O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MŮJ PROBLÉM - ŽENSKÉ! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 18 duben 2016
 Milá Danielo, jsem už muž v letech, nějakou dobu v důchodu, poměrně dlouho rozveden a pár let sám. bez přítelkyně. Ta poslední mě nechala. Byl jsem pro ni stařec. O deset let starší. Žiju sám, se psem. Děti mi občas šoupnou vnuky, nebo mě někam vezmou nebo pozvou. Mám pár kamarádů a celkem i jakýsi společenský život. Můj problém jsou ženské. Mám pořád chuť si to s nějakou rozdat.

 

 

 

 

 

V posteli mám prázdno a chybí mi to. Jenže ty, které mě chtějí, nechci já ani on. Dámy prominou, ale opotřebovaná těla kolem šedesátky, povadlá prsa, podbradek, povislé břicho... Prostě se nevzruším. Ty, které se líbí mě, maximálně 45, hezké, pořád pevné, šmrncovní, tak ty zas nechtějí starého dědka. Sice se starám, ale rokům člověk neuteče. Hodí se ke mně (věkem) právě ty s povislým břichem, ale já si prostě nemůžu pomoct.

 

Nedávno jsem jednu potkal. Na srazu s vysokou. Kdysi byla opravdu kus, navíc chytrá a šarmantní. Pořád je chytrá a šarmantní, ale kus už není dávno. Povídali jsme si, něco popili. Byl to příjemně strávený večer. Vyměnili jsme si čísla a domluvili se na kafe. Já jsem to opravdu nebral jako rande, nenapadlo mě to. Proto mě opravdu vykolejilo, když se místo soudné ženy na úrovni, přivalil přestárlý diblík a začal mě nefalšovaně balit. Něco jsme popili, nejen kafe, a když jsem ji v pozdních hodinách doprovázel domů, tak mě ještě pozvala dál, prý na čaj. Šel jsem, neměl jsem tu odvahu nějak odmítnout.

 

Seděli jsme u ní doma a ona se na mě najednou vrhla a začala mě líbat. Normálně mi strčila jazyk do pusy. Její obrovská prsa a stejné velké břicho se na mě přitiskly a mě se navalilo všechno, co jsem za ten večer vypil a snědl zpátky do hltanu. Tak tak jsem to udýchal.

 

Byla to nesmírně trapná situace a ještě trapnější bylo, když mi začala šátrat do rozkroku a tam, světe nediv se, bylo úplně ticho, co ticho, mrtvo, doba kamenná, nic, nula. Chvilku se snažila a já jsem fakt nevěděl, jak se z té situace vyvlíknout. Nakonec jsem naznačil, že mám problém, že to prostě nepůjde.

 

Upravila se a řekla, že to chápe, že je to na mě asi hrr a že můžeme zvolnit. Kopnul jsem do sebe zbytek koňaku a zavolal si taxík. Ona to zjevně nepobrala jako něco, co opravdu nestojí za zopakování.

 

Naopak je to už nějakou dobu a pořád píše, já většinou vlažně odpovím. No, jsem srab. To už o sobě vím a nejspíš to ani nezměním. Tahle ženská to asi časem pochopí, ale co se mnou? To už si fakt mám natáhnout bačkory a do pusy strčit fajfku a jen čekat, až mě zahrabou?

Díky předem všem za rady,

ale takové to, jaký jsem zmetek a sobec, to se nezdržujte.

 

To vím dobře sám.

JAREK

 

 

 

 

Komentáře (126)add feed
... : Sandra.
Ty jo, nebylo to tu už jednou? Ačkoliv možná je víc takových pánů, co jim vrstevnice přijdou jako staré báby a oni by rádi do postele nějakou mladou kočku....

Těžko radit. Nejlépe je stárnout společně, to pak nějaká ta pleška, bříško, strie a různé jiné defekty vadí mnohem méně, než při zažíhání jiskry v pozdním věku.
duben 18, 2016 22:47
... : mia I
tak Jarek jooo?? smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif

Chce to pár kozlů ze sedmého schodu anebo naditou peněženku na profesionálku smilies/wink.gif
duben 18, 2016 22:56
Sandro, nebylo... :-))) : d@niela
tohle přišlo právě teď večer poštou ranní...
smilies/grin.gif
duben 18, 2016 23:09
tak : Anicka 1
hlavne, ze tobe nic nevisi.....
Mio, taky mne to napadlo. Ze by pan Mana z Pocernic?
duben 18, 2016 23:25
... : bb
Máňa asi ne,když to přišlo Daniele dnes. Pro by to psal podruhé. Navíc Jarek má psa.
duben 18, 2016 23:34
... : mia I
rakouský magnát Lugner má choť o 57 let mladší. A ještě momentálně kandiduje ve volbách. Jo někteří chlapi se cítí na mladou kost a když jsou money... Taky si pravidelně barví vlasy, solidní kolík ten člověk, ten ví, jak užívat v důchodu. smilies/grin.gif
duben 18, 2016 23:36
... : Mikin
Sakra, ja mam taky pocit ze uz to tady jednou bylo. Nejspis to bude tim, ze ma rada panu ve zminenem veku podobne problemy. smilies/smiley.gif
duben 18, 2016 23:39
mala vzpominka, : Anicka 1
bylo mi dvacet, pekna holka, a tenkrat me pozval byvaly reditel vystavby hlavniho mesta Prahy /Dani, ty mozna vis, kdo to byl, ten co pomohl Marte Kubisove do pracovniho procesu/ na veceri. Meli jsme cestou jeste vyzvednout moji kamaradku, jeho milenku. Byla tu vsak jeste jedna zastavka, zalit kytky v byte jeho dcery, ktera byla na dovolene. Byla jsem mlada, naivni a verila jsem, ze tu moji, taky hezkou a mladou kamosku miluje. Nicmene se ze zalevani kytek vratil do obyvaku nahej. Nic na nem nestalo, viselo uplne vsechno; kdyz jsem se z toho soku vzpamatovala, tak jsem se dlouho smala.
No nic, Jarku, existujou sexshopy i pro muze, a kdyz si ji hezky nafouknes, tak bude mit tuhe uplne vsechno.
Dani, diky za uverejneni prispevku, opet se budu smat hodne dlouho.
duben 19, 2016 00:09
... : bb
solidní kolík ten člověk, ten ví, jak užívat v důchodu.

Doporučuji použít jako odpověď nešťastnici, co sem napíše:je mi 55 a on mně po 30 letech opustil kvůli 30-leté milence,poraďte, jsem zoufale... :-)))
duben 19, 2016 00:11
Sacrebleu, : Sidon
mně se to taky jeví, jako deja-vu, že ten Jarda tady už jednou byl. Ale asi je takových pánů přehršel.

