O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VYPEČENÉ NAROZENINY PDF Tisk E-mail
Pondělí, 23 říjen 2017
 Moje tchyně s tchánem nás každý rok přijíždějí navštívit a oslavit manželovy narozeniny. Je to každoroční tradice a vždy vše probíhalo výborně. Jenže teď mi tchyně volala, že potřebuje mou pomoc, že má pro manžela velké překvapení. Že s nimi přijede ještě někdo a tudíž abychom počítali s dalším člověkem ke stolu.

 

 

 

 

 

Nechtěla mi říct žádné další podrobnosti, ale nakonec jsem z ní vypáčila, že přijede i manželova sestra. Ale to je fakt obrovský problem. Můj manžel svou sestru nenávidí a nemluvil s ní téměř 10 let. Švagrová je totiž velice problematická a konfliktní typ, víme stoprocentně, že stále má problémy s drogami, je to patologická lhářka a co já vím, tak i zlodějka.

 

Když naposled mluvila s manželem, řekla mu, že já jsem ku-va a že by měl nechat našemu synovi udělat DNA test, a že podle ní stejně není jeho a ona ho stejně jako příbuzného rozhodně nebere. Manžel s ní od té doby nepromluvil a když na ni nějak přijde řeč, je stále rozzlobený a rozhodně neplánuje se nijak usmiřovat. Navíc matce, když na to přijde řeč, stále opakuje, že se sestrou už nechce mít nic společného a ať mu ji přestanou pořád vnucovat.

 

No, na základě těchto informací jsem se snažila tchyni přesvědčit, že tohleto překvapení nejspíš není zrovna dobrý nápad, jenže ona řekla, že už mají všechno naplánované, cestu, koupené lístky a tak, a že je tedy pozdě. A vůbec, že je už načase, aby se smířili a tohle že je dobrá příležitost…

 

Co s tím mám teď dělat? Mám držet s tchýní a tchánem, nebo mám raději říct manželovi, co se na něj chystá? Nechci si to rozházet ani s jednou stranou, mám je ráda a ji jako matku celkem chápu, ale zase si říkám, že to budou tedy “setsakra pěkné narozeniny”.

 

Co byste mi poradili?

 

 

MAKY

 

 

 

 

Komentáře (7)add feed
... : Lenka1
Já bych to manželovi řekla. Stejně vyplave na povrch, žes o tom věděla a manžel zcela jistě nebude skákat nadšením, žes v tom měla prsty a "podrazilas" ho.

Neriskovala bych vztah s manželem kvůli pitomé umanutosti tchyně. Tohle se prostě nedělá. Že mají všechno domluvené a koupené lístky? A co jako? To je jejich problém.

Nesnáším vydírání a tohle je ukázkový příklad.

P.S. Tím spíš po tom, co ti řekla. Říct tohle mně, tak by drahá švagrová měla leteckej den.
říjen 24, 2017 07:10
... : Sandra
Já bych to manželovi neříkala- ono k čemu to povede, když mu to řekneš? Matka je odhodlaná švagrovou dovalit, takže buď se s ní manžel zhádá předem po telefonu, tchánovci budou naštvaní na tebe, že jsi zabránila šťastnému sourozeneckému shledání, narozeniny tím stejně budou zkažené, ať už tchánovci nakonec přijedou bez ní, s ní, nebo se napučí a nepřijedou vůbec. Já bych tchýni dala vědět- ideálně písemně, aby to bylo černé na bílém- že to manželovi neřekneš, ale jenom proto, že jsi jí to slíbila, že to rozhodně nepovažuješ za dobrý nápad a že s tím nesouhlasíš. Že to skončí fiaskem a že si nad tím myješ ruce. Ať se pak na tebe rozhodně neodvolávají, až bude oslava zkažená, protože ty jsi s tím od začátku nesouhlasila. No ale jestli je tchyně umanutá, že svoje děti smíří, tak jí od toho pokusu stejně nic neodradí... a co ty víš, 10 let je dlouhá doba, třeba se za tu dobu švagrová změnila k lepšímu a s bratrem společnou řeč najde....
říjen 24, 2017 07:59
... : Markéta
Já bych to manželovi také řekla rovnou - je to Váš manžel a má ve Vás důvěru. Krom toho spolčení s tchýní bude v jeho očích znamenat i spolčení se sestrou. Řekla bych mu to tak jak to je, přimluvit se za tchýni můžete, ale jednejte s ním na rovinu. Hodně štěstí a napište jak to dopadlo
říjen 24, 2017 09:03
... : *deeres*
Nechala bych to na manželovi, je to jeho věc, jeho spor.
Kdyby mně někdo něco podobného provedl,odjela bych pryč a nechala bych ho za zabouchnutými dveřmi.
říjen 24, 2017 09:46
... : Myška
Manželovi bych to řekla, protože jsem s ním byla zvyklá jednat narovinu. Když to chtěla tchýně utajit, neměla to říct ani tobě.
Jednou, na jakousi oslavu u nás doma, dotáhli tcháni tchánovu sestru, se kterou se asi dvacet let nestýkali - plivali na sebe vzájemně a najednou se usmířili. Ta se u nás začala hned chovat jako doma. Nemile mne její příchod překvapil, rozhodně jsem na cizího člověka na rodinné oslavě nebyla zvědavá. Oslava byla tím naprosto zkažená.
říjen 24, 2017 10:11
... : Milene
Určitě bych to manželovi řekla. Také by se to mohlo ještě obrátit proti tobě. Beru to podle sebe, kdyby mi manžel takovou nějakou podobnou nepříjemnou situaci zatajil, mrzelo by mě to snad víc, než ten problém. Nechápu, jak může tchýně takto uvažovat. Zná manželův názor a přesto tlačí na pilu.
říjen 24, 2017 14:51
... : Sandra
Tak já zase tchynino uvažování celkem chápu- stárne a přála by si, aby si její děti k sobě našly cestu. Taky by mě hrozně mrzelo, kdyby se moje děti k sobě chovaly jako cizí a taky bych se to snažila slepit.
říjen 24, 2017 17:12
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]