O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KAŽDÝ Z NICH TO VIDÍ JINAK... PDF Tisk E-mail
Úterý, 08 leden 2008

 Chtěla bych poradit. Je mi 54 let a před třemi lety jsem se po několikaletém trápení rozvedla. V době před rozvodem jsem se seznámila s mým nynějším miláčkem. Podobně jako já měl nespokojené manželství. A tak - zamilovali jsme se jako blázni a hodně jsme si vzájemně pomohli. Kytky byly voňavější, čas, který jsme spolu trávili, letěl jak splašený.

 

 

     Jezdili jsme na výlety, dovolené, spolu vařili, seznámili jsme své děti a přátele. Já se rozvedla a mé dospělé děti se odstěhovaly. Bydlím tedy v bytě sama. Já jsem ale najednou nešťastná, cítím se sama. Děti mají své životy, vidím se sice s nimi několikrát týdně, ale to není soužití. Chtěla bych žít se svým přítelem. V tom bych našla klidnou lásku a jistotu.

 

     Ale - můj přítel bydlí s oběma svými dětmi a jejich partnery - a taky se svou manželkou - ve velkém rodinném domě, který celý život budoval. Nechce se v žádném případě od rodiny stěhovat. Jeho rodina i manželka o mě celou dobu ví. Ano, on se mnou i nadále tráví dva až tři dny v týdnu a všechny dovolené. Tvrdí, že trvalým soužitím bychom náš vztah pokazili, že by odpadla naše romantická rande, vše by upadlo do všedních kolejí...  že má v okolí svého bydliště celoživotní přátelské i pracovní vazby.

 

      Takhle je to najednou nevyrovnané, já ho vlastně uháním -i když  jen uvnitř, navenek nic neříkám. Pokud vztah ukončím, ponesu to těžce, protože svého přítele velmi miluju a upnula jsem se k němu po rozvodu veškerou svou láskou.

 

     Tak takhle jsem si to zavařila a co s tím mám dělat, poradíte mi?

 

Marcela

 

 

Komentáře (19)add feed
Marcelo, : Ariana
ať se to snažím pochopit z kterékoliv strany, vyplývá mně, že ten Tvůj miláček zřejmě nechce a nebude nic měnit, jemu to takhle vyhovuje trávit s Tebou jen romantické chvilky a jinak žít se svou rodinou. Asi to jeho manželství nebude zas tak nespokojené, jak se Ti to třeba jeví z jeho vyprávění. Promiň, ale tvrzení, že trvalým soužitím by se všechno pokazilo, bych čekala spíš od sotva ochmýřeného mladíka než od pána v nejlepších letech. Buď se s tím srovnej, jak to je, že budeš prostě jen milenkou, ze strany jeho rodiny dokonce i oficiálně tolerovanou, nebo to vzdej a vyčkej na někoho příhodnějšího. Víc možností nevidím, na zázrak bych v tomto případě nevěřila.
leden 08, 2008 22:34
To nemění nic na tom, : Krakonoš
že trvalým soužitím se to většinou - tak v 70 - 80% - skutečně pokazí smilies/grin.gif Pán je realista.
leden 08, 2008 23:32
Pán je spokojenej. Pán je fořt. : strejda
On má dvě baby, dvě postele a dvě kuchyně. Co mu chybí?
leden 08, 2008 23:56
S tim se asi nic neda delat. : Yta
Mas dve moznosti, skoncit to s nim anebo se s touhle situaci smirit. Nejsem na Tve strane, nemela jsi si nic zacinat se zenatym. Drzim palce jeho manzelce, aby vyhrala. Zatim vede smilies/undecided.gif