S tím velkým, věkovým rozdílem můžou někdy nastat i velice trapné chvilky. Jedna velice známá osobnost, pán už v pokročilém věku, měl taky takovou nemilou příhodu, když přišel se svojí mladší ženou (o 40 let) do recepce luxusního hotelu v jednom severoamerickém městě. Pán, neznaje anglicky, nechal vyřizovat ty přijímací záležitosti svoji ženu, která mluvila anglicky docela obstojně. Jenže recepční, dbaje pověsti luxusního hotelu, se ani neobtěžoval kontrolou dokladů a nechal tuto mladici vyvést sekuriťákama na ulici, maje silné podezření, že se jedná o sexuální pracovnici. Chudák pan manžel jen zíral a nevěděl co se děje, neznaje anglicky, aby se mohl zeptat a dozvědět se o co kráčí. Jenže ta mladá paní měla velice dobře proříznutou papulku a těm dvěma chlapíkům pěkně vynadala, jakmile jí sdělili důvod jejího vykázání. Když se to potom vysvětlilo a urovnalo, tak se jim strašně omlouvali a navíc jim dali ještě nějakou slevu.

smilies/smiley.gif
duben 19, 2016 00:37
:)) dobře jí tak, : bb
má se pořádně obléct a nechodit jak coura! :-))
duben 19, 2016 01:04
Jenže, : Sidon
nejen to, ona navíc měla trošku i takové chování a způsob vyjadřování, takže to bylo asi pro většinu lidí, neznalých poměrů, zavádějíí.

smilies/smiley.gif
duben 19, 2016 01:13
Trochu se mi to podobá, ale jen trochu : NČ
Já bych hlavně k tý popsaný "situaci" vůbec nenechal dojít.
Ale se zájmem si přečtu názory.
duben 19, 2016 06:04
Vidím to jednoduše - : Jitka U.
zákony trhu, tj. nabídka x poptávka :-).
duben 19, 2016 06:08
... : mia I
já vůbec nechápu, co mají chlapi proto ženským šedesát plus. Ne každá má podbradek a plno tuku. Taková modní guru Františka z Blesku má index BMI jistě hodně pod dvacet. smilies/grin.gif

Když se popáté ženil duchovní otec řetězců Billa Karl Wlaschek, nevěstě bylo přes šedesát a jak na ni byl ženich, kterému už bylo přes devadesát, pyšný. Pořád měl nevěstu o třicet let mladší. smilies/wink.gif
duben 19, 2016 06:27
opr. : mia I
proti
duben 19, 2016 06:28
mio I : NČ
Proti nim nemusej mít vůbec nic. Jen proti sexu s nima.
Sandra to, myslim, popsala dost výstižně. Jo! Zažíhání jiskry v pozdním věku nefunguje! Což si ovšem především neuvědomujou právě ty babičky, který toužej opět vzplát.

Pár nepatrných výjimek (modní guru Františka z Blesku) nic neřeší.
duben 19, 2016 07:06
Nč : mia I
však se říká, že nejlíp hoří stará stodola. Já bych v tomhle věku (v podstatě mi do něho už zase tolik nechybí) obecně s nikým nic nezažínala. Nač si vzájemně kazit iluze? Ale zase, která 45letá půjde po chlapovi, co už je deset let v důchodu?? Tam to vidím spíš na ženskou, která měla problematický vztah s otcem. Taková hledá a cení staršího chlapa. Jinak takové chlapy hledají spíš mladé holky na sponzoring.

To co popisuješ je běžné, starší chlapi, chtějí mladé tělo. To beru. Co se mi ovšem nelíbí, když třeba skupinka chlapů hodnotí nahlas nevhodně starší ženu, tak, že je ta dotyčná slyší. To mi přijde slizké.
duben 19, 2016 07:18
Nčé : mia I
abys rozuměl, je logické, že ženy i v tomhle věku mají chuť na sex. Ale nebudu se snažit realizovat tuhle potřebu s někým, pro koho je priorita množství tuku a vrásek na těle. A co je asi největší chyba, vrhat se po letmém setkání na někoho a chtít ho zmermomocnit. Když se seznamovat v tomhle věku, tak dvakrát tolik platí - netlačit na pilu.
duben 19, 2016 07:24
Módní guru Františka - : Myška
variace na téma s mumií v posteli smilies/grin.gif .
duben 19, 2016 07:26
Míálokterá ženská je gerontofilka. A tak stejně, jako se Jarkovi a NČ navaluje z představy sexu s vrstevnicí, : Myška
navaluje se pětačtyřicítce při představě sexu s důchodcem. Pokud nemá tedy důchodce pořádně plnou šrajtofli.
duben 19, 2016 07:30
Rozumím ti Mio : NČ
Už jsem před pár lety pochopil, že je to tak, i když pro mě je to nelogické. Ale nakonec, nic proti tomu, když se to časem z kamarádství nějak vyvine. Proto naprosto souhlasím s netlačením na pilu.
I jistě chápu, že pětačtyřicítce se "navaluje" při představě sexu s důchodcem.
Co nechápu, to je, že za patnáct let už je pro ni představa sexu s důchodcem přímo přitažlivá. To teda musela hodně slevit (jistěže se to netýká důchodce, s kterým, ruku v ruce, společně zestárli).
Mně se například slevovat nechce. To raději nic. Což ovšem zase nechápou seznamující se babičky.
duben 19, 2016 08:00
NČ, : Myška
Co nechápu, to je, že za patnáct let už je pro ni představa sexu s důchodcem přímo přitažlivá. To teda musela hodně slevit
Tohle asi bude tím, že už by to nebyl sex se staříkem o patnáct let starším, ale s vrstevníkem. A většina lidí, jak stárne, tak nějak tak přirozeně chápe že když stárnou oni, stárnou i lidi okolo a nemohou být přitažliví pro o hodně mladší lidi, stejně, jako pro ně samé nebyli přitažliví staříci o patnáct let starší. Copak by si nějaká osmnáctka byť jen opřela kolo o pětačtyřicátníka? Pokud by to nebyl pracháč nebo slavný člověk, či nesliboval nějaké benefity? To je jen iluze mužů, že jsou oni svým tělem přitažliví pro o dost mladší ženy.
duben 19, 2016 08:13
Tohle vidím úplně jinak. : NČ
Je přeci zbytečný, hnát příklady do krajnosti a uvádět osmnáctku proti pětačtyřicátníkovi. Tam to je jednoznačně "vrať se do hrobu, dědku".
Jinak ale souhlasím a vlastně i ty souhlasíš se mnou. Pokud TO chci, musím slevit. Tak to já TO raději nechci. Už mi není 15, kdy jsem polovinu doby na koupališti musel proležet na břiše, už mi není ani 30, kdy jsme se, po hodině náhodnýho seznámení v tramvaji, na sebe vrhali už cestou do bytu ve výtahu, atd.
Podle mě má každej věk svý priority, který časem ustupujou jinejm prioritám a je to tak v pořádku. Jinej zase priority vidí jinak, proč ne?
duben 19, 2016 08:38
NČ, já to vidím tak, že když se člověk zamiluje, a klidně se člověk může zamilovat v každém věku, i ve stáří, tak záleží : Myška
na tom, jak moc miluje a tím pádem jakýma očima partnera vidí. Pokud chce jen sex, tak je jasné, že ho staré tělo neuspokojí. Ale pokud vidí v tom těle někoho, koho miluje, kdo je mu blízký duševně, kdo má pro něj tu duši krásnou, kašle na to, že je tělo nedokonalé.
duben 19, 2016 08:47
Ale vždyť od začátku mluvíme o tom samym, Myško! : NČ
Že ve stáří se člověk musí nejdřív zamilovat, sblížit i duševně, společnejma zážitkama, radostma, starostma, a pak třeba dojde i na TO. Na rozdíl od mládí, kdy TO je na prvním místě.
Jenže babky ze seznamek, aspoň většina jich, TO mají na furt prvním místě.
duben 19, 2016 09:07
Tahleta : Sidon
debata mi připomněla film Věry Chytilové - Faunovo velmi pozdní odpoledne.

