O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DRUHÁ MÍZA? CO TEĎ? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 25 červen 2018
 Milí čtenáři a čtenářky, milá Kudlanko, využívá anonymity a rád bych se poradil s mou zoufalou situací… S manželkou jsem spolu 36 let, vlastně od ranného mládí nás obou, a prakticky nemáme žádné problémy. Ani jsme nikdy nic neměli, oba jsem takové klidné tiché povahy. Jenže mě je teď 55 let, a strašně jsem se zamiloval do mladší ženy. Přišlo to absolutně najednou, jsem z toho úplně mimo...


 

 

 

Manželka byla vlastně moje první a jediná žena, a já teď pořád myslím jen na to, co všechno jsem bych mohl, tak nesmírně rád, s tou druhou, úžasnou, zažít. Problém je v tom, že jsem sám na sebe naštvaný, za to, že se tak cítím. Říkám si, že přišla na starýho kozla krize středního věku. Ale moc  mi to nepomáhá. Manželku bych v životě nepodvedl. Ale cítím, že podvádím sám sebe. Zatím je všechno jen ve stádiu platonickém, ale nevím, jak dlouho to zvládnu. Zda se mám rozběhnout hlavou proti zdi, nechat se vykastrovat, zbláznit se…

 

 

Co mám dělat? Máte někdo podobné zkušenosti?

Ale prosím, nemusíte mi jen nadávat…

 

JARDA

Komentáře (16)add feed
... : NČ
Pokud nemám nadávat, tak vlastně není, co psát. Snad jen: Víš, jak dopadl bejvalej premiér Nečas?
červen 25, 2018 09:29
... : Inka
K tomu se snad ani vyjadřovat nechci, mám vlastní zážitek v roli manželky zamilovaného manžela už za sebou ... nedopadlo mu to ..., ale nám to zničilo hezký vztah natrvalo ..., dětem to zbouralo rodinu ...
červen 25, 2018 10:14
... : alka..
Už moje babička říkala:Když chytne stará stodola,není k uhašení.Zažila jsem mnoho takových požárů ve svém okolí,ale jeden z deseti vyšel.
červen 25, 2018 10:20
... : Hanii
Tak to mám také za sebou...byli jsme spolu 40 let a muž se zbláznil do mladší ženy než je naše dcera. I ona byla vdaná, bezdětná. Vzali se měsíc po našem rozvodu ( ona se stihla zatím také rozvést), za 3 měsíce se jim narodil syn. Nyní je exmanželovi skoro 70, jí 45. On nikam nesmí, má omezený i alkohol, který mu tak chutnal a bude pracovat až do smrti, protože mladá paní 7 let nepracuje. Nová manželka omezila jeho styk s dětmi i vnoučaty. Je unavený, nervozní, neodpočatý. Ještě několik let mi vždy přál k výročí našeho seznámení...ha ha. Kdo ví proč?
smilies/grin.gif
červen 25, 2018 10:53
... : *deeres*
Pokud nemáš dost pružné svědomí, tak se od předmětu své touhy odstřihni, totálně.
Doba, kdy s tebou mlátí hormony a ty bys šel přes hory a lesy a za sebou nechával spoušť, ta netrvá dlouho, asi tak rok.
Zamilovanost je jenom chemický koktejl v těle, který si zahrává s tvojí myslí. Tak to nastavila příroda, abychom se rozmnožovali. Nechceš být své ženě nevěrný,potom si uvědom, k čemu ti asi ty plané naděje jsou. Celkem asi na nic, pokud nechceš být rozervaný poeta, jenom se marně trápíš tím "co kdyby"?
červen 25, 2018 11:23
... : doktor
Je mi 75 a vím co jsou to touhy.Nevín jak kdo,ale myslím si,že je důležitý choutky držet pěkně u huby.
červen 25, 2018 12:31
... : mila1
A ta mladší žena, do které ses zamiloval, o tom ví? A je vdaná nebo svobodná? A pokud je vdaná, tak šťastně nebo nešťastně? Proč se ptám:
Pokud o Tvém zájmu ví a je svobodná, tak hrozí, že bude chtít víc než pěkné chvilky... takže si představ, jaké to bude oznamovat manželce, že se rozvádíš atd.atd.
Pokud je vdaná a není v manželství spokojená, tak hrozí něco podobného, s tím rozdílem, že kromě Tvé rodiny rozbijete ještě rodinu další.
No a pokud je vdaná a má chuť jen na nějaký občasný nezávazný flirt, pochopitelně za předpokladu, že se to vaše protějšky nedozví, tak to by se ještě tak dalo pochopit, ikdyž se mnou místní osazenstvo nebude souhlasit.
Ovšem jak sám vidíš, všechny možnosti jsou špatně nebo skoro špatně. Asi by to chtělo dát si studenou sprchu nebo si jít zaběhat.
červen 25, 2018 12:48
... : d@niela
je to smutný, ale myslím, že ať bys napsal, Jardo, kamkoliv, dostalo by se ti všude stejné odpovědi...
Je to něco podobného, jako když jsi po vážné operaci žaludku, uzdravuješ se, a najednou před tebou zavoní pečená kachýnka... Tak - buď si řekneš: :"Sežeru to, ať třeba natáhnu bačkory", s vědomím, že TEĎ ti bude chvilku skvěle, pak hůř a možná, že na to i dojedeš, nebo si řekneš - hochu, tohle je fakt nebezpečný, je to živej jed...
V tomhle dřív bejvávaly asi prospěšný nevěstince: pokud byl nějaký pán tak šíleně potřebný, tak si tam zašel. Jenže - ani dřív, ani teď, když bys do podobné osvěžovny zabrousil, ti to nenahradí "zamilovanost, pocity novosti atd.". A zas bys jen shořel.

