O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KAMARÁD ZE VŠECH NEJLEPŠÍ PDF Tisk E-mail
Neděle, 20 květen 2018
Tyhle zprávy, vlastně žádosti, nebo ještě spíše prosby, se mi píše se smutkem v srdci. Kdybych mohla já sama pomoci… Ale tak alespoň tady na Kudlance se pokusím obrátit na všechny hodné, a hlavně na ty, kteří mají možnost a svou náruč by mohli otevřít. Jen čtěte:


 

 

 

 

"Říkají mi Ben a už jsem tu s váma neměl být. Měl jsem být za duhou, po smrti, měl jsem navždy odejít - díky vůli svých majitelů. Paní doktorka ale kroutila hlavu, řekla si že Ne - A ten den jsem se podruhé narodil; protože zvedla telefon, zavolala to správné číslo - a byl jsem zachráněn.

 

Je mi osm, jsem malý vděčný zrzeček, střapatý oddaný andílek. Moje „teta“ i ostatní lidičky jsou ze mě unešení a nadšení, protože jsem vážně dokonalej kluk. Nejsem žádný velký atlet, naopak uvítám starší i mladší laskavé lidičky, po jejichž boku budu milovaně žít a společně s nimi lenošit na gauči nebo brouzdat zahrádkou.  Svojí budoucí rodinu zoufale vyhlížím, přeji si páníčky hodné a vlídné, jako jsem já sám.. Najdu-li vás, a hlavně vy mě, spokojeně a šťastně překonáme vše, věřte mi.

Váš Ben."



       


Víte - Bena se rozhodli jeho majitelé ze dne na den nechat uspat navěky, ale díky nesouhlasu veterinářky, dostal šanci na nový a lepší život. Beník je osmiletý kříženec, váží sotva 14 kilo, a je to psí anděl s povahou přátelskou, milující a nekonfliktní. Doma se chová naprosto vzorně, poslušně, nevadí mu ostatní pejsci.

 

Je to mazlíček, rád se projde na zahrádce, je stoprocentně čistotný a bezproblémový. Takže proč se tak jeho majitelé rozhodli? Důvodem požadovaného utracení byla právě zjištěná cukrovka - Beník je tedy diabetik. To ovšem není nic dramatického, co běžný člověk nezvládne, aplikace inzulinu zabere normálnímu smrtelníkovi pár sekund a Ben si maličkou včeličku nechá úplně v klidu ďobnout do kožíšku bez mrknutí oka.


Po všech vyšetřeních a krátké hospitalizaci na veterinární klinice má Ben nastavenou správnou dávku inzulinu, která mu dostatečně stabilizuje hladinu cukru. Jde o maličkou injekci pod kůži, kterou potřebuje 2x denně, vždy půl hodiny po jídle. Jídlo by měl mít 3 - 4 x denně.

 

Všechno snáší zcela pohodově, nepoznali byste, že má sebemenší nemoc. Beník za svou situaci nemůže, je to maximálně přizpůsobivý a nenáročný miláček, nemá žádné projevy nemoci.

 

Máte-li dobré srdce a chcete-li skutečně pomoci bytosti, která to opravdu potřebuje, adoptujte si Beníka, vaši péči a lásku vám mnohonásobně vrátí. Jeho léky a inzulin, včetně dalších případných možných vyšetření bereme do budoucna na sebe a jsme připraveni s nimi novým majitelům kdykoliv pomoci.

 

Změňte osud Beníka, nehleďte na něj jako na nemocného a hendikepovaného, je to skvělý kluk, jen měl zkrátka smůlu. Osud mu naložil už dost toho špatného -  teď je řada na změnu, a tou můžete být třeba právě vy. Ben je momentálně v dočasné péči v Lysé nad Labem, je kastrovaný, čipovaný, odčervený. Jak jsme psali, potřebuje nové umístění velmi naléhavě, uvítáme i dlouhodobější dočasnou péči, ovšem  nejlépe ideální a milující rodinu nastálo.

V případě vašeho zájmu volejte Michaelu: 603 814 830,

nebo pište na e-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny , další tel: 602259705


 

Komentáře (1)add feed
... : doktor
Beníku,přeji ti hodně štěstí a bezva páníčky.Jsi úžasný pejsek.
květen 21, 2018 13:40
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]