smilies/cheesy.gif
duben 19, 2016 09:22
Velmi, velmi, pozdní, Sidone. : NČ
Ale zrovna teď, cestou z krámu s houskama a stádem kozlů k snídani, už jsem na to zřejmě kápl.
On totiž celej ten muj problém asi tkví v tom, že jakmile mě nějaká ženská uvidí, tak na nic jinýho, než na TO už nedokáže myslet.
duben 19, 2016 09:49
Nčé : mia I
samozřejmě, že za těch patnáct let sleví. V 45 chce žena chlapa tak max. do šedesátky. Za patnáct let už musí slevit. Její tělo prošlo těmi nejbouřlivějšími hormonálními změnami a i ty největší štíhlice začnou mít problém s váhou, s kůží. Po padesátce tělo stárne výrazně. Ale protože jsou některé stejně pošetilé jako muži , kteří by rádi tu 45letou, dělají ze sebe zcela marně diblíky a rádobysexuální dračice. Je to fifty, fifty. U obou pohlaví je to známka určitého druhu nevyzrálosti. Nebo mi snad někdo chce říct, že takový Saudek se chová dospěle?? Daleko líp mi přijde začít přirozeně, nepřehrávat. Muži téměř vždycky touží po ženách, které musí dobývat a u kterých mohou zapracovat jejich fantazie. smilies/wink.gif
duben 19, 2016 09:59
... : deeres
Módní guru Francka? Já nevím, dokud jsem bydlela v Holešovicích, chodila jsem nakupovat do Alberta, který je v bývalém arálu Holešovického pivovaru. A také je tam vydavatelství Blesku a Francka naživo. Můžete jí často zahlédnout u průchodu, jak si zapaluje cigaretu jednu od druhé. Figurka naprosto nepřehlédnutelné i když je to tintítko sotva metr padesát, vždy v černém, kalhoty jako rajtky, s rozkrokem u kolen, v jejím případě asi tak 30cm nad zemí. Ta tedy nemá žádné panděro, ani prsa v módní černé haleně nenajdete.A jestli to je opravdu žena, pod mejkapem poznáte stěží, tam se může skrývat kdokoliv.
Pro Jarka žádnou radu nemám, mladý není, prachatý také ne, řešení jeho problému se ženskýma je nulový. Leda, že by narazil na gerontofilku i to se stává a nakonec to má stejně blbej konec:
Mŕtvu ženu, ktorej telo bolo vopchané v kúpeľni pod vaňou, našli policajti v českom Liberci. Čoskoro vyšlo najavo, že ide o ostatky mladej ženy († 23), ktorú naposledy videli 21. januára. Od tej doby bola nezvestná. Podozrivým z jej vraždy je manžel (57).
Za hrozným činom stála zrejme nevera. Mladá žena totiž naviazala milostný vzťah s takmer sedemdesiatročným otcom svojej susedky.

duben 19, 2016 10:04
deeres : mia I
právě - než takovýhle typ vychrtlin, které je třeba obalit nejdřív vrstvou stavebního isoveru , aby měly trochu ženské tvary, to raději bych jako chlap nic.
duben 19, 2016 10:07
Mio, : deeres
ono se to pánům také nelíbí, pokud nejsou na holčičky. Ale v jejím případě by jí nebrali ani oni, fakt to je zjev. Jak kritizuje jiné, tak sama je nesoudná, se svým oblékáním a líčením.
duben 19, 2016 10:14
deeres : mia I
je opravdu nepřehlédnutelná. smilies/wink.gif
duben 19, 2016 10:16
Nč : mia I
jinak znám šedesátnice, které jsou velmi šik - Chantal P., Veronika Freimanová, Ljuba Krbová, Zlata Adamovská (moc hezký pár s Petrem Štěpánkem),.. Tuhle byla někde aktuální fotka herečky Dagmar Čárové a ta už vůbec nevypadá, že jí bude pomalu šedesát. Jsou to krásné, zralé šťabajzny. Stárnou s grácií jako víno a ono taky kvalitu ocení jen skutečný gurmán Pepíku. smilies/wink.gif
duben 19, 2016 10:25
NČ, : Myška
Jenže babky ze seznamek, aspoň většina jich, TO mají na furt prvním místě.
Třeba už nechtějí ztrácet čas, ve vašem věku... smilies/grin.gif.
duben 19, 2016 10:27
Nojo Mio : NČ
To už se motáme dokolečka a furt vo tom samym. Někdo holt kvůli TOMU sleví. Fajn.
Já si zase raději nechám vzpomínky bez slevování. A bez TOHO, a s tím souvisícími trapnostmi stáří, už to tady s kozlem doklepeme.
Co taky jinýho starýmu kozlovi zbejvá, když báby bez TOHO nestojej o klídek, společnej stůl, společný filmy, společný focení blbostí, společný grilování na pávlači, společný vejlety, společný moře, společný nákupy, občasný(!!!) společný hlídání vnoučat, společný cokoliv?
-----------------
A ani já Jarkovi neporadím. Snad jen starou moudrost (teď je ve fóru říkat bonmot) "Kdo uteče, vyhraje"
duben 19, 2016 10:34
Nčé : mia I
ale dyť jo. Tě nikdo nenutí a pochybuju (naprosto bez urážky), že na Tebe stojí fronty šedesátnic. Pořád to, že po Tobě chtěla některá sex je ta lepší varianta. Jsou i vyčůrané šedesátnice, které chtějí sadarmiko opraváře, kultila a dromedára, který dře na jejich baráku od úsvitu do západu slunce. Vždyť takové typy máme i u chlapů.
duben 19, 2016 10:42
A co jako, Mio v 10.25? : NČ
Některý z jmenovaných stařen určitě jo, některý určitě ne.
Ale ANI JEDNU si neumim představit, zamilovanou do starce, s pár stotisícovkama v bance a s důchodem 15 tis., v 1 plus 1 plus pávlač na Žižkově.
Ty teda jistě jo. Prosím, prozraď, kterou?
duben 19, 2016 10:46
NČ, : Myška
Co taky jinýho starýmu kozlovi zbejvá, když báby bez TOHO nestojej o klídek, společnej stůl, společný filmy, společný focení blbostí, společný grilování na pávlači, společný vejlety, společný moře, společný nákupy, občasný(!!!) společný hlídání vnoučat, společný cokoliv?
Tohle skoro všechno (krom společného stolu) mohou báby prožívat s kamarádkou. Na to nepotřebují dědka.
duben 19, 2016 10:51
Nčé : mia I
stařeny?? to je silné slovo ne?? Z těch jmenovaných si myslím, že třeba Dagmar Čárová má podstatně staršího P. Olivu.
duben 19, 2016 10:52
... : mia I
herečka Alena Mihulová taky dává přednost podstatně starším mužům.
duben 19, 2016 10:54
mio, dávala. : Myška
Kdo ví, jak teď. Rozkvetla, začala žít.
duben 19, 2016 10:55
a já : Iris
jsem celkem ráda, že jsem se TOHO už zbavila. smilies/wink.gif
A mimochodem - nikoho nového bych si do postele už nepustila. Lidé i po sexuální stránce mají stárnout spolu,znají se podrobně a mají hlubší propojení, nejen tělesné.Pokud to klape, jak má. Jenže ve společnosti nyní vládne přesvědčení, že chlap má nárok na mladé maso, zatímco žena po padesáti natrvalo patří do žumpy.

