O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PRÝ ZA TO MŮŽU JÁ PDF Tisk E-mail
Středa, 18 červenec 2018
 Rozešel jsem se s přítelkyní. Už to delší dobu neklapalo, v podstatě jsme vedle sebe jen tak fungovali. Bydleli jsme sice spolu, tedy u ní, ale bylo to takové manželství po deseti létech. Naštěstí bezdětné. Ne, nehádali jsme se, ono už to ani to hádání nemělo cenu. Nějak jsme neměli společné zájmy, každý si jel vlastně po svém. V té době jsem poznal Katku. Perfektní hodná holka, chytrá, příjemná, no – nebudu sem psát všechny ty superlativy, co mne napadají. A tak jsem se rozhodl situaci řešit. Přítelkyni jsme prostě jednoho dne řekl, že si musíme promluvit, a že se chci odstěhovat. Že si hledám podnájem a prostě tohle soužití na nic že skončíme…

 

 

 

 

Ovšem, to jsem nečekal, co bude reagovat: hrozná scéna, jako kdybych opouštěl nemocnou, těhotnou a já nevim co dál. A hlavně – jako kdybychom se nějak milovali… Přitom to bylo už přes rok o ničem, vlastně soužití ze setrvačnosti. Takže scény a i když jsem se odstěhoval, tak to pokračovalo. Ale pak, asi po čtyřech měsících, mi zavolala její máma, že je v nemocnici, na psychiatrii, a že se bojí, aby si něco neudělala… A ať za ní zajdu. Nechal jsem se umluvit a šel jsem za ní.

 

Co bylo ovšem další obrovské překvapení, když mne pak na odchodu na chodbě zastavila její ošetřující lékařka a jen tak mi sdělila, že naštěstí o dítě nepřijdeme… Takže jsem nastartoval zpět a ona mi řekla, že jak byla tak zoufalá, tak šla někam “mezi lidi”, někoho sbalila a takhle to dopadlo. Proto se vlastně taky tak zhroutila… A zas mne prosila, že ať to dáme znovu zpět, že si to když tak nechá vzít, a já nevim co dalšího… Prostě řeči, řeči...

 

A hlavně: za všechno že můžu já! Já ji opustil, já ji vlastně dohnal do takové situace… Je mi z toho všeho dost zle. Mám na ni vztek, ale zase jsme spolu byli hodně dlouho – sedm let, a tak je mi opravdu líto, co si zavařila, ale přeci to nemůže všechno házet na mně… Nehledě na to, že je mi opravdu dobře s Katkou a chtěl bych s žít s ní.

 

PATRIK

 

Komentáře (3)add feed
... : *deeres*
Asi je to hnusná rada, ale jdi od toho. Je to její život, bude to její dítě a od ní to je jenom citové vydírání. Co je opravdu hnusné, že chce obětovat svoje budoucí dítě jenom proto, aby získala zpět něco, o co si myslí, že přišla.
červenec 18, 2018 09:26
... : Bara
Jsem stejneho mineni jako deeres, citove vydirani a to nemuze dobre dopadnout, ani pro ni, ani pro tebe. Momentalne resi situaci hlavne pro sebe, nerikam ze je manipulant, ale snazi se te dostat do pocitu "vycitky svedomi" a ten napad s ditetem by melo byt pro tebe varovanim.
červenec 18, 2018 19:47
... : Krakonoš
Jo, přesně tak, nenech si vnutit žádný kecy vo tom, že za něčí bordel v hlavě můžeš ty. Todle si bude muset vybojovat slečna sama a ty, jestli nechceš zažít peklo na zemi, se toho neúčastni. Drž se toho, co ti řiká intuice. A vlastně v tomhle případě i vobyčejná logika.
červenec 19, 2018 22:52
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]