O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEMŮŽU NAJÍT TU PRAVOU PDF Tisk E-mail
Úterý, 02 červen 2015
 Vážená Kudlanko, milí přátelé.Mám takovej ošemetnej dotaz. Jsem už 20 let rozvedený, žiju sám. Řekl bych, že jsem stále dobře vypadající, mám hezky byt a celkem prosperující firmu. Co ale nemám, je přítelkyně. Člověk by řekl, že se třeba v práci seznámím. Neseznámím. Podnikám ve stavebnictví a tam jsou buď samí chlapi, nebo ženský, co jak chlapi vypadaj. A můj problém navíc je, že se mi líbí ženy mladší než já, dobře vypadající a že si s nima i chci rozumně povídat.

 

 

 

 

 

 

      Já vím, mám hodně vysoký nároky. Je mi sice už sedmačtyřicet, ale stále si myslím, že bych ještě mohl navázat fajn vztah...  Nevím co mám dělat. Roky mi utikaj, jsem celkem spokojenej, ale až tady na jeden vážnej problém. Nechci se hned ženit, ale chci mít ještě nějakou "radost že života". A najít ženskou, co je hezká a chytrá a současně se nechce hned vázat (vdávat či navázat fest vztah), je asi opravdu nemožný.

 

      Tak jsem na to téma zkoušel  inzeráty, schůzky naslepo přes kamarády, dokonce I bary, ale buď se ozvou ošklivky, nebo jsou namyšlený, nebo naopak pěkné, ale totální slepice - případně ty, co chtějí vztah a div na prvním rande nechtěj termín svatby. A některé by se snad i rovnou ke mně stěhovaly...  Říkám už všechno a hned na rovinu, co chci, ale pravda mi teda zatím moc nepomohla.

 

      A tak Vás i vás chci poprosit - myslíte, že by pro mne bylo nějaký to řešení, nějaká ta rada?

 

 RADEK

 

 

Komentáře (23)add feed
problém : Roman X.
"A můj problém navíc je, že se mi líbí ženy mladší než já, dobře vypadající a že si s nima i chci rozumně povídat."
haha, každému se líbí takové ženy.
Nevím, o kolik mladší ženy hledáš, ale vhledem k tvému věku jim pravděpodobně buď tikaj biohodiny, nebo jsou rozvedený s dětmi.
Oba typy mají dobrý důvod tě poslat s volným vztahem někam.
Asi musíš lovit mezi ženama s odrostlýma dětma, nebo těma co děti mít nemohou(-ly).

červen 02, 2015 12:11
nějak : vlk
mi v tom vlastním popisu chybí nějaké koníčky, sport, kultura, trávení volného času. Tam asi člověk najde spřízněnou duši (a tělo) nejsnáze ne? Při courání po horách jsem nejednou potkal silně přebuchtěnou skupinku, neříkám, že byla všechny svobodné a volné, ale co kdyby?
červen 02, 2015 12:34
....... : Já
a co tzv. "rychlé rande"? Přeci se po pár vteřinách pozná, jestli by to šlo?
Manžel mé kolegyně říkal, že pozná, jestli by jí "ho" půjčil a nebo nepůjčil...... smilies/grin.gif
červen 02, 2015 12:47
no já bych řekla, že velkou šanci máš u žen - převážně vysokoškolaček : mila1
kterým je kolem 30ti a jsou bez partnera. Jejich vrstevníci se ještě nechtějí ženit a ony by už rády měly dítě a partnera, pokud možno zajištěného. Otázkou je, zda i Ty máš chuť zakládat takový vztah nebo jestli hledáš jen společnici.
červen 02, 2015 12:51
já nevím : Kamila
Říkám už všechno a hned na rovinu, co chci
nejsem si jistá, že je to správně. Tím nechci říct, abys jim kecal, ale že bys jim hned měl říkat, že nechceš vážný vztah a že se uvidí - nebo co jim vlastně říkáš, to mi nepřijde úplně šťastný smilies/wink.gif
červen 02, 2015 13:05
Milo1 ... když on : micka
Zadrž milo1. Tyhle kóči po něm budou chtít trvalý vztah pokud možno okamžitě ihned a to Radek nechce. Radek chce ... nějakou "radost že života"... a v jeho věku asi nebude chtít zakládat rodinu.





