O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JEHO DĚTI, NAŠE DÍTĚ, MY DVA PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 09 listopad 2017
 Jsem šťastně vdaná tři roky a máme nádherného dvouletého chlapečka. Jediný problém jsou manželovy dcery z prvního manželství. Manžel je o dost starší než já a jeho dcery teď budou končit střední školu. Musím říct, že všichni spolu vycházíme výborně, problém je v tom, že při rozvodu se manžel zavázal (dokonce i smluvně), že hodlá hradit komplet veškeré náklady, když se dcery dostanou na VŠ.

 

 

 

 

 

 

 

A že se tam dostanou, to je jisté. No a v tom je ten problém. Ono se jedná nejen o ubytování, stravování, učebnice a všelijaké příplatky, ale také pro ně plánuje pro každou minimálně rok studia v zahraničí. A jedna z nich chce dokonce studovat medicínu, takže ty studia budou pěkně dlouhá.

 

Za to, co to bude stát, bychom si mohli koupit vlastní domek. Takhle zatím bydlíme v paneláku v malém 2+1 a nejspíš i dlouho budeme. Kdykoli se snažím o tom s manželem mluvit, tak se naštve. Nehodlá se bavit ani o sebemenším kompromisu, že když už, tak ať si holky užijou naplno a všechno. Chce dcerám dopřát vše co může.

 

Náš byt je splacený, měla jsem ho už před svatbou, takže spát kde máme, jíst co taky, a na dovolenou jezdíme taktéž. Víte, nechci být nějaká zlatokopecká macecha, ale proč nemůžeme něco dopřát i nám? Domek se zahradou, pejska a třeba i lepší a delší dovolenou? Vždyť holky můžou v klidu bydlet na koleji a vystudovat na škole v Čechách. Myslíte, že je nějaká šance (a taky návod, jak to udělat), jak o tom manžela přesvědčit? Mj. manžel byl už dlouho rozveden před tím, než jsme se poznali, já ho „nerozvedla“.

 

IRENA

 

 

 

 

Komentáře (6)add feed
... : Nona
Nezáviděníhodná situace.... chlap se 2 závazky není perspektivná kádr pro budoucnost... smilies/sad.gif
listopad 10, 2017 09:46
... : opas
Ber to pozitivně. Zjevně svoje závazky bere vážně, tedy se v případě potřeby postará i o vás.

listopad 10, 2017 10:07
... : Pernella
Můžou studovat v Čechách, ale zahraniční zkušenost je posune o hodně dál. Je mi líto, ale tak nějak mám pocit, že to není úplně tvoje věc a že musíš respektovat manželův postoj.
Žiji v podobném vztahu, sice bez společných dětí, a necítím se oprávněna zasahovat do věcí jeho rodiny. Není to moje starost.
Vědělas předem, že má dcery a slouží mu ke cti, že se o ně chce postarat co nejlíp. Jednou udělá totéž i pro syna.
listopad 10, 2017 10:10
... : alka..
Bude-li živ a zdráv
listopad 10, 2017 10:59
... : mila1
Takhle se má chovat chlap ke svým dětem. Nedělat rozdíly mezi dětmi z prvního a druhého manželství. Hodně chlapů by si z něj mělo brát příklad.
listopad 10, 2017 14:16
... : magdalenka
Milá Ireno,

co by kdyby neřeš. Vzala sis chlapa, který neskrýval, že má dcery. Pravděpodobně jsi věděla, že se o ně stará a bude je finančně podporovat i nadále.
Nefňukej a nepros, to muže odrazuje.
Pokud máš dojem, že na něj doplácíš, požádej ho o část na služby, ubytování a jídlo. Vše ostatní, je jeho věc. I kdyby neměl dcery, našlo by se něco jiného. Někdo sbírá veterány, jiný jezdí po světě bez rodiny, další to utratí za automaty nebo chlast a nedává bejvalce ani alimenty, radši je nezaměstaný. Takže jsi dopadla docela dobře. Můžeš si jen přát, aby zdraví muži vydrželo co nejdéle a měl vás stále rád. Nezprotiv se mu, holka...
listopad 10, 2017 20:27
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]