Nechápu také tu nesoudnou paní z příběhu, co se na Jarka tak vehementně vrhala, kde se v ní vzal ten nestoudný chtíč smilies/grin.gif ? No nejsme všichni stejní.Nebo spíše stejné.

A pokud jde o Jarka - chtělo se mi při čtení jeho příspěvku napsat - trhni si nohou, dědku. Ale jsem slušná a tak jen konstatuji - holt si ty chutě Jarku budeš muset nechat zajít, člověk nemůže mít všechno, co chce. To si jen tak my lidé pořád myslíme, že na to či ono máme pořád jaksi nárok.

A podobná debata tu byla nedávno. Tazatel také tehdy zvracel nad ženami kolem padesáti a měl dojem, že on má všechny předpoklady řádit výhradně s mladými kočičkami, zatímco staré báby ho jaksi nevzrušují. Tehdy jsme se vyjadřovali přibližně stejně...

A ve skrytu duše doufám, že ty haldy dědků, kteří nás, svoje stejně staré manželky opustili pro mladé maso, jednou budou naopak houfně opouštěny svými novými ženami, pro které jaksi zestárnou (naprosto přirozeně). A že si to užijí!!
smilies/wink.gif
duben 19, 2016 11:00
Myško : mia I
nemyslím režiséra Kachyňu. Zahlédla jsem někde její fotku s hercem , který byl podstatně starší. Když jsem to teď vygooglila je to nějaký herec Zdeněk Dušek. Tam je taky rozdíl hoodně let.
duben 19, 2016 11:09
Myško v 10.51 : NČ
Jasně! Vždyť ať prožívají s kamarádkou babkou. Proč ne? Já osobně bych taky raději volil babku, než dědka.
duben 19, 2016 11:10
NČ, vida, a já bych řekla, : Myška
že dědek s dědkem si bude líp rozumět, když už nechce TO, než dědek s babkou smilies/wink.gif smilies/smiley.gif.
duben 19, 2016 11:14
mio, bulvár nesleduji, : Myška
tak nevím.
duben 19, 2016 11:15
Myško, to asi jak kterej dědek : NČ
Píšu, že "já osobně". Jinej dědek může mít názor uplně opačnej. Kdo by se v dědcích vyznal....?
duben 19, 2016 11:17
lidé : Iris
se také velmi mohou lišit kus od kusu, je to vidět třeba na třídních srazech. Za všechno mohou geny.
Jinak stařec Alan Rickman by moje ještě srdce spolehlivě rozbušil smilies/wink.gif Není to vždy jen o zjevu nebo nadité peněžence (sexy mozek nechci zmiňovat..)
Existuje něco jako charisma a to není jen doménou gentlemanů.
Třeba výše jmenované herečky ho mají jistě také.
duben 19, 2016 11:30
Iris, s tím charisma máš pravdu. : Myška
A nejen v kontextu se stářím. Ale obecně. Člověk nemusí být krasavec, aby byl přitažlivý.
duben 19, 2016 11:43
Iriska : vlk
je na padouchy (-:

Pěkně zdravím!
duben 19, 2016 12:04
..... : Nona
.... tak moje srdce by rozbušil leda tak řízek s bramborovým salátem..... smilies/grin.gif


duben 19, 2016 12:17
Vlčku, : Iris
no jo, většinou padouch, máš pravdu smilies/wink.gif
Ale ten, co recituje na YT 130 Shakespearův sonet, to je ten pravý gentleman.
Také Tě ráda vidím smilies/smiley.gif

Myško - a přitahovat může člověk i mírně povislý, že? Muž i žena. Jen to není o tom sexu prvoplánově a výhradně.
duben 19, 2016 12:33
Iris, : Myška
přesně tak.
duben 19, 2016 12:42
Iris, : Anicka 1
naprosty souhlas. Stejne by ses nakonec stala jen pecovatelkou, charisma, necharisma. Nevim, co je na tom spatneho, zit sama. Nektere zeny uhaneji chlapy, jen aby trhly nejakou jinou. Nechapu.
Co si myslim o Jarkovi jsem napsala vyse. Ale kdyz on si nemuze pomoct, ze.
duben 19, 2016 12:56
Jarek : vlk
má čtyři možnosti:

a) být nechutně bohatý, což je pro mnoho žen dostatečné charisma
b) být trochu bohatý, aby si zaplatil profiservis s náznakem soucitu (pouze pro stálé zákazníky)
c) najít si gerontofilku, ale ani té nebude stačit čistá duše (neboli holá p×××el)
d) vypadat a fungovat na 45 (let, ne procent) a najít si tím pádem odpovídající ročník k břinknutí
duben 19, 2016 13:14
No, koukám. Dámy se rozjely :) : NČ
Už teda ne věk, ale teď zase charisma. Jo, tak jo. Aspoň se člověk krapítko pobaví.
Aspoň už chápu, jakým charismem zapůsobilo jedno inkontinentní kníže na jednu dvacetiletou k***u.
duben 19, 2016 13:16
hahahaha...... : -doktor-
.......nevím proč tento pán co mu smrdí starší ženské,jako kdyby byl sám nadupanej maxichlap(asi není,když hajá v postýlce sám) má odvahu psát do Kudlanky.Ať si zafňuká do inzerátu,bude fňukat aspoň za své a nebude urážet a vytahovat se na naše milá děvčata.

S neúctou -doktor-
duben 19, 2016 13:41
... : Nona
.... a neměl by nám sem Jarek hodit pár foteček, že bychom posoudily (ženy), zda vůbec stojí za hřích??
duben 19, 2016 13:47
Nčé : mia I
já myslím, že problém jak mužů, tak žen, o kterých debatujeme jen jeden a tentýž. Kdysi byli žádaní či žádané a oni se neumí vyrovnat se změnou, neumí přijmout fakt, že už jsou za zenitem.

