O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TATÍNKA DO POLEPŠOVNY? PDF Tisk E-mail
Středa, 26 prosinec 2007

 Kudlanko, nevím si rady - vdala jsem se před rokem a s manželem máme osmiměsíční dcerku. Ale - nikdy jsme spolu nebydleli a bohužel to se projevilo na manželství. Nikdo z manželovy rodiny dcerku nikdy neviděl. Bydlíme od sebe 80km. On bydlí se svojí matkou a babičkou. Hlavní problém je v tom, že je na matce závislý - je to jak manželství ve třech...

 

 

 

 

     Bohužel, jeho matka mě nemá ráda a odráží se to i ve vztahu k dcerce. Chová se ke mně velmi vulgárně - nazvala mě krávou, protože jí nechci za téhle situace tykat. Ona je 20 let vdovou a prostě si ze syna udělala partnera do samoty. A on nechce jít bydlet jinam, vše řeší jen s ní a já jsem vždy postavena před hotovou věc.  Například toto: manžel má syna z předchozího manželství, kterého měl vždy na víkendy; samozřejmě mi tvrdil, že má vyřešenou minulost. Ale pak tři týdny po naší svatbě si ho (na základě dohody s matkou) vzal do vlastní péče.

 

     Mě samozřejmě nikdo nic neřekl, až když proběhl soud, tak jsem byla postavena před hotovou věc. Řekl mi: „Syn je vymodlený a taky kluk, na ty trpím. Tys mi dala pouze dceru." Nemá o ni moc zájem, teď ji neviděl už dva měsíce. Jemu stačí, když mu pošlu 3 fotky přes internet. Každý měsíc ho jen prosím o peníze na dcerku - no a teď mi poslal 300 Kč.

 

     Problém teď je - že manžel jí chce najednou mít na víkendy - prostě si ji samotnou odvézt do prostředí, které malá doposud nezná a do rodiny, kterou nikdy neviděla. Bojím se, aby to byl pro ni najednou nebyl psychický šok. Jak je to prosím s návštěvami u takhle malých dětí?

 

     Děkuji vám všem za radu, Janka

Komentáře (9)add feed
Janko,jak jsi mohla jit do takoveho : Layla
manzelstvi?? Toho,ze je zavilsy na matce jsi si drive nevsimla??Mala bude mit urcite sok v cizim prostredi,mela by jsi tam jet urcite s ni. A takova otazka,stoji ji vubec tohle manzelstvi za to? jak si predstavujes,ze to pujde dal???
prosinec 27, 2007 03:51
Manzelstvi? : Alena P-H
Precti si motto Kudlanky vlevo nahore - ale sezer i tchyni a pak si zajdi na nejakou prednasku o zodpovednem rodicovstvi.