červen 02, 2015 13:12
Radek : -doktor-
Vlk nastolil tu správnou cestu kde hledat.Jen tak se užene jedině rýma.
červen 02, 2015 13:31
.. : kolemjdoucí
Roman to napsal přesně. Pro dvacítky jseš moc starej a třicítky potřebujou nutně zahnízdit. Hledej zachovalou čtyřicítku.
červen 02, 2015 14:31
... : H.
Myslím, že bys měl hledat ženu -40, která buď nechce/nemůže mít děti anebo už má odrostlé. A věř mi, vypadají moc dobře, znám pár takových okolo. Ale pokud se ti líbí převážně třicítky, tak to máš špatnou výchozí pozici s ohledem na to, co nabízíš.
červen 02, 2015 15:39
třicítka : Iris
je třaskavá směs.
Ženská s odrostlými dětmi je to pravé pro Tebe Radku, samozřejmě ne zrovna vdané. Takové ty po třeba nepěkném rozchodu dokážou ocenit společné chvilky jen pro radost, bez nějakých přehnaných plánů do budoucna.A neofrňuj stejně starými, vypadají dobře, leckterá může strčit mladou holku do kapsy. A netikají jim biologické hodiny. smilies/wink.gif
červen 02, 2015 15:55
Iriska : vlk
ti radí přesně. Představ si, že tě za 13-16 let bude prudit poboš(ka) a k tomu manželka v plné sexy síle a ty budeš mít 6 gumy ojeté. To by bylo na mašlu! smilies/grin.gif
červen 02, 2015 17:00
Cože?? : Krakonoš
Co mu to radíte? Čtyřicet a vejš? Nějakou povislou prabábu? Chcete, aby se mu udělalo nevolno? smilies/shocked.gif smilies/shocked.gif
A teď vážně: Radku, je to tak. Vsaď se, že kdyby sis dal inzerát, že chceš založit rodinu, toužíš po dětech a k tomu to, cos vo sobě napsal nám, budeš vodpovědi přehazovat vidlema. Problém je, že ty chceš "radost", ale asi už moc nechceš "starost" - takže novou rodinu už asi zakládat nehodláš. Takže můžeme vyškrtnout kategorii dam, který bys mohl získat poměrně nepatrným úsilím - ženy po 30, který začínaj trochu panikařit ze svejch biohodin smilies/wink.gif
Dívky mladší, pokud nejsi úchyl, ti nutně připadaj jako slepice - vony často nejsou, jen jsou ti mentálně moc vzdálený.
Takže řešení je jasný - dobře vypadající žena po 40 je ta správná volba pro tebe, nakonec 46apůl letá kočka je furt mladší než ty, nebo ne? smilies/wink.gif Votázka je, jestli máš co nabídnout, kromě vysokejch nároků a slušnýho materiálna. Možná mi nebudeš věřit, ale vono to samo vo sobě nestačí. Pokud teda nechceš tu slepici. (Viz to, co píše vlk.) No a pak je tu taky ještě ta votázka vážnosti a závažnosti vztahu - vony to většinou takhle holky chtěj, pokud teda nenajdeš vdanou na hezký chvilky potajmu a nebo nějakou volnomyšlenkářku. Takže máš dvě možnosti - chtít to taky, a nebo tzv. kolemjdoucího smilies/wink.gif metoda, to jest předstírat, že to chceš taky, říkat, co chtěj slyšet, a po dosažení cíle (dosaď si dle fantazie) vopatrně ubrat plyn nebo rovnou vycouvat. Ale zase - čím starší dáma, tím máš větší šanci, že už je soužitím s chlapama natolik poučená, že ani vona nemá zájem na nějakým sestěhovávání a cení si svýho klidu a svobody, takže mlžete zůstat jen u volnějšího "chození".
červen 02, 2015 19:43
krakonošu : kolemjdoucí
když vono je to na nich tak krásně vidět, jak tomu chtěj věřit, že jim to štěstí přece nemůžu sebrat smilies/wink.gif
červen 02, 2015 19:57
... : Sandra.
No já nevím, většina tu radila ženy po čtyřicítce, ale copak ty také nechtějí vztah? Taková rozvedená čtyřicítka ( předpokládám, že krásná a chytrá asi nezůstala na ocet) také bude koukat po někom, s kým by tu druhou polovinu života strávila společně, než aby dělala hezké chvilky někomu, kdo na férovku vybalí, že nic víc nenabízí.

