skvělý otec. Záleží na vás. Na tvém místě bych vzala rozum do hrsti a snažila se chlapa udržet, ne rozhodit. Třeba mu to není jedno, že se o jeho dítě stará cizí chlap,ale moc s tím nenadělá. Budoucnost můžeš věštit z křišťálové koule. Nebo jí můžete jít spolu naproti. Dokonalý muž je pohádka pro malé holčičky.
září 24, 2018 20:11
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]