leden 09, 2008 00:16
při čtení prvních dvou odstavců ti fandím - : dess
pak ovšem, po přečtení dalšího, ti můžu napsat jen jedno: KDO SEJE VÍTR, SKLÍZÍ BOUŘI.
Nechápu tě, ty jsi měla v manželství trápení a teď to zas děláš jinejm.
Omlouvej ho jak chceš, ale pochopitelně, že ti asi říká, že mu "manželka nerozumí".
No, pán je frajer, jeho manželka (která mu doma pere, vaří, uklízí) je frajerka, že to ustojí.
Co si o tobě jeho rodina myslí, to asi víš.
. . ......
leden 09, 2008 01:38
Marcelo, vzdej to, tohle pro tebe skončí špatně : bb
Tvůj přítel vede podle obvyklých měřítek velmi úspěšný život. Vybudoval rodinu, dům, ve svém bydlišti je známým mužem, má tam přátelé a pracovní vazby...a k tomu zamiloanou, příjemnou, výbornou přítelkyni milenku. On žije sen. Sen na druhou - když o tom ví jeho rodina, žena i děti, celou dobu, tak už se vše ustálilo, prvotní zklamání, vztek atd. přešly, vzali tě na vědomí - "všude je něco, lepší než aby hrál automaty, nebo střídal mielnky, kdoví co by přitáhl, tadyta má aspoň úroveň, je to jinak slušná ženská, přeptala jsem se na ní, sestřenice mojí kadeřnice ji zná, no a hlavně že nerobije rodinu, máme dům a děti, vnoučata na cestě, když vidím co se děje u topolánka, u paroubka, tak to je náš táta zlatej, o všechny se postaral a nenechal nás kvůli bokovce na holičkách" - Marcelo, ten tvůj přítel boduje na všech frontách, vždyť mu musí všichni chlapi závidět, jak si to zařídil, bez nervů a stresů, nakonec ho snad i ta rodina pochválí, jak to "společně ustáli".
A ty? nervíky, trápení, čekání na sms, na zavolání, na společný víkend, které budou ubývat, jak se padesátník začne zklidňovat, usazovat na zahrádce, u vnoučat, a s ním pořád všude jeho žena, matka jeho dětí, a děti na to taky dohlídnout, semknou se kolem nich, abys jim tu jejich rodinnou pohodu nerozbila.
Ty zestárneš sama se svým trápením. To je zlý. Skonči to, ať můžeš potkat někoho, s kým ti bude taky dobře, bude ho mít ráda a budeš s ním moct život prožívat, ne čekat až si on odskočí od svého života k tobě, na energydrink...

leden 09, 2008 02:49
Marcelo, : Aknela
Buď se smíříš s tím, že jsi milenka a budeš si užívat volnosti, kterou máš a nebo se budeš muset s tím pánem rozloučit. Ty očividně o volnost nestojíš a chtěla by sis budovat hnízdečko s oním pánem...ale to se nestane, tím si buď jistá. Protože on nemá žádný důvod na situaci nic měnit a ani se mu nedivím, když má takovouhle pohodu na všech frontách.

Ještě mě napadá, že bys mu mohla navrhnout, že se nastěhuješ do toho velkého šťastného domu s celou jejich rodinou..Když už jste všichni takhle navzájem tolerantní, tak by to přece nemusel být problém, ne? smilies/wink.gif
leden 09, 2008 05:10
Romantická rande...... : NČ
Ježišmarjáááá, už zase? Se z už toho pos**u! A ty mu tohle baštíš? Kolikže je mu let?
leden 09, 2008 06:43
Sen každého muže ! : wendy
Doma servis, venku milenka. Četla jsem článek 3x, abych našla pasáž o tom, že se taky rozvedl, když má tak nešťasné manželství. Nic jsem tam o tom nenašla. A ty kydy ve stylu "Moje žena mi nerozumí" to snad může baštit jen zoufalec. Promiň, ale je to tak. Ono to ze začátku je fajn, ale podle statistik nejpozději do dvou let začne každá chtít, aby se o toho svého milého nemusela s tou druhou, rozuměj první, dělit. |To je syndrom zahnízdění a žádné rozumy s tím nic nesvedou. Jsi jen další v této nekonečné řadě. Jestli dokážeš si v první řadě vážit toho, že máš zdravé děti, jsou v pořádku, stýkáte se (co by za to jiní dali!!!) a bydlet sama a uživat si s přítelem, měla bys vyhráno. Ale my toužíme po něčem jiném. Poradit ti - chtěla bys návod, jak ho od rodiny uškubnout - to je hodně tvrdý oříšek. Dát mu nůž na krk - buďto já nebo oni ? Asi tušíš, jak by to dopadlo. Návod prostě není. Je asi jen dvojí cesta - status quo, nebo rozchod. "Život není to co chceme, ale to, co máme."
leden 09, 2008 07:52
... : jajinecka
Jasne ze mu manzelka nerozumi, prece nerekne, ze ma doma hodnou a milou, se kterou si zije v pohodlicku a Vas ma jen na povyrazeni.Bud musite brat, co Vam dava, nebo se s nim rozejit.
leden 09, 2008 08:47
Já nějak nechápu, : mamča
kdy se pisatelka cítí sama. S dětmi se vidí několikrát týdně, s milencem nadále tráví dva až tři dny v týdnu a všechny dovolené. Kdy má čas na samotu ? Ona nechodí do práce, na nákupy, mezi lidi ?
Sobecky chce pro sebe urvat chlapa, který o legální soužití s ní evidentně nestojí. Společně ubližují jeho manželce, která mu poskytuje zázemí a domácí servis.