Jsou ženy, které třeba vidíš v divadle, kdysi musely být snem mužských postelí. Taková žena nyní namísto, aby se oblékla vhodně ke svému věku (což vůbec neznamená usedle) ve snaze zachytit mládí se oblékne jako diblík (minisukně, trika s potiskem na prsou,..) nebo naopak příliš vyzývavě, což ovšem v tomto věku působí někdy až vulgárně. Výsledek je ten, že muže nezaujme.

Zrovna ale tak u mužů. Plno mužů ve starším věku hovoří celkem nevhodně o starších ženách. Přitom obvykle takoví velice nelibě nesou poznámku, že oni už jsou též za zenitem, náramně se jich to dotkne. Přitom stačí málo, umět přijmout svůj věk, umět zestárnout. Být šťastný za to, co mám a vyjít sám se sebou. smilies/wink.gif
duben 19, 2016 13:58
S neúctou, doktore. Už párkrát jsi přesvědčil, že seš *****. Klidně pokračuj. : NČ
.
duben 19, 2016 14:11
Doktor : Iris
se nás tu jen zastal NČ, to není nic špatného.

A pokud jde o to pobavení - no vždyť jo, tady snad nejde o život, ne? Děláš, jak kdyby se Tě to týkalo, jde o Jarka přece. Tebe tu milujeme člověče smilies/smiley.gif

Je svatá pravda, co píše Mia o tom umění zestárnout. Řekla bych, že ženy to umí lépe, i když některé jsou také zasaženy tím požadavkem doby - mládí navždy a nade vše.

Chlapi snad kdysi byli moudřejší, teď se chovají jako trotlové. Budu se opakovat, ale věřím tomu, že přijde doba hromadného odhazování starých chlapů jejich kdysi milujícími mladicemi. Jako následek předešlého hromadného odkopnutí manželek pro mladé maso smilies/wink.gif
Kéž si to ještě užiju smilies/wink.gif
duben 19, 2016 14:22
nojo Pepa : šídlo
opět na scéně. Jinak k Alanu Rickmanovi: dnes již bohužel může okouzlovat jen na fotkách..v lednu zemřel.
duben 19, 2016 14:26
Mio jedna : NČ
Já, coby starej dědek, k čemuž se hlásím, mám svý lidský právo, vyjadřovat se ke svejm vrstevnicím, coby ke starejm bábám. To nic nemění na tom, že některá ta stará bába vypadá ještě stravitelně. To ji ctí, ale roky jí nikdo neodpáře.
Poslední hovor byl o charismatu, a votom to, myslím, celý je! No, tak stařecký charisma holt nemám (jistěže ani knížecí). Nepůjdu se kvůli tomu věšet, už nějak bez toho charisma dožiju.
Fotky toho pisatele Jarka možná má redakce, nevim, ale já jím určitě nejsem! Já jsem to nepsal! Takže moje fotky, který redakce má, by tady byly uplně kprdu.
duben 19, 2016 14:29
Vonic nejde Iris. Jen votu zanedbatelnou marginálii, že ten, co si řiká doktor, je *ů*. : NČ
A možná i doktor je, co já vim....
Dneska to je snadný, dá se to stihnout i za dva měsíce, jak by jistě potvrdil třeba JUDr. M. Benda.
Ale ani ten koupenej titul moudrosti nepřidá.
duben 19, 2016 14:37
šídlo : Iris
no vím, Alana jsme už oplakaly...nejen báby, ale i děvčátka smilies/wink.gif

duben 19, 2016 14:47
NČ : Iris
myslím, že náš doktor se tu za doktora nikdy nevydával smilies/smiley.gif

Vždycky mi bylo volněji a příjemněji s mými vrstevníky - oni vědí, že jsem bába a nehrajou si na supermany, protože je jim jasné, že já vím, že jsou dědci.A je nám spolu dobře, ne? Jen by mne mrzelo, kdyby nějaký kamarád dědek vykládal, že se mu jeho spolužačky hnusí a smrdí mu a všelijak jinak odpuzují...to mi vadí. Jinak Tvoje lidský právo ctím smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif
duben 19, 2016 14:52
Nčé : mia I
vidím to jako Iris. Vadí mi, když třeba skupinka starších mužů se hlasitě vyjádří na adresu neznámé ženy, která kolem nich projde. Sarkasticky, přezíravě. Přitom, jak by bylo jim, kdyby se stejně přezíravě a nevyžádaně někdo vyjadřoval nelichotivě třeba o jejich problematické erekci? Takové chování mi vadí a ti muži mi přijdou jako slizáci.

Jiné je , když se sejde třeba třída šedesátníků, sedmdesátníků na třídním srazu a dotyční vzájemně vyhodnotí "to už jsme báby a dědkové co??" Tam mi to přijde zcela normální. Vadilo by mi, kdyby nějaký spolužák potají pomlouval spolužačku, jaká je to tlustá, neatraktivní bába a na sebe se stejně kriticky nepodíval. Já myslím, že si rozumíme.
duben 19, 2016 15:09
Iris v 11:00 : Mája
a vlastně i ve všech dalších komentářích-mluvíš mi z duše.Taky jsem se jedný takový "výměny"nedobrovolně účastnila. smilies/cheesy.gif
Co poradit Jarkovi?Brejle,velký zrcadlo,zlatou MasterCard,číslo na escortní služby...
duben 19, 2016 15:49
No vidíte. A mně zase vadí, když se posmíváte dědkum : NČ
Je to vaše "lidský právo", vychechtávejte se, ale přírodu tím nezměníte. Nezměníte ani to, že jste absolutně nepochopily (spíš ale hned, apriori, s obrannym štítem, odmítly pochopit) o čem jsem vůbec psal.
Proč se kvůli tomu ale nějak rozrušovat. Vy víte svý, že jsem starej hajzl. Já vim taky svý. Ale hlavně v klidu a v poho.
Vychlazenej kozlik a cikáro už čekaj.
duben 19, 2016 16:07
Posmíváme dědkům? To jako je v pořádku napsat bába ale ne dědek? : Myška
NČ, bereš si to osobně, a asi víš proč...
duben 19, 2016 17:01
Nestíhám číst : Lenka1
všechno, jsem dneska dost "busy".

Ale pobavilo mě, jak to Jarek napsal natvrdo a hned se to na něj sesypalo.

Myslím si, že to není o věku, ale o tom, jak člověk k sobě přistupuje, jestli něco dělá. Fakt není nutné mít v 60 vyvalenej pajšl, jak o tom psal.

Hele, Jarku, mrkni na tohle, babě je ale už 75, tak asi bude pro tebe už moc stará - ale to tělo smilies/grin.gif.

https://www.youtube.com/watch?v=na6yl8yIZUI

Možná bys nestačil ty jí, by ti řekla, že jsi shnilej.

