O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KOHO VOLIT? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 02 červenec 2018
Přejít na obsah
KOHO VOLIT?
Strana 2

 

 

 

 Tohle je třeba číst - a opravdu si prověřovat jednotlivé pány a dámy. Mj. ta nová ministryně, co se jí "povedla" tak dobře diplomka, ta mne fakt dostala... No, dostali se k superplatům další, uvidíme, jak si povedou. Respektive, jak jim to dovolíme. Protože jediné, co můžeme dělat my, ti "tam dole", je nemávat jen rukama, a neříkat, že se s tím nedá nic dělat. Dá, vždycky.

 

 

 

 

Jo - a proto bych vám chtěla napsat:

 

Kámošky a kámoši, já vím, že jste všichni dost naštvaní - jenže: jste naštvaní na ty, kteří sedí tam nahoře. A je úplně zbytečné se tady kvůli tomu prát... Chápu obě strany, protože kupodivu máte svou pravdu všichni. Je to zoufalé, ale je to tak. 

 

Související obrázek

 

 

Takže spíš než se navzájem osočovat, že Tonda fandí zelenýmu kohoutovi a Amálie pruhovanýmu, spíš pište, co víte konkrétně – co, kdo, kde... 

 

Já udělala kdysi velkou chybu: byla jsem v OF, docela mne to bavilo. Jenže, pak jsem poznala, že většina jich si tam jen vzala triko jiného mančaftu, ale v jednání se nezměnili. Naopak. A tenkrát jsem si řekla, že s tím nechci nic mít, a šla jsem od toho. Hloupost. Kdybych to mohla vrátit... Jak se znám, tak bych se snažila nějak dát vědět, "kdo je kdo".No, ale pro mne už je pozdě, tak teď je to na vás...

 

 

 Takže hádat se o prkotiny, když jde o velké věci?

Ono to je takové zástupné téma - prostě hodí nám "chléb a hry",

a my se tu hádáme a hádáme a hádáme, zatím co oni mají "KLID K PRÁCI" :-)))

 

 d@niela

 

P.S. - Sofiina volba = Sofie s dětmi byla zatčena a uvězněna v koncentračním táboře Osvětim.

Odtud si dovezla své trauma, když se hned po příjezdu musela rozhodnout, které z jejích dvou dětí přežije,

a které bude posláno do plynové komory. (William Styron: "Sofiina volba")



 

 

Komentáře (6)add feed
... : NČ
No jak myslíš. Mně osobně nejde o tu věc samu, přece odedávna píšu, že se rozhoduju mezi špatnym a ještě špatnějšim. Vaděj mi ovšem hloupý bezdůvodný nadávky, navíc neoriginální, jen odeslechnutý od přiblblejch novinářů, umělců, apod.
Taky mi vaděj odeslechnutý, neuvěřitelně hloupý, kydy "proč se bát uprchlíků, když u nás nechtějí bejt?". V Evropě toho je na miliony a denně tisíce přibejvá; to snad Česko není součástí Evropy? Máme to tady ovšem už dneska, zatím v menší míře, ale je jen otázka času, kdy se to sem navalí. A zatim všechno nasvědčuje, že se to navalí do pěti let, hned jak to sem Němci začnou házet přes plot a prosaděj si jednotný dávky v celý Evropě (návrh už je na stole a činí 800E, teda našich 20tis. Kč, na každýho měsíčně, plus bydlení a strava).
A vaděj mi kecy, odsuzující mou volbu menšího zla, aniž bych dostal odpověď na snadnou otázku: "Tak jo, ten se ti nelíbí, fajn. Kdo se ti líbí? Koho mi doporučíš a proč?" Tohle zůstává tvrdošíjně bez odpovědi, nanejvejš se dozvim, že to musí bejt někdo čestnej, neúplatnej, bez střetů zájmů .... No tak jo. Ale kdo to teda je? Opět bez odpovědi. Nebo jako před chvílí: "všichni stojej zaprd, já volit chodim pravidelně, ale koho mám volit, to nevim ....".
Tak už mě napadá zase jen ta prostata.
červenec 02, 2018 19:07
... : NČ
Omlouvám se za reakci shora. Psal jsem to dřív, než jsem si vedle přečetl, že se mám nějakejm dámám nejdřív omluvit. Nevím, za co bych se měl omlouvat, taky nevím o žádnejch dámách, takže bude nejlíp, když tady tohle redakce smázne.
červenec 02, 2018 19:21
... : *deeres*
Možná by se našli chytří a spravedliví, jenže ty se nechtějí umazat od toho hnoje. A jako jednotlivci ani nemají šanci, protože je mezi sebe nepustí. Zatím tam je korytář, vedle korytáře a vypadnou jenom ti, co moc nahlas mlaskaj´ a nechtějí dopřát druhým. Někteří zmizí úplně, někteří jsou vykopnuti vejš, aby nepřekáželi.
My už jsme se ilegálů dočkali, v Praze jsou běžně k vidění. Přelejvají se k nám přes hranice, zatím jich tu není moc, ale všeho dočasu. Od nás prachy nedostanou, tak se živí kriminální činností. Ty legitimní, co nakonec stejně dostaneme, ti už budou přebraní,bude to jenom samý inženýr, doktor, technik jaderných zařízeníi i chemik a snad budou i umět číst :-
https://www.instagram.com/p/Bi7RL7mDdOu/?taken-by=videos_wtf_
červenec 02, 2018 19:29
... : d@niela
Furt sem se rozhodovala: Jo, nebo ne.
Ale tak ok, dám se do toho. Vím o skupince místních, kteří prosadili dát třúpokoják, vybavenej, plus "živobytí na rok" jedné eritrejské rodině. Před rokem.
Vobyč lidi, možná že uměj čist a psát. Staršílidi...
Vím asi, proč... Zjistím.
Proč ne nějaké naší rodince? Oč jsou lepší?
červenec 02, 2018 20:11
... : mia I
Ty si zahráváš smilies/wink.gif Hele ptala jsem se kluka , co se říká o uprchlících u nich v práci v Německu a říkal, že to je tabu, za celou dobu té krize o tom nepadla ani věta. Ale třeba v čekárně u lékařky, kdy Němci nevěděli, že mezi nimi sedí Čech se jiní Němci rozparádali, to si servítky na migranty nebrali. smilies/wink.gif V zájmu regulérnosti je třeba říct, že Češi jim taky vadí, kvůli drogám. Co tak syn vyposlouchal. Ale ty námitky Němců na migranty sem radši nebudu vypisovat, ostrá slova.
červenec 03, 2018 06:35
... : Josef Kouba
Pokud se podíváme zpět do historie, tak ve všech státech světa byla o moc vždy rvačka a bude.
Itálie je přímo perla. O Afrických státech raději nemluvě. Tam teče krev.
Není a nemůže být vláda jež vyhoví všem. Nesleduji jak se daří nyní na Islandu, kde před lety vládu lid rozpustil.
Dokud bude politika finančně přitažlivá tak se tam vždy dostanou živly s velkými lokty. Takových 500 tis. Kč měsíčně v EU je přímo výsměch lidem, kteří na tuto částku v počtu 20 dělají celý měsíc.


červenec 04, 2018 04:23
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]