O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MÁM RADĚJI ZŮSTAT SAMA? PDF Tisk E-mail
Úterý, 02 srpen 2016

 Milá Danielo, nevím jak dál. Jsem zoufalá a s pocitem, že už mě nic dobrého nečeká, se budím každý den. Po 25 letech manželství jsem se rozvedla. Pár posledních let bylo čiré zoufalství. Byla to nepříjemná doba. Od té doby mi nikdo nenamluví, že lidi spolu můžou vydržet celý život. Já jsem ke konci už nemohla slyšet, ani jak dýchá. Byla jsem tak alergická, že i jeho pobyt na záchodě pro mě představoval takový nával hnusu.

 

 

 

 

 

      Pořád jsem si říkala, co se to děje a že jsme měli celkem klidný průběh manželství. Nikdy nepil, nebil mě, nechodil za ženskýma. Byl celkem ok, ale prostě se to postupem času tak opotřebovalo, že jsem ho už nedokázala vystát a on mě taky ne. Nepomohla poradna, děti, přátelé. Nic. Postupně to dospělo k rozvodu a majetkovému vypořádání. Byla jsem z toho tak rozčarovaná a nešťastná, že jsem si potřebovala dát pauzu. Zůstala jsem sama v bytě. Bývalý manžel se odstěhoval.

 

     Nějakou dobu mi to nevadilo, až po čase jsem si dala inzerát na seznamku. Chodila jsem na kávy, večeře, občas i do kina a do divadla, až jsem narazila na jednoho muže, který se mi líbil a zjevně i já jemu. Začala láska jako z románu a kdo to leta nezažil, tak mi dá za pravdu, že tohle prostě ten život tak nějak zlepší a provoní. Bylo mi krásně. Po šesti měsících jsem pronajala svůj byt a na popud nového přítele se přestěhovala k němu domů.

 

     Připadala jsem si jako v pohádce. Budu bydlet v domečku, mít zahrádku, večer budeme sedět na terase a dívat se na padající hvězdy. Jak naivní jsem byla... Časem se ukázalo, že dva lidi středního věku se sžívají velmi složitě. Ne že by byl někde nějaký velký zádrhel. Pán je normální a nemá zásadní úchylky. Jen jsme prostě každý zvyklí na své.

 

     Já vstávám o víkendu v devět a to on už má dávno půl dne za sebou. Já se po sexu ráda přitulím a on hned vstane a jde se osprchovat a nemluví. Já bych si dala večer sklenku vína, a on mu už v devět padá hlava.  Jsou to celkem kraviny, ale on to těžce nese. Je mezi náma napětí, že já nejsem podle jeho představ. Občas nechám na zemi v koupelně ručník, nebo hrnek od kafe nedám hned do myčky. Komentuje to a já si připadám jako malé děcko.

 

     Tak nevím, mám, dokud není pozdě, odejít, odstěhovat se zpět do svého. Nebo si  nevšímat toho, jak se mě někdo snaží naformovat do své představy. Vím, že se neděje nic tragického, ale moje představa pěkného společného života na „stará kolena“ dostává zabrat a já se nějak vnitřně hroutím. Nejsem šťastná a nevím, jak dál.

 

 

Díky

MARCELA

Komentáře (22)add feed
Marcelo, : Sidon
nevím, jestli se mi to jenom zdá, ale z Tvého podání mám dojem, že Ty asi nebudeš spokojená skoro nikdy s nikým. To, jak popisuješ tu hroznou alergii na svého bývalého muže, přestože ten Ti vlastně nijak neubližoval, mně jaksi podvědomě říká, že ten problém máš v sobě Ty. Ale neboj, nejsi sama, já znám dost takových podobných jako Ty. Nevím už, který to byl klasik, který řekl, že - "ženy neví, co chtějí a nedají pokoj, dokud to nedostanou". Jinak Ti však přeju pevné zdraví!