Zdarec.
duben 19, 2016 17:09
Lenko :))))) : NČ
Seš dneska dost busy.... Ale co to je proti všem těm politikům, redaktorům, kteří jsou trvale buzy...?
duben 19, 2016 17:13
Nčé : mia I
nemyslím si, že jsi hajzl. Ale všichni životu nějak platíme. Starší ženy Tě nepřitahují, mladší zase nemají zájem o Tebe. Pořád máš děti, vnoučata, snad bude i pravnouče.. Ty se musíš popasovat se samotou jako tisíce jiných, to za Tebe nikdo nevyřeší.
duben 19, 2016 17:14
A dyť jo Mijo : NČ
Když mi chutná, je mi všechno Putna
duben 19, 2016 17:25
NČ , : Lenka1
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
duben 19, 2016 17:32
je vidět, že jsem praštil do vosího hnízda, : JAREK
tedy měl bych napsat, že spíš do babího.
NČ, děkuji za podporu.

A jsem přesvědčen, že na nějakém intelektuálnějším serveru bych asi dostal lepší odpověď. Svého času jsem už do tohoto psal, ale ani tehdy jsem se rozumné diskuze nedočkal.
Nechápu vás.
Bc Hamáček
duben 19, 2016 17:44
Jarku, : Lenka1
vždyť já jsem se tě zastala. To video je důkaz, že "age is nothing but a number".


duben 19, 2016 17:54
A co jsi čekal Jarku? : Myška
Že zde najdeš nějakou gerontofilku? Nebo aspoň pofoukání bebíčka?

Rady tu padly. Poněkud nereálné pro tebe a stejně smýšlející pány, ale nic víc se poradit nedá...
duben 19, 2016 17:56
NČ : Lenka1
právě jsem si vzpomněla na ten tvůj popis, jak pečeš krkovici.

Dneska u řezníka měli čerstvý grilovaný bůček. No, musela jsem si kus koupit a právě jsem si odkrojila dva voňavý plátky a sežrala jsem jen tak s hořčicí bez chleba. Hotová nirvána. smilies/grin.gif
duben 19, 2016 17:56
... : Sandra.
NO jasně, pan Bc. Hamáček, co má inteligenci změřenu více než na 100, už si vzpomínám:-)
Tím pádem bych řekla, že veškerá další diskuze je marná....
duben 19, 2016 17:59
Tak Jarku. Nebo Bc. Hamáčku, nebo co teda seš. : NČ
Neřekl bych, že jsem tě nějak podpořil. Hned na začátku mi to přišlo od tebe ujetý a že já bych se do takový trapárny, kterou´s popsal, vůbec nepustil.
Ale když teda myslíš, tak mysli. Hlavně ale mysli příště, už v prvnim náznaku nadcházející děsivý situace. Přinejmenšim jsi mohl, vole, ušetřit za taxík.
===================
Lenko, dík za smajly. Určitý slova mi prostě vzbuděj asociace a to to pak ze mě vystříkne uplně automaticky.
duben 19, 2016 18:03
Jarku : Iris
no opravdu jsi píchnul do babího hnízda, tos nevěděl? Nemusíš hledat intelektuálnější server, jen ne takový... spíše proženský, jak už sám název "Kudlanka" napovídá.
Jinak teď zcela vážně Bc.Jarku, pokud tu ještě jsi.

Apetence nejde vždy ruku v ruce s potencí.

Píšeš, že máš chuť si to s nějakou ještě rozdat. Zkusils to? Se starší dámou to nešlo. OK, to není nic k nepochopení. Máš jistotu, že s mladou to půjde? Bez farmaceutické výpomoci? Nejde jen o přání? Nechci Tě teď už naštvat, nevysmívám se, mluví ze mne profík smilies/wink.gif Normálně to zkus někde za peníz, než začneš doopravdy hledat partnerku. Přeji hezké dny. smilies/smiley.gif
duben 19, 2016 18:08
Lenko, : Iris
k tomu odkazu - tělo má ženská vypracované, ale jsem unešená jejím zpěvem smilies/smiley.gif

duben 19, 2016 18:12
NČ, : Sidon
znáš ten šprůngwrecht pana Wericha?
Že - "i člověk s dvěma doktorátama, může být pěknej blbec".

smilies/smiley.gif
duben 19, 2016 18:12
Irisko : mia I
kouzelně jsi to napsala, hlavně ta farmaceutická výpomoc smilies/grin.gif smilies/grin.gif taky furt nechápu, když když má někdo chuť na mladý tělo , nevezme obolos pět, deset tisíc a nedá si inzerát - podpořím mladou ženu ve finanční tísni , pět až deset tisíc za schůzku.
duben 19, 2016 18:16
Jo bůůůůček, Lenko! To je rozkoš. Kam se hrabe soulož : NČ
Horkej, s křupavejma čtverečkama... bez chleba skvělej! Ale když přidáš kus čerstvýho voňavýho chleba s křupavou patkou, nemůžeš to zkazit.
Jen snad, že je škoda, obě ty dobroty zežrat najednou. Ten chleba je naprosto úžasnej i se sádlem z prasete, ne teda z Alberta, a sypanej sekanou cibulí!!!! To vždycky i muj kozel rozkoší zamečí.
duben 19, 2016 18:17
Doktore, : mikin
dobre jsi to napsal. smilies/smiley.gif
duben 19, 2016 18:18
Tak to, Sidone neznám, ale je to moudrá moudrost. : NČ
Já zase znám: Lepší jeden prd, než deset doktorů!
A ze zkušeností vlastních i odeslechnutých můžu jen říct, pravda pravdoucí.
duben 19, 2016 18:22
mia l : Lenka1
cit:

podpořím mladou ženu ve finanční tísni

Placenýmu sexu se šlapkou se teď říká takhle? Heeeezkýýýý.

Něco jako "odešel / odešla (ať to máme genderově vyvážený) za hlasem svého srdce". smilies/grin.gif
duben 19, 2016 18:27
Krkovice ala NČ : Mája
Já ti NČ úplně zapomněla poděkovat(dík Lence za připomenutí).Dělala jsem už v sobotu a byla výborná.U nás je krkovice nejoblíbenější maso,moc nemusíme koření a bylinky,takže tohle je recept pro nás jak stvořenej.A dneska byla krkovice na houbách. smilies/grin.gif
duben 19, 2016 18:29
Já nevím, co furt máte proti pravý čistý lásce. : NČ
Jistě by vám o skutečný čistý lásce mohla hodiny vyprávět třeba misska Michaela Maláčová - Bakala.
duben 19, 2016 18:33
Lenko : mia I
inzeráty si dávají i mladá děvčata, která se chtějí nechat opečovávat a rozmazlovat, bez skrupulí si řeknou i o auto. Nebo naopak - dá mladá holka inzerát na byt (poptávka) a běžně jí ženáči nabízejí za protislužbu třeba 2 plus 1. Kolikrát o tom beztak ani jejich manželky neví.
duben 19, 2016 18:35
Mia l, : Lenka1
tak to já bych se propadla hanbou, kdybych měla sex dělat jako výměnný obchod. To už si rovnou můžu zmalovat ksicht, nahodit mini a stoupnout si k silnici.

A pak se my ženský divíme, kam že se tak nějak vytrácí ta úcta chlapů k nám a že se nám to vrací zpátky jako bumerang - viz to o tom bytě.

Pro tyhle nány mám jenom pohrdání a přeju jim tvrdej pád.

