O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Z MANŽELA JE RASISTA PDF Tisk E-mail
Středa, 01 listopad 2017
 Jsem tři roky vdaná, ale jsme spolu ve skutečnosti už 10 let. Za tu celkem dlouhou dobu jsem u manžela sice vnímala, že je tak trošku rasista (to je ale svým způsobem teď většina mužů). Měl vždycky sem tam nějaké poznámky typu … černá huba, žlutá opice a podobně... ale nikdy to nebylo nic bůhvíjak agresivního.

 

 

 

 

 

 

 

Prostě občas mu něco ujelo, když nějací nepřizpůsobiví něco vyvedli, jenže nejspíš se díky těm uprchlíkům manžel tak nějak víc vyhrotil. Šlo to celkem pomalu a tak jsem tomu dost dlouho nijak nevěnovala pozornost, obzvlášť, když se teď o takových věcech všude mluví. Což asi byla ode mě velká chyba, neb manžel je teď ultra super rasista. A nejen rasista, on je z něj i nacista. Neříkám, že si vyholil hlavu a nosí kanady, ale v obýváku má teď pověšenou nacistickou vlajku. Neuvěřitelný.

 

Stejně tak jeho názory a proslovy se rozhodně dost vyostřily. Musím říct, že mě to všechno dost znechucuje, i když pro uprchlíky taky nehoruju. Ale to, co dělá, říká, jak se chová, to je opravdu příliš. Docela se bojím, že se někde do něčeho zaplete, a vůbec. Když jsem řekla, že vlajku sundám, řekl mi, že mám židama vymytej mozek a že jestli vlajku sundám, tak se se mnou rozvede. Abych pravdu řekla, jsem z toho v šoku. Takovýhle dřív nikdy nebyl! Nikdy jsem nijak nehorovala pro menšiny, to rozhodně ne, ale to, co dělá manžel, je prostě i na mě už moc.

 

Co mám dělat?

 

LUCKA

 

 

Komentáře (4)add feed
... : *deeres*
Jestli EU bude ve své politice pořád prosazovat to, jak je úžasné pomáhat někomu, kdo si to nezaslouží, staneme se nakonec rasisty všichni.
Pokud manžel pouze používá nacistické atributy, tak je to na pováženou, ale nic se neděje.
V ČR nic takového jako zakázaná symbolika neexistuje. "Předně je třeba uvést, že v České republice neexistuje žádný seznam zakázaných symbolů, jejichž užití by bylo automaticky trestné. Při dokazování trestné činnosti spjaté s extremistickou symbolikou, ať již pravicovou či levicovou, je vždy třeba zohlednit širší spektrum okolností případu, než pouze vysvětlení významu symbolu samotného," vysvětlila Denisa Čermáková z Ministerstva vnitra.
Symboly nejsou zakázané, ale existuje trestný čin "podpory a propagace hnutí směřujících k potlačení práv člověka". Souzeni byli v ČR jak neonacisté, tak mladí komunisté. Tak bacha i na srp a kladivo.
listopad 02, 2017 09:46
... : opas
Dohodni se s ním, že když tu vlajku sundá (nevadí ti vlajka jako taková, ale barevně ti nejde k sedačce) a dá si ji do pracovny, tak mu koupíš zájezd do Noriberku.
listopad 02, 2017 11:36
... : doktor
Lucko nevím co říci.Nácky nemám rád,ale jak říkáš jsem též trochu rasista.Tak co radit?Asi pod komentář deeres i opase bych se podepsal.
listopad 02, 2017 12:38
... : Lenka1
Deeres to vystihla na jedničku. A komentář opase je taky dost dobrej. smilies/grin.gif

Otázka je, Luco, jestli je tvůj manžel takovej ranař i ve skutečnosti a ne jenom kecama. Jestli ano, tak buď za něj ráda. Bude se to hodit.

listopad 02, 2017 20:47
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]