Takže jediná možná rada je ta, co napsala přede mnou mila1: pokud byste si vy dva dali někde "pusu" a nikdo se o tom nikdy nedozvěděl, bylo by to jako soustíčko té vonné kachýnky. Jenže - jen ochutnat, a neplač moc.
Vydržel bys to?
Zapřemejšlej...
červen 25, 2018 14:15
... : Sidon
Milý Jardo, (mám velké nutkání napsat Malý Jardo)

Stavět svoje štěstí na neštěstí druhých se nevyplácí, a jak už napsali někteří předemnou, ono se Ti to pak vrátí i s úrokama.
smilies/cool.gif
červen 25, 2018 15:58
... : Petr Sysala
Jardo,je jednoduché.
Rozveď se, najdi (zafinacuj) si bydlení, ekonomicky se osamostatni, nauč se vařit, prat, uklízet, vyjít z jednoho platu, vyřeš si vztahy s rodinou a pak, jako svobodný mládenec, si dělej, co chceš (udělej ze sebe libovolnevelkeho idiota).
červen 25, 2018 16:20
... : Josef Kouba
Jaroslave, život je krátký.

Stoupenci nemonogamních vztahů mohou otevírat šampaňské. Jakkoli je jejich životní styl tradičními konvencemi odsuzován, věda mu složila poctu. Přináší totiž spokojenější a bohatší sexuální život, tvrdí aktuální výzkum.
Láska nemusí mít nic společného se sexem a milostné hrátky nemusejí být spojeny s citovou blízkostí. Americký sociolog Eric Anderson boří vše, co nás učili rodiče, romantické romány i Hollywood. Monogamie je podle něj umělá sociální instituce, která chce omezit sexuální potěšení mužů i žen.
Zdroj: https://xman.idnes.cz/nemonogamni-vztahy-sex-spokojenost-polyamorie-otevrene-pzl-/xman-sex.aspx?c=A180408_155241_xman-sex_fro

červen 26, 2018 05:31
... : *deeres*
Jaroslave, život je krátký. A některé ty ošklivé pohlavní nemoce, na které nejsou léky, ti ho mohou podstatně zkrátit.
Pepa má pravdu, monogamie, ruku v ruce s manželstvím, je umělá instituce a homo sapiens na to přírodou není stavěn. Dříve lidi brzdily v polygamních vztazích křesťanské církve, dneska by se měli bát HIV a nového druhu kapavky, na který nezabírají antibiotika. Oni jenom takový opar je fuj, fuj!
červen 26, 2018 09:37
... : Pernella
Nezapomeň, že jakmile se to tvá manželka dozví, porazí ji to. Strašně jí tím ublížíš. Znám to z vlastní zkušenosti a ze zkušenosti mně nejbližší starší osoby.
A ty riskuješ, že na stará kolena zůstaneš sám.
červen 26, 2018 12:29
... : Milena Nováková
Život je dlouhý na jednu lásku, zpívá se v jedné písničce.
Ale milý Jardo, Ty jednak nevíš, zda ta Tvá mladší nová láska pociťuje k tobě totéž. Může se tvářit i vstřícně, ale možná jí jen lichotí Tvůj zájem, možná se jí také líbíš, ale za rok, za dva se porozhlídne po jiném. Dokud budeš trochu k světu, akční a při penězích, najdeš si snadno jiné dočasné "kamarádky", ale možná už nikdy nenajdeš ženu ochotnou ti vařit, prát, uklízet a ošetřovat Tě, až Ti síly a zdraví dojdou.
červen 26, 2018 12:44
... : mila1
Já si myslím, že Jarda si tohle všechno uvědomuje. Oceňuju, že je upřímný a nevěsí nám na nos řeči typu - má žena mi nerozumí, tak mám právo hledat potěšení jinde. Asi každého z nás, co je delší dobu ve vztahu, napadnou podobné myšlenky jako Jardu a každý s nima naloží podle svého - i s těmi riziky, co případně hrozí. Pokud ale nechci ohrozit současnou - u Jardy zřejmě dobře fungující rodinu - tak je nutné být maximálně opatrný a to se moc neslučuje s tím rozpoložením mysli, ve kterém se Jarda momentálně nachází. To prostě zavání průšvihem. Pokud je touha opravdu tak nepřekonatelná, doporučuji se řídit tím, co napsal Petr Sysala. Ale kde je pak to romantické rozechvění a touha..? Asi tak
červen 26, 2018 14:54
... : Maky
Jde hlavne o nenaplnena ocekavani a nesplnene cile ci predstavy. Clovek vyhori, ma pocit, ze nic nedokazal a duchod se nezadrzatelne blizi a pak uz cas nebude na nic..
Prihazuji uzitecne ctivo pro pany i damy, aby se krizi mohli vyhnout...
http://www.erekce.cz/krize-stredniho-veku-u-zen/
https://www.erekce.cz/krize-stredniho-veku-u-muzu/
září 04, 2019 10:08
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]