O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NECHCI SE S MÁMOU POHÁDAT PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 24 květen 2018
 Žijeme s mými rodiči v RD již 3 roky. Co se týče hlídání, všichni říkají, jak jsme na tom dobře a jak se máme, že žijí s námi a pohlídají. Jenže - malej má 1,5 roku, a zatím s ním byla babička jednou venku a jinak nic. Jinak doma pohlídá jen chvilku, a to nesmí plakat. Takže většinou jen na takovou dobu, než se vysprchuju. Takže spíš jen takový minutový hlídání.

 

 

 

 

 

Je mi blbý se o hlídání doprošovat, když ji to samotnou nenapadne. Chodívali jsme každý rok s manželem si sednout na výročí svatby do hospůdky na večeři, a když jí o to poprosím, tak musím poslouchat dotazy typu: A proč tam jdete? A kdy se vrátíte? A kde jste tak dlouho? Do toho občas telefonát, kdy už přijedeme. Tak si člověk ani toho času „volna“ moc neužije. 

 

A ještě jedno co mi velmi vadí, co se týče výchovy. Máma syna hrozně rozmazluje. je to až tak daleko, že mě nechce poslouchat a do postele nechodí bez bonbonků, které mu babička dává. Nevím co dělat a jak jí říct, že její výchova se mi nelíbí, již několikrát jsem na to poukázala, ale ona oponovala s tím, že je babička a né ježibaba. Tak jsem bezradná a ke všemu se mi zdá, že syn má svou babičku mnohem radši než mne, že já jsem pro něj ta špatná.

 

Tak bych se chtěla zeptat, jaké jste měli nebo máte vy zkušenosti?

Jak to řešit? Nechci se zase nějak s rodiči pohádat.

 

DARINA

 

 

Komentáře (4)add feed
... : *deeres*
Jak to řešit? Odstěhovat se!
květen 24, 2018 20:41
... : Milena Nováková
Moc to nechapu. Stěžuješ si, že babička vnoučka nepohlidá, a tak mi není jasné, kdy ho stačila "rozmazlit"....
květen 25, 2018 08:56
... : doktor
Darin,je přece jasné,že společné bydlení s rodiči,je jedno od koho,nebude dělat dobrotu.Odstěhujte se bude dobře.
květen 25, 2018 12:18
... : magdalenka
Myslím, že vás máma "hlídá" neustále. Nejenom kluka, ale hlavně tebe. Dokud nejsi finančně i bytově soběstačná, má vás vlastně pořád na krku. Nedivím se, že nechce ještě víc práce a starostí... Dokud se sama jednou nebudeš starat o další dvě generace, těžko to asi pochopíš, kolik je to starostí a práce.
Takže souhlas s ostatními.
květen 28, 2018 11:55
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]