takže já bych na tvém místě lovila ženy vdané, lépe spokojené vdané a nejlépe spokojeně vdané s dětmi. Tam si můžete společně ukrást ty hezké chvilky bez nějakého velkého rizika, že se ti bude chtít věšet na krk.
Akorát teda nutno říct, že to má dva zádrhele- za a) to není moc morální, takže jestli nám to jednou někdo bude všechno počítat, tak tohle ti k dobru asi nepřičte a za b) taková spokojeně vdaná panička mívá obvykle jednoho manžela a hrozí určité riziko rozbití ciferníku
červen 02, 2015 20:28
tady jsem! : talevá
tak prosím, mně je čtyřicet, vypadám dobře, nesedím v koutě a přesto jsem sama už pár let a stále narážím buď na ženáče s pouze jediným cílem, nebo na nepoužitelné zoufalce/tupce, nebo na mlaďochy, se kterýma se už nemám o čem bavit. A taky bych chtěla dobře vypadajícího, přiměřeně staršího, se kterým si budu mít o čem povídat a bude se mnou chtít být na vážno … oh, wait smilies/smiley.gif to bude vlastně asi ten problém.
Hm, takže zas nic, Radku smilies/wink.gif
červen 02, 2015 20:29
Škoda : Majinka
Radku, já sháním to samé, příležitosti jsou téměř nulové, taktéž mám o sobě podobné mínění a mám i podobné požadavky. Mohli jsme se zkusit seznámit spolu. Akorát mě je tolik co tobě. Takže by z toho nic nebylo. Ale Kudlanka by mohla v tomhle v pomáhat :-)
červen 02, 2015 20:29
Bude mi 34, : Adléta
rodinu a závazky nechci, starší mě vždycky přitahovali, slepice snad nejsem (husa jo). Vejdu se do požadavků? :-)
červen 03, 2015 07:55
nějak mi to není jasný : šídlo
Co si mám představit pod "chci mít ještě nějakou "radost že života"" - jakože kdybys měl přítelkyni, tak bys přišel o nějakou radost smilies/shocked.gif druhak, proboha, cos teda dělal těch 20 let?? A sám píšeš, že chceš "navázat fajn vztah" ? Co si teda pod tím jako představuješ?
Že budete bydlet každý zvlášť, a jen se občas scházet? Možná by sis měl sepsat takové nějaké má dáti/dal - na jednu stranu co požaduješ, na druhou, co nabízíš : pokud ti vyjde takový ten klasický seznamkový inzerát, "hledám 30 - 35 pohlednou, štíhlou, bezdětnou na občasné hezké chvilky", tak to máš blbý. Víš, on ten rozmnožovací pud se projevuje u každého pohlaví jinak - muže nutí hledat sex, ženy partnera. Takže jen s nabídkou kvalitního sexu nevystačíš, protože dnes ženy rodí později, takže i ty rozvedené dobře vypadající mají většinou ještě malé děti, které jsou pro ně prioritou.
Takže buď co radí Krakonoš, nebo to pojmi obchodně, a zaplať si slečnu z eskortu. Vypadají velmi dobře, jsou chytré, a nebudou chtít, aby ses vázal.
červen 03, 2015 07:56
no vidíš, Radku, : Já
už tu máš pár nabídek k seznámení..... smilies/grin.gif
Když mi bylo krátce po čtyřicítce, hledala jsem to samé, co Ty. Přítele na "radost", ale ne na starost a už vůbec ne na společné bydlení. Chvíli se mi to dařilo, ale vztah se tak nějak nevyvíjel - neměl kam, časem jsem to zabalila.....
červen 03, 2015 09:31
Nechapu v cem je problem : Dirk
Holcin ve veku 'pred hnizdicim' i.e. 18-28, ktere 'si chteji uzit zivota', rozumej: 5* hotel na jare v Emiratech, vikend v Rime s obligatni shopping horeckou na via del Corso, leto na jachte v Cannes s nakupem na Boulvard de la Croisette, najdes mraky. Dulezite je si vyjasnit pozice ferove: beautty meets money - everybody is happy. Jestli si chces uzit musis spendovat.
červen 03, 2015 21:03
... : johana
Myslím si, že by jsi se měl zeptat nějaké své kamarádky, která bude k tobě upřímná, jestli vůbec máš co nabídnout. řekla bych že ne. Doporučuju návštěvu bordelů, užiješ si a za peníze těm holkám bude jedno, že se s tebou třeba vůbec nedá žít.
červen 04, 2015 01:39
To už snad ani nejsou "vysoký nároky", tohle: : jednababi
"buď se ozvou ošklivky, nebo jsou namyšlený, nebo naopak pěkné, ale totální slepice - případně ty, co chtějí vztah a div na prvním rande nechtěj termín svatby",
ale snaha najít na každý ženský něco, co je "dobrej důvod" si s ní moc nezačínat.
Skoro se mi zdá, že o žádnej vztah nestojíš, ale šikovně se kreješ.


červen 04, 2015 07:40
... : Johana


Já vím, mám hodně vysoký nároky. Je mi sice už sedmačtyřicet, ale stále si myslím, že bych ještě mohl navázat fajn vztah... Nevím co mám dělat. Roky mi utikaj, jsem celkem spokojenej, ale až tady na jeden vážnej problém. Nechci se hned ženit, ale chci mít ještě nějakou "radost že života". A najít ženskou, co je hezká a chytrá a současně se nechce hned vázat (vdávat či navázat fest vztah), je asi opravdu nemožný.


Proč by tě nějaká taková chtěla? Prostě o tebe nestojí. Je to tak těžké pochopit?

červen 04, 2015 20:33
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]