smilies/wink.gif
srpen 02, 2016 09:42
Ježišmarjáááá! : *NČ*
Žij a nech žít! Chrápeš do voběda a jemu to vadí??? Asi ne!
Po šou.... se jde osprchovat a to ti vadí? Asi jo!
Víš co, krasavice? Kup si čokla. S tim budeš jistě konečně šťastná.
srpen 02, 2016 10:24
..... : Nona
Sidon to píše tvrdě, ale má pravdu. Pokud si budeš chtít pána udržet, nezbyde Ti, než se přizpůsobit jeho rytmu a jeho zvyklostem tak, aby byl ON spokojený.
Jde o to, jak to vydržíš TY?
Jinak bych poopravila pana "klasika". Některé ženy naopak ví, co chtějí. Já kupříkladu chci svůj KLID, a proto žiju bez partnera. Juchůůůů.... smilies/grin.gif
srpen 02, 2016 10:24
NC : romanB
to neni na cokla, to je typicky na kocku. Nejak se mi jejich vlastnice shoduji s charakteristikou M.
srpen 02, 2016 10:46
romaneB, : Míša šíša
myslím, že toho psa vybral NČ správně. Kočka si dělá, co sama chce, pes to, co chce jeho pán.
srpen 02, 2016 11:32
Miso siso, prave : romanB
pokud se shodneme, ze dotycna "nevi co chce a neda pokoj ... ", tak tenhle typ psa mit nemuze. Tem vyhovuji kocky, v podstate za ne mysli smilies/smiley.gif
srpen 02, 2016 11:37
Marcelo, : mamča
mně to připadá, že jsi krapet bordelářka, naivka (pozorování zapadajícího slunce na terase) a poživačný typ. To, že si o víkendu přispíš, je asi normální, ale nechávat za sebou pohozené ručníky a použité nádobí, to nesvědčí o Tvé pořádkumilovnosti.
Z těch pár řádků co jsi o sobě napsala, bych s Tebou nemohla žít ani já smilies/cheesy.gif, a to jsem donedávna měla domácnost se čtyřma chlapama. U těch se snad dá drobné bordelářství vysvětlit tím, že prostě takové "podružnosti" neřeší, neboť na nich "leží tíha vesmíru". Ale pochopitelně jsem je za podobné prohřešky spérovala.
Ale u ženské ? Navíc přistěhované do pořádné domácnosti...? smilies/shocked.gif
Jó, děvče, kolem baráku je vždycky práce, a na "zapadající slunce" většinou nezbývá čas.
srpen 02, 2016 11:52
MÁM RADĚJI ZŮSTAT SAMA? : vlk
ANO!!!
srpen 02, 2016 11:54
kočka / pes : vlk

srpen 02, 2016 11:55
Vlku, : Míša šíša
přesně! smilies/grin.gif

romaneB, to se asi neshodneme. Já si nemyslím, že by Marcela nevěděla, co chce. Naopak. Ona chce žít způsobem, jaký JÍ vyhovuje, a chce, aby vyhovoval i jejímu partnerovi. A tím pádem i chce, aby partner přestal žít životem, který vyhovuje jemu a přizpůsobil se životnímu modelu Marcely. Nic neobvyklýho. Ten pes je dobrá volba. smilies/wink.gif
srpen 02, 2016 12:10
Ale abychom Marcele nekřivdili : Míša šíša
Píše taky:
... ale on to těžce nese
a
Nebo si nevšímat toho, jak se mě někdo snaží naformovat do své představy


srpen 02, 2016 12:12
Mamčo, : Míša šíša
ručník teda na zemi nenechávám, ale že bych po každém napití se hned uklízela skleničku nebo hrnek do myčky? Hm, v tom případě jsme bordeláři všichni v naší rodině.
A pohled na zapadající slunce (psala teda o ohvězdách) bych Marcele taky zrovna nevyčítala. Nejen prací živ je člověk. smilies/kiss.gif
srpen 02, 2016 12:17
Jasná, krátká odpověď: Jo, ty docela určitě zůstaň sama!!!! : *NČ*
Nebo by mohl vyhovět homeless z lavičky v parku. Ten by se zcela jistě nesprchoval a určitě by chrápal až do večera. A co víc si přát? Žejo.
srpen 02, 2016 12:18
... : *deeres*
Já si myslím, že to má tak trochu jako Nona. Každý měl zůstat ve svým a byla by pohoda. Prostě chce být svojí paní a nechce, aby jí do toho někdo, kdokoliv kecal a její partner to má stejné v bleděmodrým. Už tu několikrát o tom byla debata, že v pozdějším věku se dost špatně sžívá s novým partnerem a když to neklape teď, při čerstvém vzbouření vášní, tak už to půjde jenom čím dál více do kopru.
srpen 02, 2016 12:35
Jsou to všechno jen prkotiny : Míša šíša
Máme daleko závažnější zprávu dne: Savčenková vyhlásila další hladovku!
Tak mi teď vrtá hlavou, jestli po té hladovce zase přibere.
srpen 02, 2016 12:45
Na Savčenkovou by ti, Míšo, mohl odpovědět jen jeden jedinej : *NČ*
ale ten má momentálně zaracha. Já ji tipuju tak plus 10kg. Ale to je jen odhad, jistě se můžu i mejlit.
srpen 02, 2016 13:15
Sidone a Vlku...... : doktor
Kluci fakt Vám tleskám,líp abych to neřekl ani kdyby mne věšeli za .......do průvanu.Ahoj
srpen 02, 2016 14:28
Už zase? : Lenka1
Myslím teď tu slepici Savčenkovou. Co jí provedli tentokrát? Nechtějí z ní udělat prezidentku?