leden 09, 2008 10:05
Marcelo : guest
co ti píše bb, pod to se podepisuju. Ale pokud chceš praktickou radu jak ho ulovit blíž, tak snad by mohlo zabrat, pokud by měl pocit, že mu unikáš nebo že hrozí, že v době, kterou tráví on s rodinou, ty prožíváš intimnosti s někým jiným v tvém bytečku. Obecně na tohle chlapi berou, sám má dvě, ale když by se měl dělit, znejistí a začne hlídat. Ale - bez záruky. Taky ho to může přivést zpátky domů místo k tobě. Ale obecně - buď trochu nevyzpytatelná a překvapivá ( přirozeně,nejlíp ti to půjde, když svou svobodu nebudeš považovat za břímě, ale dar a pořádně si ji budeš užívat - zvaž, jestli jsi toho schopná). Mnoho štěstí a když to nevyjde, měla jsi pár pěkných let a lásku, to přece není málo.
leden 09, 2008 10:13
Ja to taky nejak nechapu.. pan je rozvedenej nebo porad zenatej..? : mila1
Myslim si, ze problem je v tom, ze Marcele uz dospely deti a odstehovaly se a ona se citi sama.. Proto by chtela zit s pritelem.. No, pokud se vidi 2-3krat tydne a cele dovolene, tak mi prijde, ze to je celkem dost a ze by si mela ve zbyvajicich dnech udelat svuj program - jit si zaplavat, zacvicit, s kamaradkou na kafe.. A poridila bych si pejska, treba.. A uzivala bych si, ze mam svoje doma, svoje soukromi, kam mi nikdo nemuze a chlapa mam jen pro radost..A pokud by na mne opravdu padly chmury a chut nebydlet sama, poohlidla bych se po nekom jinem, po nekom, kdo neni takovy sobec jako ten Marcelin milacek...
leden 09, 2008 10:16
... : Minnie
Zaregistruj se, Marcelo, na všech internetových seznamkách, na které narazíš a domluv si na každý týden nějaké rande. A fakt, že se snažíš aktivně seznámit s nějakým mužem, před svým přítelem netutlej. Vysvětli mu, že sama bydlet nechceš a on tě svým jednáním zklamal. Buď tvému přání porozumí anebo, při troše štěstí, potkáš někoho, kdo je volný...

leden 09, 2008 12:46
No. Když ti porovnáme s Majdou, : wendy
obě ženy se necítí spokojeny ve svém vztahu. Přitom nejsou samy, jen jeden pán bydlí s NÍ ale je pecivál, druhý má do pecivála daleko, ale zase s NÍ nebydlí.Co by tak bylo řešením - aktivní společenský spolubydlící. Nebo ?
leden 09, 2008 16:13
wendy : mamča
Aktivní společenský spolubydlící, který Tě navíc bezvýhradně miluje, je jenom pes.
leden 09, 2008 16:33
BINGO !!!! : wendy
smilies/grin.gif smilies/cheesy.gif
leden 09, 2008 16:45
Minnie, : Yta
jeste autorku podnecuj k akci, aby jeji pritel opustil svou rodinu. Mely bychom (my, zeny)byt solidarni s manzelkou tohoto nevernika, ne? Nemyslim si, ze ji ty manzelovy zalety neboli. V jeji situaci se muzeme ocitnout kazda.
leden 10, 2008 17:14
... : Eva- Evulinka
Nemít problemy nenatazím na KUDLANKU. Být bez problému, by bylo jistě lepší. Je v této zemi snad někdo kdo je spokojený? tím myslím doopravdy !Protože já bych opravdu nepsala kdybych byla spokojená. At si říká kdo chce co chce ,ale v duchu mi dá určitě za pravdu?
leden 18, 2008 11:55
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]