O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DOBRÉ RADY - TENTOKRÁT O MASE PDF Tisk E-mail
Neděle, 13 září 2015
Přejít na obsah
DOBRÉ RADY - TENTOKRÁT O MASE
Strana 2

 

 

 

 

 ZÁVĚREM SLÍBENÝ RECEPT:

 

  • Hovězí maso omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Kořenovou zeleninu očistíme a nastrouháme na jemno. Cibuli nasekáme nadrobno a česnek nakrájíme na plátky.

 

  • Do kastrolu, který má dobře těsnící pokličku, dáme nasekanou cibuli, sklenici vody, nakrájený česnek a kořenovou zeleninu. Na tuto zeleninovou podestýlku položíme připravené maso se sítkem na koření, do kterého vložíme bobkové listy, nové koření, celý pepř a snítky čerstvého tymiánu a rozmarýnu.

 

  • Poklicí přiklopený kastrol dáme do elektrické trouby, nastavíme na 70 - 90 °C a necháme péct celou noc.

 

  • Ráno máme měkké maso ležící ve vynikající šťávě. Maso vyjmeme a nakrájíme ostrým nožem na plátky. Koření vyndáme. Zeleninu ponorným mixérem rozmixujeme a můžeme ji zředit vodou.

 

  • Zahustíme jíškou ze dvou lžic hladké mouky a lžíce sádla, přidáme smetanu rozkvedlanou s lžící hladké mouky a provaříme 20 minut.

 

  • Ochutíme podle chuti solí, mletým černým pepřem a citronovou šťávou nebo octem. Maso nakonec vrátíme do hotové omáčky.

 

 

 

d@niela

 

Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]