Ale co tak pozoruju kolem sebe, ono se tak nějak stává společenskou normou přilepit se na chlapa a pak sosat jakože máme "vztah" a "my jsme si koupili auto, my jsme si koupili chatu", přitom dotyčná buď nepracuje vůbec nebo někde za pár šupů. Ale čím holejší p.del má, tím víc nosí frňák nahoru.

Nezřídka se dožaduje, aby přítel na ni přepsal polovinu bytu a tak podobně.....

Pak přijde ten můj a povídá, že na noční, kdy se všechno o dost víc rozlíhá, vyslechl nechtěně rozhovor taxikáře s mladou (něco přes 20) holkou, kde ona neměla na zaplacení a on jí na to bez skrupulí navrhnul, že ať mu ho vy...ří a ona s tím neměla problém. Prý jediné, o co měla starost, bylo aby se to nedozvěděl přítel.


Když pak někde řeknu, že se živím sama, a proto si taky vybírám, s kým chci být a s kým ne, tak jsem za Marťana.
duben 19, 2016 18:54
NČ, : Sidon
to jeden můj kamarád z Vinohrad (taky Pepa) říká, že - "bůček v kuchyni, je jako Mozart v koncertní síni".

smilies/smiley.gif
duben 19, 2016 19:04
Lenko : mia I
jj , lidé jsou různí.
duben 19, 2016 19:17
Sidone : Iris
také tak náročný na provedení? smilies/wink.gif
duben 19, 2016 19:19
;-) : taky pamětník
http://www.kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=7219&Itemid=39

Rok se s rokem sešel a problém pořád zůstává stejný. Jasně, že to už jednou tu bylo.
duben 19, 2016 19:32
Nerozumím Lenko. Vybouří? : NČ
To teda bude to "mládí nevybouřené, co tropívá neplechy..."

Sidone. Bůček je tady často. Nejvíc s pečení (vnuci mají raději libový z pečeně a na mě tím pádem zbejvá to nejlepší - třaslavej bůček). A pak ráno s čerstvou houskou a kozlem k snídani... Hůůůů, mňam! To je cosi, skoro jak Così fan tutte!


duben 19, 2016 19:33
Pamětníku. Nebylo! : NČ
Autor byl dvěstěprocentně(!!!) jinej než Jarek (to mi prostě musíš věřit, trochu o tom vím).
Ale i tak je zbytečný se tím teď zabejvat. Je vidět, že problémy starců si bejvaj podobný a i názory starců a stařen se příliš neměněj.
duben 19, 2016 19:43
NČ : Iris
...no, neměněj, docela se bavím tím, jak jsem se nechala vyprovokovat tehdy i teď. smilies/wink.gif
duben 19, 2016 19:48
Duhověnko, : Sidon
já mám za to, že i k tomu pečení, je potřeba mít určitou dávku "umění" a lásky. Jak říkají Francouzi - "dobré jídlo potřebuje čas a lásku".

NČ, to já jsem taky jako kluk nemohl tlustý vepřový, ale dneska si ho dám s chutí. Ani mně nemusí nikdo říkat, že ten tuk je vlastně tělu prospěšnej, jak se teď s takovejma poučnejma radama roztrhl pytel.
duben 19, 2016 19:51
Sidone, : Iris
souhlasím.Za určitých okolností může být těžší správně upéct bůček, než zahrát Mozarta.
A děkuj za to, že máš v pořádku žlučník smilies/wink.gif
Hezký večer smilies/smiley.gif


duben 19, 2016 19:57
Berme co máme Sidone. : NČ
Však už nám to vepřový zanedlouho novej českej prezident Muneeb Alrawi zatrhne.
duben 19, 2016 19:58
Iris, : Sidon
přesně tak, to záleží na zkušenostech a "virtuositě" těch aktérů. Ale to se snad předpokládá, že tu činnost bude vykonávat někdo znalý a zkušený, i když to nemusí být zrovna virtuos.

Můj děda, vlastně jeden z těch dvou, byl vesnickým kovářem a vždycky mi vtloukal do hlavy - "když něco děláš, ať je to cokoliv, snaž se a dělej to tak, aby to bylo nejen dobré, lepší, ale vždycky jen nejlepší, tak, jak nejlíp dovedeš, aby ses za to nemusel stydět!"
V 77 letech ještě pracoval a tlusté maso měl rád, možná, že mám ten žlučník po něm. Zemřel až v 80i na rakovinu prostaty. Jenže já ten bůček mám velice zřídka, normální vepřové tojo, to mám častěji. Von je totiž malý problém ten bůček tady sehnat. Samozřejmě, že se dá, ale musí se pro něj "cestovat".

smilies/wink.gif
duben 19, 2016 20:17
NČ, : Sidon
já myslím, že to nebude tak zlé. Ta "teplota" v Evropě se malinko zvyšuje a k bodu varu to nemá daleko. Já pořád doufám, že ten "common sense-zdravý rozum" se přecejen prosadí. Von se ten tlak, který teď jde tím špatným směrem, jednou otočí a čím větší byl, tím větší bude zpětná reakce. To už tak většinou bejvá. Podívej se, jak už začínají pomalounku "reformovat" ten svůj korán v SA. Asi už si taky uvědomují tu obrovskou nesmyslnost a nelidskost toho jejich učení šíleného proroka.
duben 19, 2016 20:26
všem : taky bába
často a ráda sem zabloudím a dnes jsem se dobře pobavila. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
duben 19, 2016 22:39
taky bábo : mia I
včera to byla super oddechovka.

"Tlustý bůček nemusím, krájím si ho na tenký" - pořekadlo mého muže


duben 20, 2016 06:58
Mio, : Sidon
nebo taky že - z ryb mám nejradši utopený prase.

smilies/smiley.gif
duben 20, 2016 18:31
Sidone. S teplotou to tady je dost vážný : NČ
Čeští teplometi jsou ve vládě, v parlamentu, v europarlamentu, v televizi, na ministerstvech....
Jak to říkal odborář Dušek: "Na chodbě ministerstva dopravy, to aby se člověk bál ohnout pro upadlou tužku".
Říká se tomu: globální oteplování
duben 20, 2016 19:10
NČ, : Sidon
já se právě divím těmto "hošanům", ti by se přece měli bát daleko více těch "kosmopolitů", vyznávajících islám, ti mají své osvědčené metody, jak "léčit" tyto 4% chudáky postižené. Takže bych od nich (těch 4%ních) čekal daleko silnější odpor k tomu přívalu islamistů.

smilies/shocked.gif
duben 20, 2016 20:33
4%? : bb
přidej
duben 20, 2016 21:21
Jo, těch procent je samozřejmě daleko víc. To se jen tak ustálilo to rčení, "čtyřprocentní" : NČ
Že jich je daleko větší procento, zejména na místech, kde lze ovlivňovat politiku nebo veřejný mínění, to už dávno ví každej.
Buzna buznu pozná na dálku (nevim jak, ale spolehlivě pozná) a vždycky se vzájemně podpořej.
Tím pak vznikají ty tzv. "klientelistický vazby", kdy jeden úchylnej jedinec za sebou přitáhne dalších pět, sobě rovnejch, mrzáků.
Pražský teplárny jen tiše záviděj!
duben 21, 2016 13:46
... : bb
hodně ti ublížili..

duben 21, 2016 14:03
Proč : Lenka1
ublížili? Prostě NČ nemá rád devianty, to je celý. Já taky ne, ze dvou navzájem se oslintávajících se teploušů se mi zvedá kufr.

