O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KOLEGYNĚ V PRÁCI - JAK NA NI? PDF Tisk E-mail
Úterý, 11 září 2018
 Dobrý den, mám problém, se kterým si už nějakou dobu nevím rady. Možná se bude zdát někomu banální a hloupý, ale mě docela komplikuje život, proto se obracím s žádostí o pomoc do vaší poradny. Je mi 30 let a nedávno jsem nastoupila do nové práce na obchodní pozici. Práce mě moc baví. Vlastně jsem úplně nadšená a pohlcená.

 

 

 

 

 

Je i dobře placená a ráda bych zůstala. Problém je moje kolegyně, se kterou sedím v kanceláři. Četla jsem spoustu nejrůznějších stížností na kolegyně, jak jsou hrozné a hádavé a nesnášenlivé. Já mám problém opačný. Ta moje je sladká jako med.

 

Zhruba v mém věku. Je tak milá, že mi to leze krkem. Mám úplně husí kůži, když mi volá, nebo když spolu máme něco řešit. Neustále mě chválí, a to i za to, co jsem neudělala. Vždycky věci uvedu na pravou míru, že to třeba není moje záležitost, ale ona pokračuje dále. Nenapadá mě motivace, proč to dělá. Navíc je příšerně užvaněná.

 

Omlouvám se za výrazy, ale v práci se držím zpět a snažím se být k ní korektní a příjemná, jenže i tak mi to už někdy leze i ušima.

Jsem rozhodně introvertnější a lidi si nepouštím k tělu hned. Ona je v tomto jiná, ale pokud jí nejdete na ruku, tak zas dokáže být pěkně zákeřná.Zažila jsem to, a věřte, není o co stát...

Takže já jsem na ni milá a poslouchám její řeči, ale je mi z toho zle.

Nechci dělat zlou krev, ale jak jí rozumně naznačit, tak abych se já nedotkla, že mně tohle nesedí a nechci takhle komunikovat, a taky nechci podobnou komunikaci z její strany?

 

Děkuji za pochopení a pomoc

Iveta

Komentáře (4)add feed
... : *deeres*
Naznačovat můžeš, můžeš jí to dát i písemně, ale vsadím se, že s ní nehneš.
Není hádavá a nesnášenlivá, je jako med.
Otázkou je, jaká je ve skutečnosti? Já jsem na tyhle zlatoústé typy dost opatrná a ty jestli v té práci chceš vydržet, tak bys měla být také.
září 12, 2018 10:27
... : NČ
Já v tom zase až takovej problém nevidím. Neprobírat soukromý věci, zejména chlapy, ale ani děti, vlastně ani "co k večeři". Mobylovat jedině mimo kancl a odpovídat jí sice slušně ale jen krátce. Přestane ji to bavit.
Nějakýho zvědavýho vtíravýho votrapu v kanclu jsme zažili asi všichni, taky mi něco takovýho jednou u mě usadili. Byl strašně snaživej, kecal mi do každýho telef. hovoru (ale ne zle, vůbec ne, naopak hrozně snaživě, strašně chtěl pomoct). Nevšímal jsem si jeho rad, mluvil jsem dál, jako by tam nebyl. Za čas dal pokoj. Ale to ještě nebyly mobyly, nemohl jsem na chodbu. Jen semse doslechl, že pak chodil vopruzovat vedle, říkali mi ať si dám bacha, že mě pomlouvá. Pak ho vyrazili pro neschopnost a pak už nevim.
září 12, 2018 11:00
... : *deeres*
Tohle asi nebude případ neškodný, žvanivý otrapa.

ale pokud jí nejdete na ruku, tak zas dokáže být pěkně zákeřná
září 12, 2018 11:07
... : NČ
Taky jsem vymejšlel jak na kolegyni z práce. Jak na ni? A ani to moc přemejšlení nedalo a bylo to moc fajn.
září 12, 2018 14:49
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]