prosinec 27, 2007 05:47
Jak je to prosím s návštěvami u takhle malých dětí? : NČ
To ti, myslím, nejlíp poradí právník. Taky s prachama. Taky s rozvodem!!!!!
A jinak? Nenapadá mě nic jinýho, než zase ta Prostata.
Přeci - o naprostý NEPOUŽITELNOSTI osamělých matek, žijících s dospělejma synama, a o naprostý NEPOUŽITELNOSTI těchhle synů, pro NORMÁLNÍ život partnerskej, snad už není potřeba cokoliv psát.
prosinec 27, 2007 06:41
no Janko, : Inka
také bych to viděla na rozvod a v zásadě nedávat takhle malé dítě od sebe. Trochu mám pocit, že tchýně s Tvým manželem tvoří jakousi rodinu, jen aby byl synáček spokojený a zůstal u ní a jen si do ní shánějí děti, kluka už mají, tak ještě Tvou dcerku. Také se Ti může stát, že o ní přijdeš, tímhle stylem. U rozvodu u soudu pokud řekneš, že manžel s Tebou nebydlí a nikdy nebydlel a o dceru zájem nemá, tak to budeš mít brzo za sebou a můžeš začít nový život a příště zvol lépe. Není nad to s partnerem nějaký ten rok chodit a i navštívit několikrát jeho rodinu, ať víš do čeho jdeš.
prosinec 27, 2007 09:03
Jednoznačně právníka : Raďule
S předáváním malé dcerky na víkend bych rozhodně nesouhlasila. Jednak jí tatík moc nezná a navíc cizí prostředí je dost velká zátěž. Jedině za tvé přítomnosti.Za další, on má vyživovací povinnost nejenom k dítěti ale i k tobě. Takže bych začala tím, že navštívím právníka. Chtít peníze nejenom pro dítě ale i pro sebe. Dále bych si velmi pečlivě uvážila, co mi tenhle způsob manželství přináší. Řekla bych, že jen samá negativa. Mamánek je naprosto nepoužitelný jako partner pro život. To, že ti neřekl, že si bere syna do své péče před svatbou a výrok "tys mi dala pouze dceru" je všeříkající. Já s něčím podobným odepsala 5 let svého života a naprosto k ničemu. Po světě běhá strašlivá spousta mnohem lepších mužských, než je tvůj exemplář. A až si najdeš jiného chlapa, jedna rada: trávit co nejvíc času s jeho rodinou. Pozoruj, jak se chová jeho otec ke své matce, jak se k ní chová syn. Protože stejný model se bude časem opakovat ve tvé vlastní rodině.
prosinec 27, 2007 11:16
já bych řekla, že baba chce syna a vnoučata : Alena Puntíkovaná
ale ne snachu. A pracuje proto systematicky - a v prvním případě jí to vyšlo. Teď jsi na řadě ty. Dcerce bude rojk - čili je z nejhoršího venku - tj, kojení, plínky ,noční buzení atd. Teď je čas, aby si vnučka začala na babičku zvykat - a hádej, jak to skončí, jestli něco neuděláš. A to setsakra rychle.Navštiv právníka, podej žádost o výživné na tebe a na dceru a nech si dceru svěřit do péče. To, že otec dosud prakticky dítě neviděl, hovoří ve tvůj prospěch. Kuj železo dokud je žhavé. Protože tvoje tchýně už se rozhodla a začíná na věci pracovat. Nezapomeň, že je starší, zkušenější a umí v tom zatraceně dobře chodit. Nedávej, proboéha dítě z ruky. Chce vidět dceru - tak ví, kde bydelí!!! Může kdykoli přijít-myslím otec. Babu do baráku prostě nepouštěj. Teď mě tu všichni sežerou - ale zapomeň na nějaké city, bolest atd.atd. -teď musíš jednat - a to rychle!!!! Jde ti o dítě a je to akutní.Nepřemýšlej jestli jo nebo ne - ta baba je jasnej psychopat a ti jsou přesvědčiví. Můsíš mít dítě soudně ve své péči, dřív, než tchýně stačí zareagovat. Na tvé straně je méoment překvapení. Zákony tady moc neplatí a soudci jsou úplatní - nespoléhej na ně. Jediná pomocná ruka je na konci tvého ramene. Když ji nepoužiješ - pak ti není pomoci.
prosinec 27, 2007 11:43
naprosto s Alenou souhlasím, : Inka
do puntíku, k tomu není co dodat.
prosinec 27, 2007 12:41
Janko : Sammy
nemuzu to rict lepsi nez Alena. Radim Ti, abys ji poslechla. Dej se do toho. Drzim Ti palce.
Na tu babu pozor, to se mi nelibi,ani malo.
prosinec 27, 2007 18:03
Tatínka do polepšovny ? : mamča
Myslím, že tatínka poslat do ...... (taky to začíná na P).
Ale ctím zkušenost Aleny Puntíkované. Rychle najít schopného právníka, a od té podivné rodiny se hodně rychle odpoutat.
leden 01, 2008 12:48
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]