O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NECHUTNÝ SPOLUPRACOVNÍK PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 05 červenec 2018
 Vážení, je nás v kanceláři pět. Tři muži, dvě ženy. Jeden z mužů už má před důchodem a on je ten, kvůli kterému vám píšu. Pracuju tam už víc jak čtyři roky a donedávna bylo všechno v pořádku. Ale pak se najednou ten člověk začal měnit. Ani ne tak vzhledově, jako že zapáchá. Vším - potem, vyčichlým pivem, špínou, špatným zažíváním. On totiž prdí. A bohužel to tak, že nic neslyšíte, ale najednou dostanete strašnou pumelici do nosu. My sice ječíme, ale on říká, že za to nemůže, že to ani nevnímá.

 

 

 

 

 

     Zkoušeli jsme nejrůznější způsoby domluvy, mírné, zhruta i horší,  to když ruply nervy tomu mladšímu, který sedí vedle něj nejblíže. Jenže - co dělat, když on je jinak opravdu perfektní pracant, šéf na něj nedá dopustit a tomu, co my říkáme, se vlastně jen směje. Že ať si tedy odevřeme okno. Jenže to také nejde pořád, protože jsme v takovém uskupení stolů, oken a dveří, že téměř vždy, když máme tedy otevřená okna, tak stačí, aby se otevřely dveře a všechny papíry nám lítají.

 

      Možná, že si řeknete, že je to prkotina, ale zkuste v něčem podobném pracovat... A to ještě ani nemluvím o tom, že on si teď nosí svačiny, které si tu jí. Což by nevadilo, jenže jak má teď (asi půlrok) falešné zuby, tak si je před jídlem vyndá na stůl, nakrájí si to jídlo a jí. Je to strašné. Uvědomuju si, že to je všechno asi stářím, prostě na sebe přestal tak moc dbát, ale pro nás ostatní je to obrovská vada na kráse, protože práci, kterou děláme, máme docela rádi a teď se nám do kanceláře ani nechce.

 

      Jestli máte nějaký nápad, jak tuhle neřešitelnou situaci (zatím a pro nás),  nějak bez nějakých velkých nepříjemností vyřešit, budeme určitě moc rádi.

 

 

 

DĚKUJI, LUCIE

 

 

Komentáře (1)add feed
... : *deeres*
Nápad by byl, kolegu zašpuntovat a falešné zuby mu zahodit! smilies/grin.gif
Problém doopravdy vyřešit nemůžete vy, ale vedoucí. Kdysi jsem také zažila smraďocha v práci, rozumný vedoucí mu přidělil samostatný kamrlík a práci, při které se ani v tom kamrlíku nemusel moc zdržovat.
červenec 05, 2018 08:53
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]