Ale chápu, dnešní zvrácená doba jim přeje, tak ať si to užijou než přijde islám se šaríou.

NČ - hele, tak jsi někdy přemýšlel nad debilitou sluníček, která podporují teplouše a muslimáky zároveň?

duben 21, 2016 15:14
teplá sluníčka nemají : vlk
takovou mozkovou kapacitu, aby si uvědomila následky své orientace a její řešení Koránem.

(nebo věří, že umí létat)
duben 21, 2016 15:42
Jo, to je právě ten paradox teplých sluníček. : Myška
Zajímalo by mě, jestli vůbec přemýšleli, co s nimi bude, až tu bude islám...
duben 21, 2016 15:51
No, Lenko. Když se ti dva úchyli volizujou v soukromí, tak je mi to uplně fuk : NČ
Stejně je mi uplně fuk, když si to vzájemně strkaj do hnědky a pak si to, ještě vomaštěný, vzájemně voblizujou. "Proti gustu žádný dišaputát"!
Ale když se s tim vytahujou před lidma, dokonce jsou na to hrdí, tak to už zase prrrrrrrrrrrr!
A znova a to hlavně! Stačí jedna bukvice v nějakym rozhodujícím postavení a natáhne si k sobě další bukvice, bez ohledu na charakter nebo na záměry.
A votom to je! Že stačí mít jedinou kvalifikaci (bejt buzna) a jsem u koryta a rozhoduju!!!!!

Podle dnešního tisku budu muset přizpůsobit slovník, neboť slovo buzerant nebo buzna (bukvice kupodivu nepsali) bude trestáno dvěma lety tvrdýho nepodmíněnýho žaláře. Tak se zřejmě chytnu třeba růžovoučký prdelinky. Něco tak něžnýho přeci trestný bejt nemůže ani v Absurdistánu.






duben 21, 2016 16:29
Hm, : Sidon
já jenom doufám, že ty biblický příběhy, který popisujou tu Sodomu a Gomoru, nebyly jenom nějaký šméčko a že to bylo skutečně tak, jak to tam píšou, a že ti borci vodjinud zase přifrčí, aby si to zvopakovali a udělali tady trošku ordnung. Snad bude ale eště hodně takovejch, jako byla Lotova familija, aby byli ušetřeni toho endlösungu.

smilies/angry.gif
duben 21, 2016 18:25
"úchylnej jedinec... mrzáci... teplouši..." : jednababi
Jak nikomu nepřeju nic vošklivýho (možná i proto, aby se mi to nevrátilo smilies/wink.gif), tak takoví jako vy a vám podobní, by si něco podobnýho mít doma zasloužili. Nejlíp někoho, koho mají hodně rádi.
duben 22, 2016 06:56
už jsem to tu jednou psal : vlk
to, s jakou orientací se narodíme, za to nemůžeme, ale to, jak ji v životě a lidem kolem sebe prezentujeme, za to můžeme na 100%.

Pak se exhibující hošani v latexu a hrdém pochodu pod duhovou vlajkou nesmí divit, že je někdo považuje za úchyláky.
duben 22, 2016 07:54
Souhlasím, vlku. : jednababi
Jen mi to holt při čtení některejch textů připadlo, že jejich ne/prezentace jaksi není pro autory rozhodující - ouchyl jako ouchyl, v kvádru nebo v latexu.
Taky nejsem příznivcem exhibice - jakýkoliv - ale obávám se, že když napíšu, že mi vadí pochodující 4% stejně, jako pochodující zastánci rodiny (rozuměj odpůrci potratů) s odpornejma obrázkama, okamžitě dostanu po čenichu, že porovnávám neporovnatelný.
duben 22, 2016 08:20
... : deeres
Kdyby jenom ti čtyřprocentní, ale já když vidím ty naivní holčičky, prostovlasé, bosonohé v mini a krátkém tričku s plakáty, které vítají v Evropě muslimy, tak si jenom říkám, proč jim to někdo neřekne, jak s nimi islám zatočí.
V týdnu proběhla zpráva, jak ve Švédsku jedna lehkomyslná sedmnáctka vyběhla oblečena po domácku, přes ulic, ke kamarádce a málem jí to stálo život, protože jí začali ti hodní muslimové kamenovat. A až se k nám dostanou takoví wahabisté a vytvoří hlídky náboženské policie, která je nad zákon, jako je to v SAE, tak to bude žůžo.

Dodnes se tam věří na čarodějnice. Saudské úřady mají zvláštní jednotku vyčleněnou pro lov čarodějnic. Trest je jednoznačný, je to trest smrti.V SAE musí být ženy zahaleny od hlavy až k patě v černém hadru, na obličeji dvojí závoj, na rukou rukavice. A pokud nějaký magor z hlídky zahlédne kousek obnažené ruky, proviněnou pronásledují až do jejího domu a mlátí ji holemi.

Stejně tak postupují, pokud si na nohy vezme sportovní obuv! Před desítkou let nechali v hořící budově zemřít patnáct školaček, z důvodu, že nejsou řádně oblečeny. Tak to je už úplně na palici.
Nebudu vás zavalovat odkazy, ale na netu je toho spousta.
Tak mně napadá, není náhodou SAE kamarád s USA?
duben 22, 2016 10:20
Deeres, : Sidon
ono to Malleus maleficarum už se dnes začíná objevovat v některých zemích (i u nás), jenže se tomu říká jinak. Viz ty vyhlášky a zákony, které se začínají rojit, o tom, že se nesmí říkat "tohle", nebo "tamto". Takže Bobligové budou mít zase plné ruce "práce".
Akorát budou ty čarodějnice zavírat, místo pálení. Zatím.

smilies/angry.gif
duben 23, 2016 06:02
dobrá rada, co mě pomohla, tak ji dávám dál : josef
smilies/smiley.gifJarku, naprosto ti rozumím, člověku není tolik let, kolik má v občance, ale na kolik se cítí. kdo se cítí starý, ať to klidně zabalí, je to každého věc.

Já to mám jinak. Bylo mi 65 a řešil jsem stejný problém. na srazu mi kamarád poradil, ať zajdu v Brně k paní Janě Lenské do studia MAHDALL, že se zabývají proměnama. On tam byl i s manželkou po padesátce a super. podívej se na jejich web, jsou tam někde proměny a jsme tam vyfocení oba i jeho paní. paní Jana je fajn, v klidu jí řekni, co tě trápí, dělají to leta a fakt UMÍ!!! Tak to zkus - mě to už zas s holkama FUNGUJE !!! - všechno !!! smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif hodně štěstí smilies/wink.gif
duben 28, 2016 12:49
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]