K článku:

V podstatě souhlasím s předřečníky. Paní Marcela je těžce nekompatibilní tvor a jako taková nikdy s nikým nevydrží. Pes je dobré řešení. (Napadl mě ještě submisivní otrok, ale těch moc není....)
srpen 02, 2016 16:22
Najedená Savčenková vyhlásila boj vládám celého světa, : *NČ*
srpen 02, 2016 16:59
Vědci konečně rozluštili záhadu ženského vyvrcholení : *NČ*
https://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/410795-vedci-konecne-rozlustili-zahadu-zenskeho-vyvrcholeni.html

Blbci! To jste nemohli tak aspoň o 30 let dřív? Teď už mi to je platný, jak mrtvýmu zimník.
srpen 02, 2016 17:36
Milá Marcelo, : magdalenka
předně ti gratuluju k rozvodu. Zřejmě proběhl v klidu, děti byly odrostlé, oba jste se domluvili na tom, že pokračovat v manželství nechcete. Celkem rozumím tomu, že když je někdo dlouhodobě v blízkosti osoby, kterou nemiluje a chce ji opustit, vadí mu pak úplně všechno. Může to být hlas sourozence, klepání tchyně, nebo hekání babičky. Líbí se mi, že ex manželovi nepřisuzuješ nějaké příšernosti. Hodně žen si je vsugeruje.
Teď hledáš bezpečný a láskyplný přístav, a on nepřichází. Protože máš už jednu nepříjemnou zkušenost, nechceš ji zažít znova. Tomu celkem rozumím. Každý máme nějaká očekávání a osud je někdy prevít. Nahraje lásku, když ji nečekáme, bere nám vztahy, co měly být napořád, přináší nám budoucnost, kterou jsme nechtěli a nevybrali si ji.
Říká se, že člověk nedostává to, co chce, ale dostane to, co potřebuje. To se mi zdá, děje právě tobě teď. Třeba tenhle vztah-nevztah tě má něco naučit. Někam tě popostrčit. Kam?
Každopádně budeš muset začít u sebe. Začala jsi celkem dobře. Přemýšlíš o tom. Chceš nějaké změny. Nediv se svému zoufalství, zkus ho přijmout. Bez něj bys zřejmě už nic nepodnikala.
Jsi dospělá ženská, takže víš, že bez smutku by nebyla radost a bez bolesti štěstí... Najít a udržet si své štěstí musíme každý sám.
Pronájem bytu se dá zrušit, milostný vztah nahradit přátelstvím. Tvůj život snad nestojí na chlapech vlastněných v bytě. Máš kamarádky, vnoučata, práci, koníčky? Nevím, jak jsi dlouho rozvedená, ale napadlo tě předtím, že můžeš být sama napořád? Nebyl to kdysi tvůj sen?
srpen 02, 2016 18:50
co takhle se jenom vidat a mit kazdy svoje, jak uz tady psali ostatni : Bari z Calgary
Kdyz je mezi vama napětí,tak se odstěhuj a začnete se vídat jako předtím.to mu hlava nikam nepadala, ze jo, když jste šli do kina, na večeře.Bude vám znovu fajn.on si to možná taky uvědomil,ze jste každý nastaveny trochu jinak. Jednou ty můžeš přespat u něj, za nějakou dobu on u tebe..... A když nemáte naladu, tak můžete byt každý ve svém. A myslím, ze takhle budete i spolu radši, než ted. Mám známou a ta tak žije. Může mu kdykoliv zavolat a on ji , pomáhají si navzájem a tráví spolu čas na výletech i doma,sem tam u sebe prespi. lidi kolem je berou jako par se dvěma bytama smilies/smiley.gif když jsem se ji ptala, proč se nesestehujou, tak mi říkala, ze by to nechteli, ze každý chce mít svoje.
srpen 02, 2016 22:54
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]